1 Απριλίου, 2023

Τι είναι το Samsung Pay που μπορεί να απλοποιήσει τις συναλλαγές πληρωμών;

Gadgetren – Για να εξοπλίσει τα κινητά της τηλέφωνα, η εταιρεία Samsung έχει αναπτύξει μια ποικιλία υπηρεσιών υποστήριξης, μία από τις οποίες περιλαμβάνει το Samsung Pay.

Αυτές οι υπηρεσίες υποστήριξης μπορούν γενικά να χρησιμοποιηθούν αμέσως όταν χρησιμοποιούμε κινητά τηλέφωνα που κατασκευάζονται από τη Samsung, ειδικά μοντέλα μεσαίας προς ανώτερη. Ακόμα κι αν όχι, μπορούμε επίσης να εγκαταστήσουμε την εφαρμογή χειροκίνητα από Google Play Store ή Samsung Galaxy Store.

Με την παρουσία αυτής της υπηρεσίας, μπορούμε πλέον να κάνουμε ακόμη πιο εύκολα συναλλαγές σε διάφορους εμπόρους που την υποστηρίζουν. Τα κινητά τηλέφωνα με Samsung Pay μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ολοκλήρωση πληρωμών.

Λάβετε όμως υπόψη ότι το Samsung Pay δεν είναι μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού χρήματος. Επομένως, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας για την πραγματοποίηση συναλλαγών πληρωμής εάν δεν είναι συνδεδεμένο με μία από τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες που ήδη συνεργάζονται.

Αν όχι ηλεκτρονικό χρήμα, τότε τι είδους υπηρεσία είναι στην πραγματικότητα το Samsung Pay; Για όσους από εσάς δεν το γνωρίζετε ακόμα, ακολουθεί μια λεπτομερής εξήγηση της εφαρμογής.

Τι είναι το Samsung Pay;

Το Samsung Pay είναι μια υπηρεσία που έχει σχεδιαστεί για να κάνει τις συναλλαγές πληρωμής με ηλεκτρονικό χρήμα πιο συνοπτικές και πρακτικές σε μια ποικιλία κινητών τηλεφώνων που κατασκευάζονται από τη Samsung.

Αλλά αντί να είναι μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού χρήματος από μόνη της, το Samsung Pay μοιάζει περισσότερο με ένα ψηφιακό πορτοφόλι που θα συλλέγει διάφορες υπηρεσίες. Επομένως, δεν χρειάζεται πλέον να αναζητούμε εφαρμογές που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε μία προς μία όταν θέλουμε να κάνουμε μια πληρωμή.

Η διαδικασία πληρωμής μπορεί να είναι ακόμη πιο συνοπτική, επειδή το Samsung Pay υποστηρίζει την κίνηση σάρωσης προς τα πάνω στην αρχική οθόνη για να το ανοίξετε. Σε αυτή την περίπτωση, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ακόμη και όταν το κινητό είναι κλειδωμένο.

Οι συναλλαγές με αυτήν την υπηρεσία ψηφιακού πορτοφολιού μπορούν επίσης να γίνουν απευθείας μέσω της προεπιλεγμένης εφαρμογής κάμερας σε κινητό τηλέφωνο Samsung. Χρειάζεται μόνο να εκμεταλλευτούμε τη δυνατότητα σαρωτή QR για να σαρώσουμε τον κωδικό πληρωμής από τον έμπορο.

Πώς να ενεργοποιήσετε το Samsung Pay

  • Ανοίξτε το Samsung Pay από τη λίστα εφαρμογών
  • Λήψη και εγκατάσταση ενημερώσεων εάν είναι διαθέσιμες
  • Δείτε το εισαγωγικό βίντεο αν εμφανίζεται
  • Εάν σας ζητηθεί, συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Samsung
  • Κάντε κλικ στο κουμπί Αρχή
  • Μην ξεχάσετε να συμφωνήσετε με την πολιτική υπηρεσιών
  • Στη συνέχεια, ορίστε τη μέθοδο επαλήθευσης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε (π.χ. PIN)
  • Στη συνέχεια, προσθέστε την υπηρεσία ηλεκτρονικού χρήματος που θέλετε να χρησιμοποιήσετε

Δυστυχώς, η υποστήριξη για ηλεκτρονικό χρήμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο Samsung Pay είναι ακόμα πολύ περιορισμένη. Οι χρήστες στην Ινδονησία μπορούν μόνο να προσθέσουν αυτήν τη στιγμή υπηρεσίες FUND παρόλο που στο εξωτερικό έχουν συνεργαστεί με τράπεζες που εκδίδουν πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.

Η εφαρμογή Samsung Pay μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί μόνο για κινητά τηλέφωνα Samsung με λειτουργικό σύστημα Android 9 και άνω. Για να αποκτήσουμε όλες τις δυνατότητες, χρειαζόμαστε συχνά μια πιο ενημερωμένη συσκευή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *