25 Μαρτίου, 2023

Τι σημαίνει μόνο το Smartfren για ορισμένα iPhone;

Gadgetren – Η Smartfren είναι ένας από τους παρόχους στην Ινδονησία που παρουσιάζει εντατικά προσφορές και χαμηλές τιμές για τα πακέτα Διαδικτύου της.

Στην πραγματικότητα, το Smartfren πραγματοποιεί επίσης συχνά συνδυασμούς με ορισμένες σειρές κινητών τηλεφώνων, παρέχοντας τα πλεονεκτήματα των πακέτων Διαδικτύου με μεγάλες ποσοστώσεις με μεγάλες περιόδους ενεργοποίησης για να προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων.

Εάν βρείτε ένα iPhone που γράφει Smartfren Only στα καταστήματα, τότε αυτό μπορεί να είναι ανησυχητικό επειδή η συσκευή είναι μια δέσμη iPhone που είναι ήδη δεσμευμένη από μια συμφωνία ή σύμβαση μόνο με την Smartfren.

Με αυτήν τη συμφωνία, το iPhone έχει ρυθμιστεί ώστε να μπορεί να χρησιμοποιεί μόνο το δίκτυο Smartfren και δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει κάρτα SIM από άλλο φορέα. Συνήθως ο πωλητής στο κατάστημα παρέχει μια περιγραφή του iPhone Smartfren Μόνο όταν το πουλάει για να ειδοποιήσει ότι η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιεί μόνο μια κάρτα SIM μόνο από το Smartfren.

Το πλεονέκτημα του iPhone Smartfren Only έγκειται στη φθηνότερη τιμή του σε σύγκριση με το iPhone που μπορεί να χρησιμοποιήσει πολλούς χειριστές ή κοινώς αποκαλούμενο Factory Unlock (FU). Η τιμή της δέσμης iPhone μπορεί επίσης να είναι φθηνότερη κατά περίπου 1 εκατομμύριο Rp. έως 3 εκατομμύρια Rp. σε σύγκριση με τα iPhone που είναι δωρεάν για χρήση άλλων παρόχων.

Ενώ η αδυναμία, οι χρήστες iPhone επιτρέπεται να χρησιμοποιούν μόνο την κάρτα SIM Smartfren. Φυσικά, αυτό δεν είναι ευέλικτο όταν ο χρήστης βρίσκεται σε περιοχή με κακό σήμα και εκτός της διαδικτυακής κάλυψης της Smartfren, όπου μπορούν να λειτουργούν μόνο ορισμένοι πάροχοι.

Εάν η περιοχή στην οποία δραστηριοποιείστε έχει καλό δίκτυο Smartfren, τότε αυτό σίγουρα δεν αποτελεί πρόβλημα εάν θέλετε να αγοράσετε ένα iPhone Smartfren Only. Αλλά και πάλι, όταν αφήνετε την περιοχή σε μια δύσκολη περιοχή που δεν φτάνει το Smartfren, ίσως δυσκολευτείτε λίγο.

Ακόμα κι έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το MiFi, τα δίκτυα WiFi ή τη σύνδεση από άλλο κινητό τηλέφωνο ως πηγή σύνδεσης στο Διαδίκτυο ως λύση, ώστε να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να συνεχίσετε να κάνετε δραστηριότητες ως συνήθως.

Στην πραγματικότητα, δεν είναι μόνο το Smartfren Only, μερικές φορές τα καταστήματα πωλούν επίσης iPhone με δέσμη άλλων παρόχων, για παράδειγμα με την ένδειξη Telkomsel Only, Indosat Only ή XL Only, ανάλογα με τις υπάρχουσες προσφορές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *