1 Απριλίου, 2023

Το νέο tablet OPPO Pad Air είναι έτοιμο να φτάσει στην Ινδονησία, εδώ είναι οι διαρροές σχεδιασμού και χρώματος!

Gadgetren – Αφού διέρρευσε την ύπαρξη του tablet OPPO Pad Air τον περασμένο Αύγουστο με τη σειρά OPPO Reno8, η OPPO Indonesia επιβεβαίωσε επιτέλους την παρουσία του OPPO Pad Air ξανά, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις αρχές Δεκεμβρίου 2022.

Ως προϊόν στα τέλη του 2022, το tablet OPPO Pad Air θα έχει συμπαγή, λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό. Το αμάξωμα θα καλύπτεται από μεταλλικό υλικό με 3D φινίρισμα, ενώ το πίσω αμάξωμα χρησιμοποιεί το σχέδιο Reno Glow με 7 στρώσεις διατομής.

Θα ζυγίζει περίπου 440 γραμμάρια με πάχος 6,94 χιλιοστά. Στην εικόνα του OPPO Pad Air που διέρρευσε, φαίνεται ότι η συσκευή θα είναι γκρι. Η οθόνη θα σκορπίσει επίσης γοητεία με ένα αρκετά μεγάλο μέγεθος, ώστε οι χρήστες να μπορούν να βλέπουν περιεχόμενο με ικανοποίηση.

Το tablet OPPO Pad Air θα ενσωματωθεί επίσης με συμπληρωματικά αξεσουάρ με τη μορφή Smart Stylus, Smart Bluetooth Keyboard και προστατευτική θήκη συσκευής. Η έξυπνη γραφίδα θα βοηθήσει τους χρήστες tablet να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους με αυτό το στυλό γραφίδας που μπορούν να γράφουν, να κρατούν σημειώσεις, να σημειώνουν και να σχεδιάζουν.

Ενώ το Έξυπνο πληκτρολόγιο Bluetooth θα βοηθήσει τους χρήστες να πληκτρολογούν έγγραφα εύκολα και η αναδιπλούμενη θήκη θα προστατεύει τη συσκευή από σκληρά αντικείμενα, ώστε η συσκευή να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες λειτουργίες, όπως η χρήση φορητού υπολογιστή.

Το OPPO Pad Air θα είναι μια νέα συσκευή που θα ζωντανέψει την αγορά tablet στην Ινδονησία, την οποία η OPPO Indonesia ανακοίνωσε ότι αυξάνεται. Οι χρήστες του OPPO Pad Air θα στοχεύουν φοιτητές, φοιτητές και εργαζόμενους γραφείου που μόλις ξεκινούν την καριέρα τους.

OPPO Pad Air

Εκτός από τη δυνατότητα υποστήριξης μιας ποικιλίας παραγωγικότητας, το OPPO Pad Air θα υποστηρίζει επίσης λειτουργίες πολλαπλών εργασιών. Επιπλέον, αυτή η συσκευή θα χρησιμοποιηθεί για συσκευές ψυχαγωγίας, όπως παιχνίδια και παρακολούθηση ροής βίντεο.

Για όσους περίμεναν την παρουσία αυτού του tablet OPPO Pad Air, η OPPO Indonesia ανοίγει τώρα την εγγραφή για όποιον θέλει να αγοράσει αυτήν τη συσκευή όταν φτάσει η ώρα της κυκλοφορίας της, ώστε να μπορούν να λάβουν πλήρεις πληροφορίες εκ των προτέρων μέσω oppo.com/id.

Η OPPO είναι πολύ αισιόδοξη για την παρουσία του OPPO Pad Air στην Ινδονησία, επειδή αυτό το tablet θα είναι η πρώτη συσκευή OPPO στην Ινδονησία που διαθέτει διασύνδεση συσκευών μεταξύ κινητών τηλεφώνων και tablet μέσω ενός απρόσκοπτου ασύρματου δικτύου χωρίς εμπόδια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *