27 Μαρτίου, 2023

Πόσο καλές είναι οι λήψεις της σειράς OPPO Reno8 T κατά την εκτύπωση; Αυτό είναι το αποτέλεσμα

Συμπίπτει με την πρώτη πώληση του OPPO Reno8 T στην Ινδονησία, η οποία πραγματοποιείται στις 14 Φεβρουαρίου 2023, η OPPO παρουσιάζει την Έκθεση #OPPOPortraitofLove που βρίσκεται κοντά στην OPPO Gallery Gandaria City.

Σε αυτή την έκθεση, η OPPO παρουσιάζει αρκετές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με τη χρήση της κάμερας από τη σειρά OPPO Reno8 T, η οποία αποτελείται από τα Reno8 T και Reno8 T 5G. Είναι ενδιαφέρον ότι η φωτογραφία τυπώθηκε σε ένα μεγάλο χαρτί Fuji Pearl που έφτασε τα 120 x 180 cm.

Με ορολογία Αποτύπωση ιστοριών αγάπης μέσω πορτρέτου, αυτές οι τυπωμένες φωτογραφίες αποτυπώνουν την ιστορία αγάπης ενός ατόμου με την οικογένεια, τους φίλους, τα αγαπημένα πρόσωπα, τα αγαπημένα ζώα και πολλά άλλα. Επομένως, υπάρχουν τέσσερις κατηγορίες φωτογραφιών, δηλαδή Οικογένεια, Φίλοι, Αγάπη και Λατρεία.

Έκθεση OPPO Portrait Of Love - O Cafe

Η OPPO προσκαλεί τη φωτογράφο Vicky Tanzil να απαθανατίσει όλες τις στιγμές αγάπης με τη μορφή φωτογραφιών που εμφανίζονται στην έκθεση μεγιστοποιώντας τις δυνατότητες των καμερών OPPO Reno8 T και Reno8 T 5G.

Ακόμη και όταν προβάλλονται από κοντά, οι φωτογραφίες που εκτυπώνονται σε μεγάλο χαρτί είναι καλής ποιότητας και φαίνονται ευκρινείς και καθαρές. Επιπλέον, οι εκφράσεις του προσώπου των ατόμων που φαίνονται σε κάθε φωτογραφία είναι ευδιάκριτα.

Με την εμφάνιση αυτής της έκφρασης μπορεί να μεταφέρει το μήνυμα αγάπης ενός ατόμου σε ένα άλλο πηγάδι. Φυσικά, αυτό μπορεί να γίνει χάρη στις δυνατότητες της κύριας κάμερας OPPO Reno8 T με αισθητήρα 100 MP και Reno8 T 5G με αισθητήρα 108 MP.

Έκθεση OPPO Portrait Of Love - 1 - Full

Πλήρης αφίσα

Έκθεση OPPO Portrait Of Love - 1 - Crop

Καλλιέργεια

Έκθεση OPPO Portrait Of Love - 2 - Full

Πλήρης αφίσα

Έκθεση OPPO Portrait Of Love - 2 - Crop

Καλλιέργεια

Με αυτήν την κάμερα μεγάλης ανάλυσης, οι φωτογραφίες μπορούν να εκτυπωθούν σε μεγάλα μέσα όπως αφίσες, πανό, διαφημιστικές πινακίδες, πινακίδες και άλλα με διατηρημένη ποιότητα.

Αυτό δείχνει επίσης ότι μπορείτε να απαθανατίσετε πολύτιμες στιγμές γρήγορα χρησιμοποιώντας ένα κινητό τηλέφωνο. Μπορεί ακόμη και να εκτυπωθεί απευθείας σε διάφορα μεγέθη μέσων χωρίς να χρειάζεται να φοβάστε τη μείωση της ποιότητας.

Για όσους από εσάς ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε αυτό το κινητό τηλέφωνο, μπορείτε ήδη να αγοράσετε το OPPO Reno8 T στην Ινδονησία στην τιμή των 4.899.000 IDR. Εν τω μεταξύ, το Reno8 T 5G θα κυκλοφορήσει σύντομα στην Ινδονησία στο εγγύς μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *