27 Μαρτίου, 2023

Τα ακουστικά Dyson Zone που μπορούν να καθαρίσουν τον αέρα ταυτόχρονα παρουσιάστηκαν επίσημα στην Ινδονησία

IPTech – Εκτός από την παρουσίαση έξυπνων οικιακών συσκευών για ηλεκτρικές σκούπες, καθαριστές αέρα και κομμωτήρια, η εταιρεία τεχνολογίας Dyson διαθέτει και ένα νέο προϊόν και συγκεκριμένα μια συσκευή ακουστικών. Dyson Zone.

Αυτά τα ακουστικά φέρεται να πωλούνται τον Ιανουάριο του 2023 στην Ινδονησία. Πριν πραγματοποιηθεί η πώληση, η Dyson παρουσίασε επίσης τα νέα της ακουστικά στην Ινδονησία, πλήρη με ανώτερα χαρακτηριστικά.

Σε γενικές γραμμές, όσον αφορά τις προδιαγραφές, το Dyson Zone προσφέρει ακουστικά με τεχνολογία μείωσης θορύβου και καθαρισμού αέρα. Το σχήμα είναι φυσικά παρόμοιο με τα ακουστικά γενικά με μεγάλα στρογγυλά ακουστικά εξοπλισμένα με επένδυση γύρω από τα αυτιά που είναι μαλακά για να παρέχουν άνετη ακρόαση για μεγάλες χρονικές περιόδους.

Υπάρχουν δύο χρωματικές παραλλαγές από τις οποίες μπορούν να επιλέξουν οι χρήστες, δηλαδή το μπλε και το μαύρο. Κάθε ηχείο έχει σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιεί την παραμόρφωση και είναι εξοπλισμένο με δυνατότητα ακύρωσης θορύβου ή μείωσης θορύβου με 11 λειτουργίες μικροφώνου. Αυτά τα οκτώ μικρόφωνα ηχείων υποστηρίζουν επίσης τη λειτουργία Active Noise Cancelling (ANC) για μείωση του αστικού θορύβου έως και 40db.

Τα νέα ακουστικά ισχυρίζονται ότι υπερβαίνουν τις συχνότητες του ανθρώπινου ακουστικού ήχου δημιουργώντας συχνότητες από 6 Hz-21 kHz για να εξασφαλίσουν ότι κάθε νότα ή λέξη ακούγεται καθαρά. Επιπλέον, τα ακουστικά Dyson Zone είναι επίσης ειδικά σχεδιασμένα επιστημονικά από ερευνητές της Dyson για να προσφέρουν καθαρό και λεπτομερή ήχο σε όλο το φάσμα του ήχου.

Μέσω μιας μοναδικής ρύθμισης EQ, το Dyson Zone είναι σε θέση να βελτιστοποιήσει την καμπύλη συχνότητας για καθαρότερο και καθαρότερο ήχο σε κάθε ζώνη συχνοτήτων, παρέχοντας μια εμπειρία ήχου υψηλής πιστότητας. Η ίδια η μπαταρία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πλήρη κατάσταση μέσω USB Type C για έως και 50 ώρες μόνο για λειτουργία ήχου.

Dyson-Zone-2

Είναι ενδιαφέρον ότι αυτά τα ακουστικά μπορούν επίσης να λειτουργήσουν ως καθαριστής αέρα καλύπτοντας το στόμα και τη μύτη σας σαν μάσκα. Χάρη σε αυτήν την τεχνολογία καθαρισμού αέρα, κάθε ακουστικό Dyson Zone επιτρέπει στον αέρα να ρέει μέσω του φίλτρου διπλής στρώσης και να εκπέμπει δύο ρεύματα καθαρού αέρα στη μύτη και το στόμα του χρήστη μέσω μιας αποσπώμενης προσωπίδας χωρίς επαφή.

Το φίλτρο είναι ηλεκτροστατικό και K-Carbon. Το ηλεκτροστατικό φίλτρο μπορεί να συλλάβει το 99% της σωματιδιακής ρύπανσης μεγέθους έως και 0,1 micron, ενώ το εμπλουτισμένο σε κάλιο φίλτρο άνθρακα είναι ικανό να δεσμεύει όξινα αέρια που σχετίζονται γενικά με τη ρύπανση της πόλης, συμπεριλαμβανομένων των NO2 και SO2.

Όχι μόνο αυτό, τα ακουστικά Dyson Zone συνδυάζονται επίσης με την εφαρμογή MyDyson, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο της ζώνης Dyson, ξεκινώντας από τη δυνατότητα προσαρμογής της ταχύτητας ροής αέρα, τη λειτουργία ακύρωσης θορύβου έως τη ρύθμιση της εξισορρόπησης ήχου με βάση τις τρεις διαθέσιμες λειτουργίες συμπεριλαμβανομένων των Dyson EQ, Bass Boost και Neutral.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *