27 Μαρτίου, 2023

Το νέο κατάστημα OPPO eXperience είναι επίσημα παρόν στην πόλη Malang, το μεγαλύτερο στην Ανατολική Ιάβα

Gadgetren – Η OPPO Indonesia πρόσθεσε ξανά την τοποθεσία του νεότερου καταστήματος eXperience Store στο Tiga Putra Malang, το οποίο βρίσκεται στη Jalan Kawi no 28, Kauman, Kec. Klojen, Malang City, Ανατολική Ιάβα. Το Tiga Putra Malang eXperience Store είναι το δεύτερο κατάστημα OPPO που βρίσκεται στην Ανατολική Ιάβα, το οποίο είχε προηγουμένως το OPPO eXperience Store στο WTC Surabaya.

Σε αντίθεση με το συνηθισμένο OPPO Store, το OPPO eXperience Store Tiga Putra Malang διαθέτει συνολική επιφάνεια 211,2 m2 που έχει εσωτερική ατμόσφαιρα με πολυτελή εμφάνιση, καθώς οι τοίχοι είναι ενσωματωμένοι με στολίδια από γυαλί, έτσι ώστε μια τηλεόραση videotron ή σούπερ μεγάλη οθόνη είναι διαθέσιμη.

Το ίδιο το OPPO eXperience Store παρέχει 3 ζώνες, συμπεριλαμβανομένων των Experience Zone, Smart Living Zone και Unboxing Zone. Στην περιοχή Experience Zone, οι επισκέπτες θα παρουσιαστούν με μια ποικιλία προϊόντων OPPO και ταυτόχρονα θα μπορούν να δοκιμάσουν κάθε προϊόν και την τεχνολογία που φέρει.

Στην περιοχή Experience Zone υπάρχουν τρεις πίνακες που ο καθένας περιέχει οκτώ έως δέκα προϊόντα OPPO. Κάθε προϊόν OPPO στη Ζώνη Εμπειρίας είναι εξοπλισμένο με έναν ευνόητο δείκτη πληροφοριών. Στη συνέχεια, η Smart Living Zone είναι μια περιοχή που βοηθά τους επισκέπτες να αποκτήσουν νέες πληροφορίες σχετικά με την τεχνολογία διασύνδεσης μεταξύ συσκευών OPPO.

Η τεχνολογία διασύνδεσης OPPO υπάρχει σε συσκευές OPPO, όπως κινητά τηλέφωνα και tablet, οι οποίες, για παράδειγμα, μπορούν να συνδεθούν με φορητούς υπολογιστές ή συσκευές OPPO IoT σε κινητές συσκευές για απομακρυσμένη και ευκολότερη λειτουργία.

OPPO eXperience Store Malang

Για να μπορούν οι επισκέπτες να απολαμβάνουν μια πιο βέλτιστη εμπειρία, η περιοχή υποστηρίζεται επίσης από τραπέζι φόρτισης για να διευκολύνει τη φόρτιση της μπαταρίας. Ενώ η περιοχή Unboxing Zone παρέχει την ευκαιρία στους επισκέπτες να πραγματοποιήσουν τη διαδικασία αποσυσκευασίας της συσκευής τους που μόλις αγοράστηκε στο OPPO eXperience Store Tiga Putra Malang.

Όχι μόνο μπορείτε να απολαύσετε την εμπειρία της απευθείας δοκιμής της συσκευής, οι τρεις περιοχές είναι επίσης εξοπλισμένες με την υποστήριξη ενός συμβούλου πωλήσεων για να παρέχουν μια πιο προσωπική εξήγηση της συσκευής.

Οι σύμβουλοι πωλήσεων μπορούν επίσης να βοηθήσουν τους επισκέπτες να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με πληροφορίες προϊόντων και άλλες υπηρεσίες. Για να ζωντανέψει τα εγκαίνια ή τα μεγάλα εγκαίνια του OPPO eXperience Store Tiga Putra Malang, η OPPO Indonesia πραγματοποίησε επίσης ένα πρόγραμμα κλήρωσης βραβείων με τη μορφή μιας μονάδας ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Κάθε επισκέπτης που έρχεται στο Tiga Putra Malang eXperience Store έχει τη δυνατότητα να λάβει μέρος στην κλήρωση με την προϋπόθεση να αγοράσει ένα προϊόν Σειρά OPPO Reno8 κατά την περίοδο από 17 Μαρτίου έως 30 Σεπτεμβρίου 2023.

Για τους επισκέπτες που αγοράζουν ένα από τα μοντέλα της σειράς OPPO Reno8, θα λάβουν ένα κουπόνι κλήρωσης το οποίο θα κληρωθεί στο τέλος της περιόδου.

Ο Patrick Owen ως Chief Marketing Officer της OPPO Indonesia αποκάλυψε ότι η παρουσία του OPPO eXperience Store Tiga Putra Malang θα τον φέρει πιο κοντά σε περισσότερους καταναλωτές, ώστε να μπορούν να προσεγγίσουν εύκολα τα προϊόντα OPPO.

«Το OPPO eXperience Store παρουσιάζεται όχι μόνο για να αυξήσει την αξία πωλήσεων στην πόλη Malang. Αυτή η ιδέα καινοτομίας καταστημάτων έρχεται λόγω της θέλησης του OPPO για κάθε καταναλωτή που έρχεται να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία, να εμπνευστεί και ακόμη αργότερα να μπορεί να παράγει διάφορες νέες καινοτομίες με τεχνολογία σε συσκευές OPPO για να αναπτύξει αυτήν τη δημιουργική πόλη», είπε.

Προηγουμένως, το OPPO eXperience Store ήταν επίσης παρόν στην πόλη Bandung στις αρχές του 2022. Το OPPO eXperience Store είναι μια νέα ιδέα λιανικής που δίνει έμφαση στην πληρότητα των συσκευών και στην ευκολία για εξερεύνηση προϊόντων και τεχνολογίας από την OPPO.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *