23 Μαρτίου, 2023

Το κατάστημα MSI Arena στο Pantai Indah Kapuk άνοιξε επίσημα με διάφορες ελκυστικές προσφορές

Gadgetren – Αφού άνοιξε το πρώτο της κατάστημα MSI Arena στο Mangga Dua Mall, η MSI παρουσιάζει ξανά το δεύτερο κατάστημα MSI Arena που βρίσκεται στο Rukan Beach Boulevard Blok B No.56 Golf Island, Pantai Indah Kapuk, Βόρεια Τζακάρτα.

Παρόμοια με το κατάστημα MSI Arena στο Mangga Dua Mall, το MSI Arena στο PIK παρέχει μια ποικιλία από τα πιο πρόσφατα προϊόντα της MSI με επεξεργαστές Intel 12ης γενιάς, από φορητούς υπολογιστές για καταναλωτές, επιχειρήσεις και λάτρεις των παιχνιδιών. Επιπλέον, στο κατάστημα MSI Arena PIK, οι επισκέπτες μπορούν να λάβουν άλλα προϊόντα, όπως οθόνες, επιτραπέζιους υπολογιστές, εκδόσεις υπολογιστών και άλλα εξαρτήματα.

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να δοκιμάσουν απευθείας τον φορητό υπολογιστή που αναζητούν στο MSI Arena PIK για να ρωτήσουν το προσωπικό που θα είναι σε θέση να βοηθήσει να απαντήσει στην ερώτηση κάθε επισκέπτη σχετικά με το προϊόν που θέλει να αγοράσει.

Το MSI Arena PIK είναι επισκέψιμο καθημερινά με πρόγραμμα από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 10.00 – 20.00 WIB και Σάββατο και Κυριακή στις 09.00 – 20.30 WIB. Το MSI Arena στο ίδιο το PIK λειτουργεί για περισσότερες από δύο εβδομάδες και αυτή τη στιγμή γιορτάζει μόνο τα εγκαίνια του.

Για να ζωντανέψει το εναρκτήριο γεγονός, το MSI Arena στο PIK παρέχει επίσης διάφορες ελκυστικές προσφορές σε επισκέπτες και αγοραστές έως τις 26 Σεπτεμβρίου 2022. Για αγοραστές με συνολικές συναλλαγές άνω των 10 εκατομμυρίων Rp. θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν έναν φορητό υπολογιστή MSI Modern.

Εν τω μεταξύ, οι αγοραστές που έχουν συνολικές συναλλαγές κάτω από 10 εκατομμύρια Rp. θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν έναν φορητό υπολογιστή MSI Optix G273. Ο νικητής θα κληρωθεί στις 5 Οκτωβρίου 2022 και θα ανακοινωθεί μέσω του λογαριασμού Instagram @msiarenapik.

Grand-Opening-MSI-Arena-PIK-11

Όχι μόνο αυτό, οι επισκέπτες που αγοράζουν φορητούς υπολογιστές MSI με οποιοδήποτε μοντέλο που έχει συνολική συναλλαγή τουλάχιστον 20 εκατομμυρίων Rp. θα λάβουν ένα κουπόνι Steam Wallet ύψους 50 USD ή το αντίστοιχο ποσό των 743 χιλιάδων Rp. Επιπλέον, ο φορητός υπολογιστής Stealth 15M με Intel core i7-1208P και NVIDIA RTX 3060 λαμβάνει επίσης έκπτωση από 25.999.000 Rp. έως 19.999.000 Rp.

Οι επισκέπτες που αγοράζουν φορητούς υπολογιστές MSI με οποιοδήποτε μοντέλο έχουν επίσης την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε μια κλήρωση 1x gacha με τη μορφή αποκλειστικών τυχαίων εμπορευμάτων όπως MSI Hoodie, Dragon Doll Keychain, MSI Notepad, Phone Holder, MSI T-Shirt και MSI Cloth Τσάντα.

Grand-Opening-MSI-Arena-PIK-7

Ο Chandra Putrabulan Ng ως Διευθυντής του Τμήματος Components, Monitor, Gaming Gear για το MSI Arena PIK αποκάλυψε ότι το τμήμα αγοράς του κόμματός του είναι διαφορετικό, έτσι ώστε κατά τη διάρκεια της έρευνας πολλοί επισκέπτες ήρθαν επίσης με οικογένειες.

«Όχι μόνο οι νέοι αλλά έχουν και οικογένειες που χρειάζονται φορητούς υπολογιστές για δουλειά και διασκέδαση. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που επιλέγουμε εδώ. Εδώ, ετοιμάζουμε και κάποιες προεπιλογές που προτείνουμε και τους βοηθάμε να ξοδέψουν. Αν θέλουν να συμβουλευτούν για τις απαιτούμενες προδιαγραφές μπορούν να το κάνουν» είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *