23 Μαρτίου, 2023

Τι είπες! Το HoYo Fest 2022 θα διεξαχθεί σύντομα στην Ινδονησία

Η Gadgetren – Η HoYoverse ως προγραμματιστής του Genshin Impact αναφέρει ότι θα παρουσιάσει ξανά την εκδήλωση HoYo Fest 2022 στην Ινδονησία. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο καφέ .TEMU στην περιοχή M Bloc της Τζακάρτα από τις 28 Σεπτεμβρίου 2022 έως τις 9 Οκτωβρίου 2022.

Εκτός από την Ινδονησία, η σειρά εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί και σε πολλές άλλες χώρες όπως η Σιγκαπούρη στο Flipper’s @Bugis Junction, οι Φιλιππίνες στο Moon Rabbit Cafe & Restaurant (Metro Manila), η Ταϊλάνδη στο The KROSS (Μπανγκόκ), η Μαλαισία στο La Juiceria Superfoods Υπογραφή (Region Fellowship Kuala Lumpur) και Βιετνάμ στο EE EARTH Coffee (Ανόι).

Οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ στην Ινδονησία και σε άλλες χώρες θα περιλαμβάνουν ενδιαφέρον περιεχόμενο, όπως θεματικές καφετέριες, μοναδικά φαγητά και αποκλειστικά βραβεία. Το ίδιο το HoYo Fest είναι μια εκδήλωση φεστιβάλ που δημιουργήθηκε σκόπιμα από την HoYoverse για να συγκεντρώσει όλους τους παίκτες παιχνιδιών που φτιάχτηκαν από την HoYoverse, ώστε να μπορούν να συγκεντρωθούν και να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους.

Όλα τα καφέ συνεργασίας του HoYo Fest 2022 στη χώρα, συμπεριλαμβανομένης της Ινδονησίας, θα διακοσμηθούν με θεματικές διακοσμήσεις μέσω διακοσμήσεων, μουσικής παιχνιδιών και διατίθεται επίσης χώρος φωτογραφιών. Στην εκδήλωση HoYo Fest 2021, η εκδήλωση παρουσίασε μια σειρά από cosplayers και επίσης έδωσε ελκυστικά βραβεία.

Ομοίως στο HoYo Fest 2022, οι επισκέπτες μπορούν επίσης να παραγγείλουν πακέτα μενού φαγητού και ποτών εμπνευσμένα από παιχνίδια και να έχουν την ευκαιρία να λάβουν αποκλειστικά δώρα από την HoYoverse.

  ID_HoYouFEST-2

Για την Ινδονησία, το θέμα που θα παρουσιαστεί είναι το Genshin Impact. Αυτό συμβαίνει επειδή η Ινδονησία έχει πολλούς οπαδούς του Genshin Impact. Εν τω μεταξύ, το Tears of Themis θα διεξαχθεί στο HoYo Fest 2022 από τις 12 Οκτωβρίου 2022 έως τις 23 Οκτωβρίου 2022.

Ενώ το παιχνίδι Honkai Impact 3 θα διεξαχθεί στην εκδήλωση HoYo Fest 2022 στις 26 Οκτωβρίου 2022 έως τις 6 Νοεμβρίου 2022. Τόσο το θέμα του παιχνιδιού Tears of Themis όσο και το Honkai Impact 3, η HoYoverse δεν έχει αποκαλύψει ποια μέρη της Νοτιοανατολικής Ασίας θα ζωντανεύω.

Όσον αφορά την εκδήλωση και το χρονοδιάγραμμα της εκδήλωσης HoYo Fest 2022, η HoYoverse επίσης δεν έχει αναφερθεί με περισσότερες λεπτομέρειες επειδή η εκδήλωση βρίσκεται ακόμη στη διαδικασία προετοιμασίας. Για να μην χάσετε τις πληροφορίες, οι παίκτες μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο Επίσημος HoYoverse να κάνετε κράτηση συμμετοχής στο HoYo Fest 2022 λαμβάνοντας υπόψη τον περιορισμένο χώρο και την ποσόστωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *