25 Μαρτίου, 2023

Τα τελευταία κατά παραγγελία ψυγεία Samsung που έρχονται στην CES 2023, εδώ είναι τα εξελιγμένα χαρακτηριστικά!

IPTech – Με την έναρξη της νέας χρονιάς, η Samsung Electronics θα παρουσιάσει επίσης την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα προϊόντα ψυγείων Bespoke στην εκδήλωση CES 2023 που περιλαμβάνει Bespoke 4-Door Flex με τεχνολογία Family Hub+, Bespoke Side-by-Side και Top-Mounted, σε Bespoke AI Oven.

Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στις αρχές Ιανουαρίου 2021, το ψυγείο Samsung Bespoke 4-Door Flex εξακολουθεί να έχει σχεδιαστεί με τυπική εμφάνιση χωρίς να ενσωματώνει οθόνη με τεχνολογία Family Hub. Τώρα, μέσω της εκδήλωσης CES 2023, η Samsung θα παρουσιάσει επίσης ένα Bespoke 4-Door Flex ψυγείο με τεχνολογία Family Hub + που είναι πιο εξελιγμένο από την προηγούμενη γενιά.

Στην επίσημη δήλωση που εστάλη στην ομάδα Gadgetren, η Samsung εξήγησε επίσης ορισμένα από τα πλεονεκτήματα του προϊόντος Bespoke. Η ίδια η τεχνολογία Family Hub είναι μια οθόνη αφής που παρέχει μια ποικιλία λειτουργιών για να διευκολύνει τους χρήστες να προετοιμάσουν φαγητό και μπορεί επίσης να διαχειρίζεται μέσω της εφαρμογής SmartThings σε κινητές συσκευές.

Για το Bespoke 4-Door Flex ψυγείο με Family Hub +, θα φέρει οθόνη 32 ιντσών με ανάλυση Full HD. Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό το ψυγείο θα έχει τέσσερις πόρτες που προσφέρουν διάφορες χρωματικές παραλλαγές και μπορούν να εξατομικευτούν από κάθε αγοραστή.

Όπως προηγούμενες πληροφορίες, η τυπική έκδοση Bespoke 4-Door Flex παρέχει οκτώ χρωματικές επιλογές, συμπεριλαμβανομένων των Grey Glass, Sky Blue Glass, Navy Steel, Champagne Steel, Matte Black Steel, Navy Glass, White Glass και Rose Pink Glass. Ωστόσο, για τη διαθεσιμότητα του χρώματος Bespoke 4-Door Flex με Family Hub +, η Samsung δεν έχει δώσει λεπτομέρειες.

Η διαφορά με την προηγούμενη οθόνη Family Hub με το Family Hub+ θα κάνει το Bespoke 4-Door Flex ψυγείο σαν οθόνη τηλεόρασης χάρη στο Samsung TV Plus που υποστηρίζει τώρα έως και 190 κανάλια δωρεάν. Επιπλέον, το Family Hub+ θα μπορεί να συνδέεται με τους λογαριασμούς Google Photos των χρηστών, ώστε να μπορούν να μοιράζονται και να προβάλλουν φωτογραφίες με την οικογένεια και τους συγγενείς τους.

Το Bespoke 4-Door Flex ψυγείο με Family Hub+ θα κυκλοφορήσει στη Βόρεια Αμερική και τη Νότια Κορέα το πρώτο τρίμηνο του 2023. Εν τω μεταξύ, η ενημέρωση λογισμικού Family Hub θα κυκλοφορήσει επίσης το 2023 σε όλες τις αγορές στη Νότια Κορέα, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ανατολή και τη Δύση Ασία, Λατινική Αμερική και Ευρώπη.

Ψυγείο κατά παραγγελία Samsung Side-by-Side.

Από την άλλη, τα Bespoke Side-by-Side ψυγεία έρχονται χωρίς την οθόνη Family Hub. Ωστόσο, αυτό το ψυγείο θα είναι εξοπλισμένο με μια υδραυλική συσκευή διανομής νερού και τη λειτουργία AutoFill Water Pitcher with Infuser για να παρέχει κρύο νερό ή νερό με φυσικές γεύσεις, καθώς και δύο αυτόματες παγομηχανές με σχήμα κύβου.

Εν τω μεταξύ, το ψυγείο Bespoke Top-Mounted ή με τυπική οθόνη δύο θυρών θα προσφέρει χαρακτηριστικά Optimal Fresh Zone+ και Active Fresh Filter που υποστηρίζεται ότι μπορούν να διατηρήσουν τη φρεσκάδα των τροφίμων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενώ εξαλείφουν το 99,99% των βακτηρίων.

Τόσο το Side-by-Side όσο και το Top-Mounted Bespoke ψυγεία διαθέτουν AI Energy Mode στο SmartThings Energy για εξοικονόμηση ενέργειας. Όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία Al Energy Mode, η ταχύτητα του συμπιεστή και η συχνότητα του κύκλου απόψυξης ή η απόψυξη δεν θα συσσωρεύονται, έτσι ώστε η ηλεκτρική ενέργεια να είναι πιο αποδοτική στη χρήση.

Samsung-Bespoke-AI-Φούρνος

Όσον αφορά τη διαθεσιμότητα, το Bespoke Side-by-Side ψυγείο θα κυκλοφορήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες το πρώτο τρίμηνο του 2023. Εν τω μεταξύ, το Bespoke Top-Mounted θα αρχίσει να φτάνει στην Ταϊλάνδη τον Μάρτιο του 2023 και στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως.

Το τελευταίο είναι η έξυπνη ψησταριά Bespoke AI Oven η οποία θα υποστηρίζεται από τη λειτουργία AI ​​Pro Cooking που εμποδίζει το εύκολο κάψιμο των τροφίμων. Αυτή η τεχνολογία μπορεί να προτείνει ρυθμίσεις μαγειρέματος αναγνωρίζοντας 80 διαφορετικά πιάτα και υλικά.

Επιπλέον, το Bespoke AI Oven μπορεί να συνδεθεί με τις εφαρμογές SmartThings Cooking και Samsung Health, οι οποίες μπορούν να αναλύσουν τα στατιστικά στοιχεία άσκησης και τους στόχους διατροφής ενός χρήστη με βάση τα συστατικά που έχει στο ψυγείο. Το Bespoke AI Oven θα κυκλοφορήσει στη Βόρεια Αμερική το τρίτο τρίμηνο του 2023.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *