21 Μαρτίου, 2023

Τι είναι το TikTok Now που προβλέπεται να είναι ένας νέος τρόπος δημιουργικότητας;

Gadgetren – Η διανομή του TikTok Now επεκτάθηκε επιτέλους σε χρήστες παγκοσμίως μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου 2022 χθες ήταν διαθέσιμη μόνο για δοκιμή στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τα καλά νέα είναι ότι εμείς που ζούμε στην Ινδονησία έχουμε ήδη πάρει τον νέο εξοπλισμό από την TikTok. Έτσι, μπορούμε να έχουμε πιο φρέσκους τρόπους για να χαλαρώνουμε, να δικτυωνόμαστε ή να μοιραζόμαστε κάθε στιγμή που έχουμε.

Για όσους από εσάς δεν το γνωρίζετε, το ίδιο το TikTok Now φέρνει συγκεκριμένα μια νέα επιλογή κοινής χρήσης φωτογραφιών ή βίντεο που είναι ελαφρώς διαφορετική από την κύρια υπηρεσία. Ακολουθεί μια συγκεκριμένη εξήγηση για το τι προσφέρει.

Τι είναι τώρα το TikTok;

Το TikTok Now είναι μια υπηρεσία που θα μας προκαλέσει να μοιραστούμε φωτογραφίες και βίντεο με αυθεντικό και αυθόρμητο τρόπο. Όπως υποδηλώνει το όνομα, τα νέα μέσα θα μας ζητήσουν αμέσως να αποτυπώσουμε τι γίνεται εκεί και πέρα.

Σε αυτήν την περίπτωση, το TikTok Now θα στέλνει μια ειδική ειδοποίηση στα κινητά μας τηλέφωνα κάθε μέρα. Η ώρα δεν είναι προγραμματισμένη ή πολύ τυχαία αλλά θα συνοδεύεται ώστε να μπορεί να είναι ταυτόχρονα με φίλους ή άλλους χρήστες.

Τα περιεχόμενα αυτής της ειδοποίησης έχουν τη μορφή πρόσκλησης για άμεση κοινή χρήση φωτογραφιών ή βίντεο διάρκειας έως και 10 δευτερολέπτων. Η πρόκληση είναι ότι ο χρόνος για να το ανεβάσουμε είναι περιορισμένος όπου έχουμε μόνο λιγότερο από 3 λεπτά.

Επιπλέον, δεν μπορούμε να ανεβάσουμε υπάρχουσες φωτογραφίες. Επομένως, είναι απαραίτητο να εγγράψετε ή να τραβήξετε νέες φωτογραφίες αμέσως. Σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να χρησιμοποιήσουμε και τις δύο κάμερες (μπροστινή και πίσω) για να το κάνουμε.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το TikTok Now αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της υπηρεσίας TikTok. Απλώς, για ορισμένες περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της Ινδονησίας, θα τη βρούμε ως ξεχωριστή εφαρμογή που μπορεί να γίνει λήψη στο Google Play Store ούτε Apple Apps Store.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το TikTok τώρα

 • Κάντε λήψη του TikTok τώρα από το κατάλληλο κατάστημα εφαρμογών
 • Ανοίξτε την εφαρμογή
 • Πατήστε το κουμπί Αρχή
 • Κάντε κλικ στο κουμπί Συνδεθείτε ή εγγραφείτε
 • Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται
 • Προσθέστε φίλους εάν χρειάζεται
 • Ορίστε ορισμένα δικαιώματα πρόσβασης που απαιτούνται από την εφαρμογή
 • Όταν ολοκληρωθεί, αργότερα η εφαρμογή θα εμφανίσει μια ειδοποίηση
 • Πατήστε την ειδοποίηση
 • Πατήστε το κουμπί της κάμερας για να τραβήξετε μια φωτογραφία
 • Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί της κάμερας για εγγραφή βίντεο
  Τι είναι το TikTok Now;

Αυτή η ειδοποίηση θα εμφανίζεται κάθε μέρα. Μπορούμε επίσης να το χρησιμοποιήσουμε με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή πατώντας πάνω του και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας την κάμερα που εμφανίζεται για εγγραφή βίντεο ή λήψη φωτογραφιών.

Μέσω της εφαρμογής TikTok Now, θα μπορούμε επίσης να παρακολουθούμε βίντεο ή φωτογραφίες που μοιράζονται χρήστες, φίλοι και άλλα άτομα. Αυτό μπορεί να γίνει στην κεντρική σελίδα ή μεταβαίνοντας στο προφίλ τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *