27 Μαρτίου, 2023

Πώς να προπαραγγείλετε τη σειρά iPhone 14 στην Ινδονησία από τις 28 Οκτωβρίου 2022

Η Gadgetren – Erajaya Group και η Digimap ξεκίνησαν να φέρνουν τη σειρά iPhone 14 στην Ινδονησία. Οι περίοδοι προπαραγγελίας για αυτές τις συσκευές μπορούν ακόμη και να ακολουθηθούν από τις 28 Οκτωβρίου 2022.

Όπως και αυτό που παρουσίασε η Apple τον Σεπτέμβριο του 2022 χθες, η νέα σειρά φορητών συσκευών αποτελείται από τέσσερα μοντέλα. Αυτά περιλαμβάνουν τα iPhone 14, 14 Plus, 14 Pro και 14 Pro Max.

Στην Ινδονησία, υπάρχουν παραλλαγές συσκευών με μέσα εσωτερικής αποθήκευσης που κυμαίνονται από 128 GB, 256 GB έως 512 GB. Υπάρχει επίσης μια επιλογή χωρητικότητας 1 TB αλλά μόνο για τα μοντέλα iPhone 14 Pro και 14 Pro Max.

Για έγχρωμες, οι συσκευές iPhone 14 και 14 Plus είναι διαθέσιμες σε μπλε, μοβ, μαύρο, λευκό και κόκκινο επιλογές. Ενώ τα iPhone 14 Pro και 14 Pro Max μπορούν να επιλεγούν μόνο μεταξύ σκούρου μωβ, χρυσού, λευκού ή μαύρου.

Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να κάνετε πρόταση γάμου σε μία από τις οικογένειες γραμμών iPhone 14, μπορείτε σίγουρα να εξετάσετε το ενδεχόμενο να συμμετάσχετε στη συνεδρία προπαραγγελίας, επειδή υπάρχουν διάφορα είδη ενδιαφέρουσας προσφοράς που μπορείτε να βρείτε.

Cara Προπαραγγελία iPhone 14 Series

  • Επισκεφτείτε το κανάλι πωλήσεων του Ομίλου Erajaya ή το Digimap
  • Βρείτε το μοντέλο iPhone 14 που θέλετε να αγοράσετε
  • Πατήστε το κουμπί Προπαραγγελία
  • Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στη συνέχεια
  • Μην ξεχάσετε να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και να σημειώσετε τη διεύθυνση αποστολής

Η περίοδος προπαραγγελίας για τη σειρά iPhone 14 ανοίγει στις 00.01 WIB στα κανάλια πωλήσεων Erajaya Group και Digimap. Μπορείτε να επιλέξετε μόνοι σας ποιο θεωρείται το πιο εύκολο και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί και οι δύο είναι επίσημοι διανομείς.

Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να ζητήσετε τη σειρά iPhone 14 από την Erajaya Group μπορείτε να επισκεφτείτε iBox.co.id, eraspace.com, Επίσημο κατάστημα iBox, Επίσημο κατάστημα Erafoneολόκληρο το δίκτυο των καταστημάτων iBox, των καταστημάτων Erafone ή ορισμένων καταστημάτων Urban Republic.

Εν τω μεταξύ, για όσους από εσάς θέλετε να προπαραγγείλετε από το Digimap, μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα digimap.co.id. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να το κάνετε μέσω Το επίσημο κατάστημά τους στο Shopee όταν έχει ανοίξει η περίοδος κράτησης.

Εάν χάσετε αυτή τη συνεδρία, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Ο Όμιλος Erajaya και η Digimap επειδή σχεδιάζουν να ξεκινήσουν την ελεύθερη διάθεση της σειράς iPhone 14 μια εβδομάδα μετά το άνοιγμα των προπαραγγελιών στις 4 Νοεμβρίου 2022.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *