27 Μαρτίου, 2023

Στοχεύοντας σε αρχάριους κινηματογραφιστές, η προπαραγγελία Sony FX30 Cinema APS-C πραγματοποιήθηκε επίσημα στην Ινδονησία

Gadgetren – Συνεχίζοντας τα προϊόντα της σειράς Cinema Line που προηγουμένως κυκλοφόρησαν μέσω του FX3 με κάμερα πλήρους καρέ, η Sony επανέφερε τη νέα της κινηματογραφική κάμερα, την FX30.

Αλλά αυτή τη φορά μέσω της κινηματογραφικής κάμερας FX30, η Sony παρέχει μια κάμερα με νέο αισθητήρα μεγέθους APS-C με οπίσθιο φωτισμό και ανάλυση Exmor R CMOS 20,1 MP.

Αυτή η κάμερα εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τον ίδιο κινητήρα επεξεργασίας στο FX3 με το BIONZ XR. Σχετικά με τη διαθεσιμότητα, κάμερα κινηματογράφου FX30 με τον αισθητήρα APS-C, μπορεί να παραγγελθεί στην Ινδονησία μέσω του προγράμματος προπαραγγελίας έως τις 6 Νοεμβρίου 2022.

Όσον αφορά την τιμή, η κινηματογραφική κάμερα FX30 κοστίζει από 27.999.000 Rp. μόνο για το αμάξωμα, ενώ το αμάξωμα συν το XLR Handle είναι περίπου 33.999.000 Rp. Ως ελκυστική προσφορά, κάθε παραγγελία για αυτήν την κινηματογραφική κάμερα παρέχει επίσης δωρεάν μπόνους με τη μορφή CFexpress Type A 80GB, Exclusive Cinema Line Cap και Uniqlo Backpack.

Εν τω μεταξύ, το πακέτο κινηματογραφικής κάμερας FX30 με φακό και σώμα SELP1020G κυκλοφορεί για 37.499.000 IDR. Στη συνέχεια, το σώμα με τον φακό SELP1020G και τη λαβή XLR κοστίζει 43.499.000 Rp. Με αυτή τη σειρά προσφορών, σύμφωνα με τη Sony, αυτή η νέα κινηματογραφική κάμερα παρουσιάζεται σκόπιμα για αρχάριους κινηματογραφιστές.

Sony-Cinema-Line-FX30-Indonesia-6

Αυτή η κάμερα εισόδου για κινηματογραφιστές κοστίζει περίπου 20 εκατομμύρια Rp. σε σύγκριση με την κινηματογραφική κάμερα πλήρους καρέ FX3, η οποία θα διατεθεί στην αγορά το 2021. Ο Ivan Saputra Alam ως κινηματογραφιστής που ήταν επίσης παρών στην εκδήλωση παρουσίασης είπε ότι όλα τα προηγμένα χαρακτηριστικά στο FX3 είναι διαθέσιμα στο FX30.

«Αυτό που διακρίνει το FX3 από το FX30 είναι ότι είναι ελαφρύτερο σε βάρος επειδή το FX30 χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα APS-C, ενώ το FX3 χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα πλήρους καρέ. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του FX3 είναι όλα διαθέσιμα. Η κάμερα FX30 έχει επίσης S-Cinetone και S-Log3 για βαθμολόγηση ώστε να μπορεί να παράγει κινηματογραφικές εικόνες», είπε.

Σε αυτή τη φωτογραφική μηχανή υπάρχει υποστήριξη για λειτουργίες λήψης βίντεο, όπως η αυτόματη εστίαση υβριδική, η οποία είναι σε θέση να ανιχνεύει την κίνηση των αντικειμένων κατά την εγγραφή. Η κινηματογραφική κάμερα FX30 μπορεί επίσης να καταγράφει βίντεο με ανάλυση έως και 4K στα 120 fps.

Όχι μόνο αυτό, η λειτουργία εγγραφής καταγραφής υποστηρίζει επίσης αυτήν την κάμερα, όπως Cine EI για επαγγελματική δημιουργία βίντεο, Flexible ISO και Cine EI Quick για ενδιάμεση δημιουργία βίντεο, έως δημιουργία βίντεο για αρχάριους με S-Cinetone, Creative Look και PPLUT.

Sony-Cinema-Line-FX30-Indonesia-5

Η κινηματογραφική κάμερα FX30 παρέχει επίσης εύρος ISO δύο βάσεων (ISO800 ή ISO2500), όπου οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν το εύρος ISO χειροκίνητα για να τραβήξουν τις καλύτερες λήψεις ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Ακόμη και χωρίς εξωτερική υποστήριξη gimbal, η κινηματογραφική κάμερα FX30 υποστηρίζει από προεπιλογή σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων με αισθητήρα γυροσκόπιου και οπτική αντιστάθμιση που επιτρέπει τη λήψη εικόνων 4K με το χέρι.

Εμφανισιακά, αυτή η κάμερα είναι επίσης εξοπλισμένη με οθόνη αφής LCD μεταβλητής γωνίας που μπορεί να περιστραφεί προς όλες τις κατευθύνσεις για προβολή αντικειμένων χωρίς φακό λήψης. Μην ξεχνάτε την υποστήριξη συνδεσιμότητας όπως το HDMI Type-A που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εξωτερικές συσκευές εγγραφής και συσκευές οθόνης.

Στη συνέχεια διατίθενται USB Type-C, θύρες Micro-USB, μικρόφωνο, ακουστικά, παπούτσι πολλαπλών διασυνδέσεων με ενσωματωμένη διεπαφή ψηφιακού ήχου και έξοδος RAW 16 bit μέσω HDMI.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *