27 Μαρτίου, 2023

Τι είναι το Freeform που εμφανίζεται στο iOS 16.2;

Gadgetren – Μαζί με τις ενημερώσεις iOS 16.2 και iPadOS 16.2, η Apple όχι μόνο παρέχει βελτιώσεις ή βελτιώσεις συστήματος, αλλά φέρνει επίσης πολλές νέες δυνατότητες σε αυτήν.

Ένα από αυτά ενσωματώνει επίσης μια νέα εφαρμογή που ονομάζεται Freeform μέσω αυτής της ενημέρωσης. Έτσι, οι συσκευές που βασίζονται σε συστήματα iOS και iPadOS μπορούν να χρησιμοποιηθούν πιο παραγωγικά.

Το ίδιο το Freeform είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του iOS 16.2 και του iPadOS 16.2. Για όσους από εσάς δεν το έχετε ακούσει ποτέ, μπορείτε να ακούσετε την παρακάτω εξήγηση για να γνωρίσετε περαιτέρω αυτήν την εφαρμογή.

Τι είναι το Freeform στο iOS 16.2;

Ελεύθερη μορφή είναι μια εφαρμογή ψηφιακού πίνακα ή καμβά που επιτρέπει στους χρήστες να οργανώνουν και να οργανώνουν το εικονικό περιεχόμενο με ευελιξία. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για να συνεργαστούμε χωρίς να χρειάζεται να λάβουμε υπόψη τη διάταξη ή το μέγεθος της σελίδας.

Αυτή η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εκφράσει ιδέες ή έμπνευση με τη μορφή doodle, εννοιολογικών χαρτών, σε παρουσιάσεις. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ανεξάρτητα ή μαζί με άλλα άτομα για να ολοκληρώσουμε μια εργασία.

Η Apple ολοκληρώνει αυτήν την εφαρμογή με σχετικά πλήρη υποστήριξη. Ανάμεσά τους μπορούμε να βρούμε διάφορα στυλ πινέλων και επιλογές χρωμάτων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σκίτσα, σημειώσεις και διαγράμματα.

Τι είναι το Freeform iOS 16.2 - 1

Υποστήριξη Freeform Brush and Color

Σχεδιασμένη ως εργαλείο συνεργασίας, αυτή η εφαρμογή θα αποθηκεύσει επίσης όλα τα αποτελέσματα εργασίας στο iCloud. Γι’ αυτό μπορούμε να το προσπελάσουμε εύκολα μέσω διαφόρων συσκευών Apple αρκεί να είναι συγχρονισμένες.

Επιπλέον, αυτή η εφαρμογή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα όταν το κάνουμε βιντεοκλήσεις χρησιμοποιώντας FaceTime. Έτσι μπορούμε να εκφράσουμε ιδέες μαζί, ακόμα κι αν όχι σε ένα μέρος.

Το περιεχόμενο που υποστηρίζεται από το Freeform είναι επίσης πολύ ευρύ. Μπορούμε να προσθέσουμε φωτογραφίες, βίντεο, ήχο, έγγραφα, PDF, συνδέσμους, αυτοκόλλητες σημειώσεις σε διαγράμματα. Μπορούμε ακόμη και να χρησιμοποιήσουμε απευθείας τα αποτελέσματα της κάμερας από το iPhone και το iPad.

Τι είναι το Freeform iOS 16.2 - 2

Freeform Dengan FaceTime

Αυτός ο ψηφιακός καμβάς υποστηρίζει επίσης μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων βασικών σχημάτων με περισσότερες από 700 δυνατότητες. Επιτρέπεται επίσης να αλλάξουμε το χρώμα, το κείμενο, το μέγεθος και το σχήμα.

Όταν χρησιμοποιείτε το Freeform, μπορούμε να προσθέσουμε έως και 100 συνεργάτες που μπορούν να προσκληθούν να συνεργαστούν. Η δημιουργία προσκλήσεων είναι επίσης πολύ εύκολη γιατί χρειάζεται μόνο να σύρουμε τον καμβά που θέλουμε σε μία από τις συνομιλίες στην εφαρμογή Μηνύματα.

Μέχρι τη στιγμή που δημοσιεύτηκε το άρθρο, η εφαρμογή Freeform μπορεί να χρησιμοποιηθεί δωρεάν μέσω iPhone, iPad ή Mac. Απλώς χρειαζόμαστε ένα ελάχιστο σύστημα iOS 16.2, iPadOS 16.2 ή macOS Ventura 13.1.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *