25 Μαρτίου, 2023

Το νέας γενιάς ποντίκι παιχνιδιών Logitech G502 X θα είναι σύντομα προς πώληση στην Ινδονησία, αυτή είναι η τιμή!

Gadgetren – Η Logitech G φημολογείται ότι έφερε την πιο πρόσφατη έκδοση του gaming ποντικιού, η οποία περιλαμβάνει τα G502 X, G502 X LIGHTSPEED και G502 X PLUS. Και τα τρία θα είναι διαθέσιμα στην Ινδονησία μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου που είναι ο επίσημος συνεργάτης της Logitech G τον Σεπτέμβριο του 2022.

Το ποντίκι G502 X θα κοστίζει 989.000 Rp., στη συνέχεια το G502 X LIGHTSPEED κοστίζει 1.819.000 Rp. και το G502 X PLUS 2.139.000 Rp. Αυτά τα τρία ποντίκια παρουσιάζουν το λογότυπο G στην κορυφή. Τα G502 X και G502 X PLUS προσφέρουν δύο χρωματικές παραλλαγές, συμπεριλαμβανομένου του μαύρου και του λευκού, ενώ το G502 X LIGHTSPEED είναι διαθέσιμο μόνο σε μαύρο.

Και οι τρεις έχουν επίσης εξοπλιστεί με έναν νέο υβριδικό οπτικό μηχανικό διακόπτη που ονομάζεται LIGHTFORCE. Αυτοί οι οπτικοί μηχανικοί διακόπτες υποστηρίζεται ότι μπορούν να παράγουν υψηλή απόδοση με γρήγορη απόκριση επειδή έχουν χαμηλή καθυστέρηση για να παρέχουν αδιάλειπτη κίνηση του ποντικιού κατά τη διάρκεια κλικ ή άλλων κινήσεων.

Αυτό οφείλεται στην υποστήριξη του αισθητήρα παιχνιδιών HERO 25K, ο οποίος υποστηρίζεται ότι προσφέρει υψηλή ακρίβεια για τη μείωση των εμποδίων όπως καθυστερήσεις με χρόνο απόκρισης 68 τοις εκατό, ο οποίος είναι ταχύτερος από την προηγούμενη γενιά.

Και τα τρία ποντίκια διαθέτουν ένα επανασχεδιασμένο κουμπί μετατόπισης DPI που μπορεί να αναστραφεί ή να αφαιρεθεί για να προσαρμόσει διαφορετικά μεγέθη χεριών και στυλ λαβής. Και τα τρία έχουν ανάλυση έως και 25.600 DPI.

Τα G502 X LIGHTSPEED και G502 X PLUS μπορούν να χρησιμοποιηθούν ασύρματα ή ασύρματα φορτισμένα χρησιμοποιώντας τη θύρα USB-C. Ενώ το κανονικό ποντίκι G502 X πρέπει να χρησιμοποιεί καλώδιο σύνδεσης.

Logitech-G502-X-Family

Συγκεκριμένα για G502 X LIGHTSPEED δυνατότητα σύνδεσης με δύο συσκευές που μπορούν να ρυθμιστούν μέσω του λογισμικού Logitech G HUB. Οι παίκτες μπορούν ακόμη και να επιλέξουν να χειριστούν το G502 X χρησιμοποιώντας τον ίδιο δέκτη με το ασύρματο πληκτρολόγιο παιχνιδιών Logitech.

Με μοναδικό τρόπο, το ποντίκι G502 X PLUS διαθέτει φωτισμό RGB που μπορεί να εξατομικευτεί από τους χρήστες, καθιστώντας το πιο εντυπωσιακό ως συσκευή παιχνιδιού. Το ποντίκι G502 X PLUS χρησιμοποιεί φωτισμό 8 LED για πρόσθετη διασκέδαση στο παιχνίδι.

Ο Ujesh Desai ως Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Logitech Gaming είπε ότι το Mouse G502 είναι ένα σύμβολο στον κόσμο του gaming και γνωρίζουμε ότι η κοινότητα των παικτών περιμένει την επόμενη γενιά.

«Φανταζόμασταν ξανά το εμβληματικό G502 με ενημερώσεις σχεδιασμού και μηχανικής που ανεβάζουν το θρυλικό ποντίκι gaming σε μια νέα εποχή gaming. Με ελαφρύτερα υλικά και τεχνολογία αιχμής, το νέο G502 X υπόσχεται να συνεχίσει την παράδοση του G502 για κορυφαίες επιδόσεις και έλεγχο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *