23 Μαρτίου, 2023

Τα ακουστικά Sennheiser IE 200 κυκλοφόρησαν στην Ινδονησία, εδώ είναι η τιμή!

Gadgetren – Η Sennheiser παρουσίασε επίσημα το νεότερο ενσύρματο ακουστικό της που ονομάζεται Sennheiser IE 200 στην Ινδονησία.

Παρόλο που πολλά ακουστικά TWS (True Wireless Stereo) έχουν εμφανιστεί τώρα στην Ινδονησία, η Sennheiser εξακολουθεί να παρουσιάζει ενσύρματα ακουστικά επειδή πιστεύεται ότι έχουν καλή και βέλτιστη ποιότητα ήχου.

Για να προσφέρει μια ευχάριστη στο αυτί ηχητική εμπειρία, ο Sennheiser IE 200 είναι εξοπλισμένος με την τεχνολογία Sennheiser True Response Transducer που διαθέτει έναν εξαιρετικά ευρείας ζώνης μορφοτροπέα 7 mm ικανό να παράγει ισορροπημένο και ρεαλιστικό ήχο σε πολύ συμπαγές μέγεθος.

Σύμφωνα με τη Sennheiser, αυτά τα ακουστικά παράγουν μια φυσική καμπύλη απόκρισης συχνότητας που συνήθως ανήκει σε άλλα ακριβά προϊόντα. Ακόμη και ο Sennheiser IE 200 υποστηρίζεται ότι δεν έχει σχεδόν καμία αρμονική παραμόρφωση, ώστε να κάνει τα τραγούδια και τους ήχους που ακούγονται να αισθάνονται απαλά στο αυτί.

Το Sennheiser IE 200 κατασκευάζεται με εργονομικό σχεδιασμό που προσαρμόζεται στα αυτιά πολλών ανθρώπων, έτσι ώστε από προεπιλογή να μπορεί να τοποθετηθεί σταθερά στο αυτί και χωρίς να χρειάζεται να φοβάται ότι θα πέσει.

Sennheiser IE 200 από κοντά

Wira Sutedja ως Διευθυντής του PT. Η Inti Omega Teknikindo (IOT) αποκάλυψε ότι στις αρχές του 2023 η IOT ήταν πολύ ενθουσιασμένη ως ο μοναδικός διανομέας της Sennheiser στην Ινδονησία για να προσφέρει προϊόντα Sennheiser IE 200 στο κοινό, ειδικά στους ηχοφίλους που αναζητούν προϊόντα ακουστικών καθαρής και λεπτομερούς ποιότητας.

“Το IOT θα προσπαθεί πάντα να αναπτύσσει την αγορά Sennheiser στην Ινδονησία και να εξυπηρετεί τις ανάγκες ήχου της αγοράς της Ινδονησίας”, πρόσθεσε ο Wira.

Ακόμη και στην εκδήλωση παρουσίασης, είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω προσωπικά το Sennheiser IE 200. Θα μπορούσατε να πείτε ότι το σχέδιο ταιριάζει ακριβώς όταν είναι καρφιτσωμένο στο αυτί. Αλλά εάν το μέγεθος δεν είναι σωστό, τότε μπορούμε να το αντικαταστήσουμε με ένα μεγαλύτερο ή μικρότερο μέγεθος ακουστικών που παρέχεται στη συσκευασία πώλησης.

Sennheise IE 200 Wear

Ο ιξωδοελαστικός αφρός και οι προσαρμογείς αυτιών σε διάφορα μεγέθη ακουστικών μπορούν να εμποδίσουν τις παρεμβολές από τους γύρω ήχους, έτσι ώστε να μεγιστοποιούμε την εστίαση στην ακρόαση της μουσικής που απελευθερώνεται από αυτά τα ακουστικά.

Εν τω μεταξύ, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ακουστικά σιλικόνης εάν θέλουμε να ακούμε μουσική ενώ μπορούμε να ακούμε ήχους από το περιβάλλον. Η Sennheiser παρέχει ακουστικά από ιξωδοελαστικό αφρό και ακουστικά σιλικόνης σε μεγέθη L, M και S στη συσκευασία πωλήσεών της.

Ο ίδιος πιστεύω ότι το Sennheiser IE 200 είναι ικανό να παράγει καθαρό ήχο όταν ακούτε μουσική ή ροή βίντεο. Ενώ ο ήχος της έκρηξης των μπάσων που προέκυψε ήταν πολύ καθαρός.

Sennheiser IE 200 Εμπρός

Το πλεγμένο καλώδιο σε αυτό το ακουστικό μπορεί να αφαιρεθεί, όπου το άκρο του καλωδίου χρησιμοποιεί υποδοχή ήχου 3,5 mm και το άκρο της υποδοχής που είναι συνδεδεμένο με τα ακουστικά χρησιμοποιεί την υποδοχή MMCX.

Εν τω μεταξύ, η Sennheiser παρουσιάζει επίσης πρόσθετα αξεσουάρ που πωλούνται χωριστά με τη μορφή καλωδίου με πλεκτό MMCX που διαθέτει μικρόφωνο για να μπορούμε να κάνουμε τηλεφωνικές συνομιλίες, βιντεοκλήσεις και πιο εύκολα.

Η τιμή του Sennheiser IE 200 είναι επίσης 2.599.000 IDR στην Ινδονησία και θα είναι διαθέσιμο στο Desound Pondok Indah Mall, desound.co.id, σε επιλεγμένα καταστήματα ήχου τόσο σε διαδικτυακά όσο και εκτός σύνδεσης κανάλια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *