27 Μαρτίου, 2023

Τα ακουστικά Soundcore Space A40 πωλήθηκαν επίσημα στην Ινδονησία για 1,2 εκατομμύρια IDR

Gadgetren – Η θυγατρική της ANKER, Soundcore, κυκλοφόρησε τη νεότερη συσκευή ήχου True Wireless Stereo (TWS) που ονομάζεται Space A40 στην Ινδονησία. Αυτό το TWS μπορεί να αγοραστεί στην Ινδονησία με τιμή προσφοράς 1.299.000 IDR, η οποία προηγουμένως είχε κανονική τιμή 3.249.000 IDR.

Το Space A40 μπορεί να αποκτηθεί στο διαδίκτυο μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου, το οποίο είναι ο επίσημος συνεργάτης της Soundcore Indonesia στην Tokopedia και στο Shopee. Κάθε αγοραστής θα λάβει επίσης 18 μήνες εγγύηση για την προστασία του προϊόντος από εργοστασιακά λάθη.

Από φυσικής πλευράς, αυτή η συσκευή ήχου της Soundcore διαθέτει δύο ακουστικά μοναδικού σχήματος χωρίς τις λαβές να κρέμονται προς τα κάτω. Αυτή η συσκευή ήχου διαθέτει επίσης ένα δοχείο με οβάλ και επίπεδο σχήμα.

Υπάρχουν δύο χρωματικές επιλογές για το Space A40 από τις οποίες μπορούν να επιλέξουν οι χρήστες, συμπεριλαμβανομένου του μαύρου και του λευκού. Στη συσκευασία αγοράς, υπάρχουν πέντε μεγέθη σιλικόνης που μπορούν να προσαρμοστούν στο αυτί του χρήστη.

Όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αυτό το προϊόν ήχου TWS υποστηρίζεται ότι είναι ανθεκτικό με τη λειτουργία γρήγορης φόρτισης. Για μία μόνο πλήρη φόρτιση, το Space A40 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 10 ώρες. Εν τω μεταξύ, εάν αποθηκευτεί στη θήκη του δοχείου για 10 λεπτά, θα έχει επιπλέον χρήση έως και 4 ώρες.

Εν τω μεταξύ, όσον αφορά τα πλεονεκτήματα αυτού του προϊόντος ήχου TWS, παρουσιάζει ποιότητα ήχου υψηλής ανάλυσης χάρη στην πιστοποίηση Hi-Res. Όχι μόνο αυτό, το Space A40 υποστηρίζει επίσης τον κωδικοποιητή φωνής LDAC που αναπτύχθηκε από τη Sony, ο οποίος διαθέτει μεταβλητούς ρυθμούς bit με τρεις λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων των 990kbps, 660kbps και 330kbps.

  Soundcore-Space-A40-2

Ο κωδικοποιητής LDAC σε αυτές τις συσκευές ήχου λειτουργεί χωρίς να αλλάζει παθητικά το περιεχόμενο ήχου Hi-Res, ώστε να μπορούν να μεταφερθούν περισσότερα δεδομένα.

Επιπλέον, το Space A40 είναι επίσης εξοπλισμένο με έξι μικρόφωνα που έχουν ενσωματωθεί στο σώμα της συσκευής σε κάθε ακουστικό. Το μικρόφωνο μπορεί να αναγνωρίσει έξυπνα τη φωνή του χρήστη, ώστε να μπορεί να ακουστεί καθαρά από το άλλο άτομο.

Επιπλέον, το Space A40 διαθέτει προσαρμοστική δυνατότητα ακύρωσης θορύβου, η οποία υποστηρίζεται ότι μπορεί να αποκλείει τον θόρυβο γύρω από το χρήστη έως και 98% με αυτόματη ανίχνευση και να επιλέγει την ιδανική λειτουργία για το περιβάλλον γύρω από τον χρήστη.

Ο Ridwan Hidayat ως Business Manager της ANKER Indonesia που εκπροσωπεί το Soundcore είπε ότι με αυτήν την τεχνολογία, μπορούν να μεταφερθούν ασύρματα τρεις φορές περισσότερα δεδομένα από άλλες τεχνολογίες όπως το SBC.

«Η μέθοδος που συνδυάζει τεχνολογία ήχου χωρίς απώλειες θα προσαρμόσει αυτόματα το μέγεθος του bitrate ανάλογα με την ισχύ της σύνδεσής σας. Μπορείτε να έχετε τον πιο λεπτομερή ήχο στο Soundcore Space A40 χάρη στα μεταλλικά και κεραμικά προγράμματα οδήγησης διπλής επίστρωσης. Όχι μόνο οι λεπτομέρειες, τα δυνατά μπάσα, ο καθαρός μεσαίος ή μεσαίος ήχος και τα φωτεινά πρίμα θα προσφέρουν μια εκπληκτική ακουστική εμπειρία», εξήγησε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *