25 Μαρτίου, 2023

Πότε γίνεται επαναφορά του IndiHome FUP για επαναφορά της ταχύτητας Internet;

Gadgetren – Για να δημιουργήσει ένα δίκαιο περιβάλλον χωρίς πελάτες με υπερβολική χρήση, η IndiHome εφαρμόζει ένα όριο δίκαιης χρήσης ή FUP (Πολιτική δίκαιης χρήσης) για τα προϊόντα της.

Με διαφορετικούς όρους για τα πακέτα που προσφέρονται, το FUP θα προστατεύει τους πελάτες από άτομα που συχνά χρησιμοποιούν την υπηρεσία αυθαίρετα. Συμπεριλαμβανομένων εκείνων που τους αρέσει να κατεβάζουν μεγάλα βίντεο ή παιχνίδια.

Όπως γνωρίζουμε, η διαδικασία λήψης αρχείων συνήθως απαιτεί μεγαλύτερο εύρος ζώνης. Έτσι, η ποιότητα του διαδικτύου στο δίκτυο που χρησιμοποιείται μπορεί επίσης να μειωθεί, ώστε να επηρεάσει την άνεση των άλλων πελατών εάν γίνεται συνεχώς.

Απλώς, από την άλλη, είμαστε επίσης υποχρεωμένοι να συμμορφωνόμαστε με τις διατάξεις ορίων δίκαιης χρήσης που εφαρμόζει η IndiHome. Η ταχύτητα πρόσβασης στο internet γιατί θα ρυθμιστεί να είναι χαμηλότερη όταν την έχουμε ξεπεράσει.

Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε γιατί το IndiHome θα επαναφέρει το FUP για τα προϊόντα του κάθε μήνα. Ακολουθούν οι όροι χρόνου για όσους από εσάς δεν γνωρίζετε ακόμα.

Πότε γίνεται η επαναφορά του IndiHome FUP κάθε μήνα;

Σύμφωνα με την ισχύουσα πολιτική, το FUP για κάθε πακέτο που προσφέρεται από το IndiHome θα μηδενίζεται αυτόματα στην αρχή κάθε μήνα. Συνήθως θα γίνει ακριβώς την 1η για όλους τους πελάτες.

Μετά την επαναφορά, το μηνιαίο όριο χρήσης του επιλεγμένου πακέτου θα αλλάξει σε 0 GB. Η ταχύτητα πρόσβασης στο Διαδίκτυο στο δίκτυο IndiHome θα είναι και πάλι κανονική, ώστε κάθε δραστηριότητα που κάνετε να εκτελείται ξανά ομαλά.

Για όσους από εσάς δεν γνωρίζετε, κάθε πακέτο Internet IndiHome θα έχει δύο ρυθμίσεις ταχύτητας. Απλώς το καθένα έχει αρκετά διαφορετικούς όρους και όρια για ορθή χρήση.

Για παράδειγμα, για ένα πακέτο internet 10 Mbps, θα πάρουμε το πρώτο FUP των 300 GB και το δεύτερο 350 GB. Η ταχύτητα πρόσβασης στο Διαδίκτυο θα μειωθεί διαδοχικά στα 7,5Mbps και στη συνέχεια στα 3Mbps.

Εν τω μεταξύ, για το πακέτο internet των 20Mbps, το FUP θα χρεώνεται αφού περάσει η χρήση 500GB και 750GB, ενώ η ταχύτητα πρόσβασης στο internet μετά από αυτό θα ρυθμιστεί στα 10Mbps και 4Mbps.

Εκτός από την αναμονή του χρόνου επαναφοράς, μπορούμε στην πραγματικότητα να επαναφέρουμε την ταχύτητα της πρόσβασης στο Internet IndiHome αγοράζοντας ένα πρόσθετο πακέτο Speed ​​​​On Demand ή χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Renew. Και τα δύο μπορούν να αποτελέσουν λύση εάν το FUP έχει περάσει παρόλο που είναι ακόμα στα μέσα του μήνα.

Για να έχουμε πιο άνετη πρόσβαση στο διαδίκτυο, πρέπει να είμαστε επιμελείς στον έλεγχο της ποσόστωσης των χρηστών του IndiHome. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορούμε να το κάνουμε μέσω της εφαρμογής myIndiHome ή απευθείας από την ιστοσελίδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *