25 Μαρτίου, 2023

Τα προϊόντα θα αξιολογηθούν Ariel Noah! Η κοινότητα GoSend με τις καλύτερες πωλήσεις προσκαλεί ΜΜΕ να συμμετάσχουν

Gadgetren – Gojek μέσω υπηρεσιών logistics μεταξύ αγαθών συγκεκριμένα Gosend παρουσιάζει το πιο πρόσφατο πρόγραμμα από την κοινότητα Gosend Best Seller που κυκλοφόρησε στις αρχές Σεπτεμβρίου 2022 πριν.

Η κοινότητα Gosend Best Seller υποστηρίζει την Gojek ώστε να συνεχίσει να ενθαρρύνει τις πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) να προωθήσουν τις δραστηριότητές τους και να παρέχουν ποικίλες επιλογές ηλεκτρονικής παράδοσης logistics μέσω των προϊόντων Gosend.

Στην καμπάνια που θα διεξαχθεί το 2023, η κοινότητα Gosend Best Seller προσκαλεί τις ΜΜΕ ή τους πωλητές που δεν έχουν ακόμη εγγραφεί να συμμετάσχουν σε αυτήν την κοινότητα που φέρει η Gosend για να λάβουν μια ποικιλία από ενδιαφέροντα οφέλη.

Η κοινότητα Gosend Best Seller φέτος θα παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με τίτλο Gosend Recommendations κάθε μήνα στο οποίο το προϊόν μιας από τις συμμετέχουσες ΜΜΕ θα εξετάζεται ειδικά από τον Ariel Noah. Για να επιλέξουν ΜΜΕ που περιλαμβάνονται στις Προτάσεις Gosend, θα κάνουν πρώτα την επιμέλεια.

Οι κριτικές προϊόντων MSME στο Gosend Recommendations θα μεταδίδονται κάθε μήνα μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης Instagram και του επίσημου καναλιού του Gosend στο YouTube. Αυτό στοχεύει στην προώθηση των προϊόντων UMKM ώστε να γίνονται όλο και περισσότερο γνωστά στην ευρύτερη κοινότητα.

Εκτός από την αξιολόγηση από τον Ariel Noah, οι ΜΜΕ που εντάσσονται στην κοινότητα θα έχουν επίσης την ευκαιρία να λάβουν κατάρτιση ή σεμινάρια μάρκετινγκ από σχετικούς εμπειρογνώμονες μαζί με άλλα μέλη. Τα μέλη θα λάβουν επίσης ειδικές προσφορές για τις υπηρεσίες Gosend.

Community-Best-Seller-Gosend-2

Επιπλέον, οι ΜΜΕ που εντάσσονται στην κοινότητα του Gosend μπορούν επίσης να επικοινωνούν διαδραστικά online και offline για να ανταλλάξουν πληροφορίες με άλλους πωλητές. Όλα αυτά τα κοινοτικά προγράμματα παρέχονται δωρεάν για τις ινδονησιακές ΜΜΕ.

Εν τω μεταξύ, για να ενταχθεί στην Κοινότητα Gosend Best Seller, σύμφωνα με την Theresia Nadya ως Επικεφαλής της Global Marketing Logistics της Gojek, αποκάλυψε ότι δεν υπάρχουν ειδικές απαιτήσεις ή κόστος για τις ΜΜΕ που μπορούν να συμμετέχουν σε αυτήν την κοινότητα.

Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι ΜΜΕ που επιθυμούν να εγγραφούν σε αυτήν την κοινότητα πρέπει να είναι ήδη ενεργοί χρήστες Gojek και να έχουν χρησιμοποιήσει τη δυνατότητα GoSend τουλάχιστον μία φορά τους τελευταίους 3 μήνες. Στη συνέχεια μπορούν να γεμίσουν γέμιση μορφή με τη συμπλήρωση προσωπικών δεδομένων.

«Φέτος θα επιλέξουμε ξανά τις καλύτερες ΜΜΕ στην κοινότητα GoSend Best Seller που πραγματοποιείται συνήθως στο τέλος της χρονιάς. Έτσι, για τις ΜΜΕ που δεν έχουν εγγραφεί και μόλις ξεκίνησαν την επιχείρησή τους, μπορούν πραγματικά να ενταχθούν στην κοινότητά μας», είπε στην ομάδα του Gadgetren.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *