21 Μαρτίου, 2023

Τι είναι εγκατεστημένο το App Vault στο Xiaomi Mobile;

Gadgetren – Η εταιρεία Xiaomi παρέχει διάφορους τύπους μοντέλων κινητών τηλεφώνων που κατασκευάζονται από αυτήν, είτε πρόκειται για Xiaomi, Redmi, έως POCO με Διεπαφή συστήματος Android με όνομα MIUI.

Σε σύγκριση με το καθαρό Android που προσφέρει μια πιο καθαρή διεπαφή, κάθε έκδοση MIUI συνήθως φέρνει μια σειρά από πρόσθετα βοηθητικά προγράμματα. Τα κινητά τηλέφωνα της Xiaomi μπορούν επομένως να έχουν πλήρη υποστήριξη.

Από τα διάφορα πρόσθετα βοηθητικά προγράμματα, υπάρχει μια δυνατότητα που ονομάζεται App Vault. Η υποστήριξη που παρέχεται από το MIUI προσφέρει μια ποικιλία λειτουργιών που μπορούν να απλοποιήσουν ορισμένες από τις διαδικασίες χρήσης κινητού τηλεφώνου.

Παρόλο που δεν είναι νέα υποστήριξη, ίσως πολλοί από εμάς θα είναι περίεργοι για αυτό. Ο λόγος είναι ότι αυτό το χαρακτηριστικό εμφανίζεται τώρα με ένα ξεχωριστό εικονίδιο εφαρμογής μετά την τελευταία ενημέρωση, παρόλο που προηγουμένως ήταν κρυφό από το σύστημα.

Ποια είναι η δυνατότητα App vault στα κινητά τηλέφωνα Xiaomi; Ποιες είναι οι λειτουργίες; Όσο για όσους από εσάς δεν το έχετε ακούσει ποτέ, εδώ είναι μια πλήρης κριτική του.

Τι είναι το App Vault της Xiaomi;

Θησαυροφυλάκιο εφαρμογών είναι υποστήριξη που αναπτύχθηκε από την Xiaomi για να διευκολύνει τους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε μια σειρά από λειτουργίες χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουν την εφαρμογή. Στο εσωτερικό υπάρχουν διάφορα είδη συντομεύσεων, σημαντικές κάρτες πληροφοριών, για ειδήσεις που είναι προς το παρόν δημοφιλείς.

Με το App Vault, μπορούμε, για παράδειγμα, να αποκτήσουμε πρόσβαση στη δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων του Gmail, να προσθέσουμε συμβάντα στο Ημερολόγιο ή να χρησιμοποιήσουμε τη λειτουργία καθαρισμού του Cleaner από ένα μέρος χωρίς να ανοίξουμε τη σχετική εφαρμογή.

Τι είναι το App Vault της Xiaomi

Προβολή App Vault της Xiaomi

Στην κύρια σελίδα του θησαυροφυλάκιο εφαρμογών, μπορούμε επίσης να βρούμε διάφορες σημαντικές πληροφορίες αργότερα. Αυτά περιλαμβάνουν τον αριθμό των βημάτων από τα χαρακτηριστικά υγείας, τις σημειώσεις που έχουν γίνει, τον καιρό, τα αποτελέσματα σάρωσης ασφαλείας, καθώς και συμβάντα από το Ημερολόγιο.

Για να αποκτήσουμε πρόσβαση στο θησαυροφυλάκιο εφαρμογών, χρειάζεται μόνο να σύρουμε την κύρια οθόνη (αρχική οθόνη) προς τα δεξιά. Απλώς πρέπει να θυμάστε ότι αυτή η μέθοδος ισχύει μόνο εάν χρησιμοποιείτε τον προεπιλεγμένο εκκινητή MIUI ή POCO.

Εάν δεν υπάρχει, τότε μπορούμε να το ορίσουμε μέσω της σελίδας Ρυθμίσεις > Αρχική οθόνη. Βεβαιωθείτε ότι το MIUI ή το POCO Launcher ως Προεπιλεγμένος εκκινητήςμετά αλλάξτε την ενότητα -1 οθόνη να είναι App Vault.

Εν τω μεταξύ, για χρήστες εκκίνησης τρίτων, όπως το Nova Launcher ή το Microsoft Launcher, μπορούμε να έχουμε απευθείας πρόσβαση σε αυτά πατώντας το εικονίδιο App Vault που εμφανίζεται τώρα στη σελίδα της λίστας εφαρμογών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *