27 Μαρτίου, 2023

Τι είναι το Omni Channel Telkomsel που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πιο εύκολη αγορά πακέτων δεδομένων;

Gadgetren – Όχι μόνο παρέχοντας ελκυστικά προϊόντα για την κάλυψη των αναγκών κάθε πελάτη, η Telkomsel συνεχίζει επίσης να καινοτομεί για να παρέχει διάφορα είδη ανέσεων στις υπηρεσίες της.

Ένας από τους τελεστές που είναι πανομοιότυπος με το κόκκινο χρώμα έρχεται τώρα να χρησιμοποιήσει την ιδέα omni channel για να το κάνει αυτό. Έτσι τώρα μπορούμε επιτέλους να διευκολύνουμε όταν πρέπει να επιλέξουμε πριν αγοράσουμε τα προϊόντα τους, ειδικά πακέτα δεδομένων.

Η ίδια η έννοια του omni-channel δεν είναι στην πραγματικότητα κάτι νέο στον τομέα του μάρκετινγκ προϊόντων. Απλώς, ειδικά για τις υπηρεσίες Telkomsel, μπορείτε να ακούσετε περαιτέρω στην παρακάτω εξήγηση εάν δεν το γνωρίζετε καθόλου.

Τι είναι το Omni Channel Telkomsel;

Το omni κανάλι που χρησιμοποιείται από την Telkomsel είναι μια ιδέα μάρκετινγκ προϊόντων στην οποία οι συναλλαγές σε αυτό ενσωματώνουν διαδικτυακά και offline κανάλια. Ο στόχος είναι οι πελάτες να μπορούν να λάβουν πιο εύκολα τα επιθυμητά δεδομένα ή πακέτο διαδικτύου.

Σε αυτήν την ιδέα πωλήσεων, όσοι από εμάς ενδιαφέρονται για ένα πακέτο δεδομένων σε ένα φυλλάδιο, διαφημιστική πινακίδα ή αφίσα μπορούν να υποβάλουν μια παραγγελία απευθείας σαρώνοντας τον κωδικό QR και στη συνέχεια να ολοκληρώσουν τη συναλλαγή πληρωμής εκτός σύνδεσης.

Αλλά να έχετε κατά νου ότι αυτές οι έννοιες δεν είναι ίδιες με αυτές Πακέτο Έκτακτης Ανάγκης. Τα προϊόντα που αγοράζονται μέσω του omni καναλιού της Telkomsel θα ληφθούν στην πραγματικότητα αφού ολοκληρώσουμε τη συναλλαγή πληρωμής.

Για την ολοκλήρωση των συναλλαγών πληρωμών, μπορούμε να το κάνουμε μέσω πιστωτικών καταστημάτων και σύγχρονων εμπορικών συνεργατών, που περιλαμβάνουν επίσης Indomaret, Alfamart, Alfamidi κ.ο.κ.

Εκτός από το να μπορούμε να λαμβάνουμε πακέτα δεδομένων σαρώνοντας τον κωδικό QR σε φυλλάδια, διαφημιστικές πινακίδες ή διαφημιστικές αφίσες, μπορούμε επίσης να κάνουμε παραγγελίες μέσω του κωδικού UMB. *363*369#. Χρειάζεται μόνο να επιλέξουμε ένα προϊόν από το μενού που εμφανίζεται και στη συνέχεια να κάνουμε μια πληρωμή όπως η προηγούμενη μέθοδος.

Υπάρχουν αρκετά προϊόντα που διανέμονται μέσω του omni καναλιού της Telkomsel, αν και η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρει για κάθε αριθμό. Σε αυτό, μπορούμε να βρούμε πακέτα δεδομένων που ξεκινούν από 9.000 IDR με ημερήσιες ενεργές περιόδους.

Μέσω αυτού του καναλιού αγορών, μπορούμε επίσης να αγοράσουμε διάφορα είδη βασικών πακέτων δεδομένων της Telkomsel. Αυτά περιλαμβάνουν το Combo Sakti, το Internet Sakti, το UnlimitedMAX και το πακέτο Έκπληξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *