21 Μαρτίου, 2023

Τιμοκατάλογος πακέτων XL Blue Data και πώς να το αγοράσετε!

Gadgetren – Ως πάροχος που είναι παρών στην Ινδονησία, η XL έχει παρουσιάσει διάφορα πακέτα Διαδικτύου, SMS και τηλεφώνου σε ελκυστικές τιμές, προκειμένου να ανταγωνιστεί άλλους παρόχους.

Θα μπορούσατε να πείτε ότι η XL έχει επίσης ευρεία εμβέλεια σχεδόν σε όλη την Ινδονησία. Σε διάφορες περιοχές, υπάρχουν μερικές φορές πακέτα που συνήθως δεν μπορούν να ληφθούν σε άλλες περιοχές για διάφορους λόγους.

Πριν από λίγο καιρό, η XL παρουσίασε το νέο της πακέτο, το Data XL Blue. Αυτό το ίδιο το πακέτο κυκλοφόρησε σε πολλούς ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το Shopee, το Pulsalapak και το IsiPulsa.

Παρόλο που δεν υπάρχει μεγάλη προσφορά, κάποιοι γνωρίζουν το πακέτο XL Blue Data. Ακόμη και όταν άνοιξα τον επίσημο ιστότοπο XL και την εφαρμογή myXL, δεν μπορούσα να βρω καθόλου αυτό το πακέτο.

Είναι πολύ πιθανό το πακέτο XL Data Blue να παρουσιάστηκε σε συνεργασία με αρκετούς ηλεκτρονικούς εμπορίους. Εν τω μεταξύ, το XL Data Blue έχει χαμηλή τιμή με μικρό χρονικό όριο.

Paket XL Data Blue

 • Μπλε 1 GB: Όριο 1 GB, ενεργή περίοδος 2 ημερών, τιμή 5.100 IDR (Shopee), 4.999 IDR (IsiPulsa), 5.551 IDR (Pulsalapak)
 • Μπλε 3 GB: Ποσόστωση 3 GB, ενεργή περίοδος 2 ημέρες, τιμή 10.200 Rp. (Shopee), 9.809 Rp. (IsiPulsa), 10.551 Rp. (Pulsalapak)

Η διαφορά τιμής σε κάθε ιστότοπο είναι αρκετά λογική δεδομένου ότι είναι η στρατηγική της κάθε υπηρεσίας να προσελκύει το ενδιαφέρον των χρηστών. Για όσους από εσάς έχετε περιορισμένα κεφάλαια, το πακέτο XL Data Blue είναι αρκετά ενδιαφέρον επειδή προσφέρει ένα αρκετά μεγάλο όριο όταν το δείτε από την τιμή.

Το πακέτο XL Data Blue μπορεί να τρέξει σε δίκτυα 2G/3G/4G. Εάν το όριο που έχετε έχει εξαντληθεί και η ενεργή περίοδος δεν έχει ολοκληρωθεί, θα απορροφηθεί αυτόματα από άλλα πακέτα Διαδικτύου ή κανονική πίστωση για πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Εν τω μεταξύ, αυτό το πακέτο δεν έχει επίσης αυτόματη ανανέωση. Με αυτόν τον τρόπο, όταν τελειώσει η ενεργή περίοδος του XL Data Blue, θα πρέπει να το αγοράσετε ξανά. Επί του παρόντος, μπορείτε να αγοράσετε το πακέτο XL Data Blue μέσω του ιστότοπου Pulsalapak ή IsiPulsa.

Πώς να αγοράσετε το πακέτο XL Data Blue

Μέσω Pulsa

 • Μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο Πούλσα
 • Επιλέγω πακέτο XL Data Blue που θα αγοραστεί
 • Εισαγω Αριθμός κινητού τηλεφώνου και μέθοδος πληρωμής στη στήλη Αγοράστε πακέτο Internet
 • Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Αγορασε τωρα
  Δεδομένα XL Blue-IsiPulsa
 • Θα σας ζητηθεί να κάνετε κατάλληλη πληρωμή με ποσό οι οποίες παρατίθενται
 • Εάν είναι επιτυχής, το πακέτο XL Data Blue θα είναι ενεργό

Οι διάφοροι τρόποι πληρωμής που μπορείτε να επιλέξετε στον ιστότοπο IsiPulsa αποτελούνται από τραπεζικές μεταφορές, υπόλοιπα σε λογαριασμούς μελών ιστότοπου, Alfamart, Indomaret, Ταχυδρομεία και Pegadaian. Φυσικά, αυτό μπορεί να σας διευκολύνει να αγοράσετε ένα πακέτο δεδομένων.

Ωστόσο, εάν το πακέτο XL Data Blue δεν είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο IsiPulsa, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε εναλλακτικές αγορές στον ιστότοπο Pulsalapak.

Μέσω Pulsalapak

 • Μεταβείτε στον ιστότοπο Σφυγμός
 • Επιλέξτε ένα πακέτο XL Data Blue
 • Στη συνέχεια, εισάγετε Αριθμός κινητού τηλεφώνου και να καθορίσει μέθοδος πληρωμής
 • Όταν όλα έχουν συμπληρωθεί, πατήστε το κουμπί Αγορασε τωρα
  Δεδομένα XL Blue-Pulsalapak
 • Στη συνέχεια, σας ζητείται πληρώσει ανάλογα με ποσό οι οποίες παρατίθενται
 • Όταν η αγορά είναι επιτυχής, το πακέτο θα ενεργοποιηθεί αμέσως

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία τρόπων πληρωμής στο Pulsalapak, που κυμαίνονται από QRIS, τραπεζική μεταφορά, OVO, Alfamart, Indomaret και τραπεζικούς εικονικούς λογαριασμούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *