27 Μαρτίου, 2023

Πώς να ελέγξετε την ηλικία χρήσης της κάρτας SIM Smartfren; Αυτή είναι η εξήγηση

Gadgetren – Θα μπορούσατε να πείτε ότι ο ανταγωνισμός χειριστή στην Ινδονησία είναι αρκετά καυτός, όπου κάθε εταιρεία παρουσιάζει διάφορα πακέτα προσφορών, SMS, κλήσεις, εκπτώσεις, εκδηλώσεις και ενδιαφέρουσες λειτουργίες για να προσελκύσει το ενδιαφέρον των πελατών.

Ακόμη και μεγάλες εταιρείες όπως η Telkomsel, η Indosat Ooredoo και η XL Axiata συχνά παρέχουν ειδικές προσφορές για πελάτες που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες τους για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Επομένως, η δυνατότητα ανεξάρτητου ελέγχου της διάρκειας ζωής μιας κάρτας SIM είναι συχνά ένα ερώτημα για να μάθετε εάν πληροί τις απαιτήσεις ή όχι. Οι χρήστες Smartfren είναι σίγουρα περίεργοι εάν η ηλικία της κάρτας SIM που αγοράζουν μπορεί να ελεγχθεί ανεξάρτητα.

Για να το μάθω, ρώτησα αμέσως τον επίσημο λογαριασμό Twitter @smartfrencare μέσω Direct Message (DM). Ως αποτέλεσμα, ο διαχειριστής @smartfrencare έδωσε μια απάντηση δηλώνοντας ότι προς το παρόν οι χρήστες Smartfren δεν έχουν τη δυνατότητα να ελέγξουν την ηλικία της αυτοφροντίδας της κάρτας ή ανεξάρτητα.

Ωστόσο, ο διαχειριστής μπορεί να βοηθήσει στον έλεγχο της ηλικίας της κάρτας Smartfren στο σύστημα με μια διαδικασία επαλήθευσης δεδομένων για όσους από εσάς θέλετε πραγματικά να μάθετε.

Smartfren - Ελέγξτε την ηλικία της κάρτας SIM

Απαιτούνται ορισμένα δεδομένα για τον έλεγχο της ηλικίας της κάρτας Smartfren, όπως πρέπει να δώσετε τον αριθμό της κάρτας SIM ή τον αριθμό NIK (αριθμός KTP) που είναι καταχωρημένος στην κάρτα και τον Μήνα και το Έτος Γέννησης που αναφέρονται στο NIK.

Αφού υποβάλετε όλα τα δεδομένα, ο διαχειριστής @smartfrencare θα επεξεργαστεί και θα επαληθεύσει αμέσως τα δεδομένα. Εάν τα δεδομένα που παρέχονται είναι σωστά, ο διαχειριστής θα ειδοποιήσει αυτόματα την ηλικία ή την ηλικία της κάρτας SIM Smartfren.

Παρόλο που μπορείτε να μάθετε τη διάρκεια ζωής της κάρτας SIM Smartfren, αυτή η μέθοδος είναι στην πραγματικότητα αρκετά ενοχλητική επειδή επικοινωνείτε με τον διαχειριστή @smartfrencare, υποβάλλετε τα δεδομένα και περιμένετε τη διαδικασία επαλήθευσης δεδομένων.

Εάν ο διαχειριστής ή το σύστημα είναι απασχολημένος, πρέπει να περιμένετε έως ότου η διαδικασία επαλήθευσης δεδομένων είναι αρκετά μεγάλη. Με αυτόν τον τρόπο, ο τρόπος ελέγχου της ηλικίας της κάρτας SIM ανεξάρτητα χρησιμοποιώντας έναν συγκεκριμένο κωδικό στην εφαρμογή Τηλέφωνο ή Τηλέφωνο γίνεται ο πιο πρακτικός.

Ας ελπίσουμε ότι στο μέλλον το Smartfren θα παρέχει μια δυνατότητα που θα επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν ανεξάρτητα την ηλικία της κάρτας SIM είτε μέσω κωδικού, SMS είτε μέσω της εφαρμογής MySmartfren.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *