25 Μαρτίου, 2023

Πόσο καλή είναι η κάμερα OPPO Reno8 5G τη νύχτα; Αυτό είναι το αποτέλεσμα

Gadgetren – Ένα από τα πλεονεκτήματα του OPPO Reno8 5G είναι η κύρια κάμερα με ανάλυση 50MP που χρησιμοποιεί τον αισθητήρα Sony IMX766. Αυτός ο αισθητήρας έχει μέγεθος 1/1,56″ με διάφραγμα f/1,8 που φημολογείται ότι έχει πλεονέκτημα στη λήψη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Κατά την αναθεώρηση του Reno8 5G, με ενδιέφερε να δοκιμάσω περισσότερα στην κύρια κάμερα αυτού του κινητού τηλεφώνου τη νύχτα. Είναι ενδιαφέρον ότι το OPPO παρέχει επίσης μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, ειδικά για πορτρέτα, συγκεκριμένα το Bokeh Flare Portrait και το AI Color Portrait.

Οι νυχτερινές φωτογραφίες που παράγονται από την κύρια κάμερα Reno8 5G είναι αρκετά ικανοποιητικές στην κατηγορία τους, φαίνονται ευκρινείς και έχουν ελάχιστο θόρυβο. Η εφαρμογή κάμερας μπορεί επίσης να ενεργοποιήσει αυτόματα τη νυχτερινή λειτουργία για να παράγει ακόμα πιο καθαρές φωτογραφίες.

Εάν η αυτόματη λειτουργία δεν ενεργοποιείται αυτόματα, η λειτουργία νυχτερινής λειτουργίας μπορεί να ενεργοποιηθεί χειροκίνητα επιλέγοντας το μενού της κάμερας. Από την εμπειρία μου, αυτή η νυχτερινή λειτουργία είναι αρκετά γρήγορη στην επεξεργασία φωτογραφιών, επομένως δεν χρειάζεται να καθυστερείτε για να διατηρήσετε το τηλέφωνό σας σταθερό.

Αποτελέσματα κάμερας OPPO Reno8 5G

Αποτελέσματα κάμερας OPPO Reno8 5G

Αποτελέσματα κάμερας OPPO Reno8 5G

Αποτελέσματα κάμερας OPPO Reno8 5G

Αυτό που μου αρέσει σε αυτήν την κύρια κάμερα Reno8 5G, ειδικά όταν χρησιμοποιείτε τη νυχτερινή λειτουργία, είναι ότι οι φωτογραφίες δεν γίνονται πολύ φωτεινές και η λάμψη που παράγεται από τα φώτα ελαχιστοποιείται.

Όταν χρησιμοποιείται για τη λήψη ανθρώπινων θεμάτων φωτογραφιών, αυτή η κάμερα μπορεί να καταγράφει καλά λεπτομέρειες στα πρόσωπα. Ο διαχωρισμός του θέματος της φωτογραφίας από το φόντο φαίνεται επίσης προσεγμένος όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία πορτραίτου.

Αποτελέσματα κάμερας OPPO Reno8 5G

Είναι ενδιαφέρον ότι το OPPO ενσωματώνει δύο λειτουργίες πορτραίτου για να κάνει τις φωτογραφίες να φαίνονται διαφορετικές. Ένα από αυτά είναι το Bokeh Flare Portrait όπου τα φώτα στο φόντο της φωτογραφίας θα υποβάλλονται σε επεξεργασία με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται πιο ελκυστική.

Αποτελέσματα κάμερας OPPO Reno8 5G

Bokeh Flare Portrait

Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι το AI Color Portrait όπου η φωτογραφία θα έχει ασπρόμαυρο φόντο ενώ το θέμα της φωτογραφίας εξακολουθεί να δείχνει το χρώμα. Με αυτό το θέμα της φωτογραφίας γίνεται πιο εμφανές και κάνει τη φωτογραφία να φαίνεται διαφορετική.

Αποτελέσματα κάμερας OPPO Reno8 5G

Έγχρωμο Πορτρέτο AI

Μέχρι στιγμής, είμαι αρκετά εντυπωσιασμένος με τις νυχτερινές φωτογραφίες που παράγονται από την κύρια κάμερα OPPO Reno8 5G, οι φωτογραφίες φαίνονται ευκρινείς αλλά και όχι πολύ φωτεινές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *