27 Μαρτίου, 2023

Το ποντίκι Razer Basilisk V3 Pro κυκλοφόρησε στην Ινδονησία, φέρνει διάφορες δυνατότητες στους παίκτες Pamper

Gadgetren – Προσθέτοντας στο χαρτοφυλάκιο gaming mouse στην Ινδονησία, η Razer παρουσίασε επίσημα το νεότερο προϊόν της, το Razer Basilisk V3 Pro στην Ινδονησία.

Αυτή η συσκευή έχει ορμητικό και κυρτό σχεδιασμό όπως τα σημερινά ποντίκια gaming. Υπάρχουν 13 φωτεινές ζώνες Razer Chroma RGB (Κόκκινο, Πράσινο, Μπλε) με λάμψη και προσαρμόσιμες επιλογές χρωμάτων έως και 16,8 εκατομμύρια χρώματα.

Με αυτό το φως Razer Chroma RGB, κάνει το ποντίκι να φαίνεται δροσερό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους χρήστες όταν παίζουν τη νύχτα, σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή σκότους.

Σύμφωνα με τη Razer, το εφέ φωτός RGB στο ποντίκι θα αντιδράσει δυναμικά με περισσότερα από 200 παιχνίδια που έχουν ενσωματωθεί. Το Razer Basilisk V3 Pro έρχεται επίσης με το Razer HyperScroll Scroll Whell, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πλοήγηση και κύλιση περιεχομένου γρήγορα και ομαλά.

Όλες οι δυνατότητες του Razer Basilisk V3 Pro

Το Razer HyperScroll Whell Scroll μπορεί επίσης να αλλάξει σε λειτουργία αφής για ακριβή αποτελέσματα και ανταπόκριση όταν ο χρήστης παίζει παιχνίδια, καθιστώντας το ιδανικό όταν χρησιμοποιείται για αλλαγή όπλων ή δεξιοτήτων.

Αυτό το ποντίκι παιχνιδιών διαθέτει 10+1 κουμπιά που μπορούν να προγραμματιστούν για διάφορους τρόπους κράτησης, έτσι ώστε οι χρήστες να αισθάνονται άνετα όταν παίζουν παιχνίδια ή κάνουν τη δουλειά τους.

Ρυθμίζοντας διάφορους συνδυασμούς εντολών σε αυτά τα κουμπιά θα κάνουν τους χρήστες γρήγορους να κάνουν κινήσεις και να ανταποκρίνονται σε επιθέσεις όταν αντιμετωπίζουν απευθείας εχθρούς στο παιχνίδι.

Έχοντας ακρίβεια ανάλυσης έως και 99,8%, ο αισθητήρας Optical Focus Pro 30K με λειτουργίες AI, όπως το Smart eTracking Motion Sync και το Asymmetric Cut-Off, είναι σε θέση να προσφέρει μια καθηλωτική και άνετη εμπειρία όταν παίζετε παιχνίδια με μάχες υψηλής έντασης.

Αυτό το προϊόν συνοδεύεται επίσης με Razer HyperSpeed ​​​​Wireless για ασύρματη σύνδεση 2,4 GHz, ώστε οι χρήστες να μπορούν να απολαμβάνουν μια εμπειρία παιχνιδιού υψηλής απόκρισης με 25% ταχύτερη από άλλες ασύρματες τεχνολογίες.

Κλειδί Razer Basilisk V3 Pro

Ο Chris Mitchell ως Επικεφαλής του Τμήματος Παιχνιδιών PC της Razer αποκάλυψε ότι το Basilisk V3 Pro είναι ένα ποντίκι παιχνιδιών με τις περισσότερες δυνατότητες και όλες τις δυνατότητες που είναι χρήσιμες για να κερδίσεις τους ανταγωνιστές.

«Βασικά, το Basilisk V3 Pro δίνει στους παίκτες όλα τα χαρακτηριστικά που θέλουν, περισσότερες επιλογές προσαρμογής από την προηγούμενη γενιά ποντικιών gaming», πρόσθεσε ο Chris.

Το Razer Basilisk V3 Pro είναι διαθέσιμο από τις 23 Αυγούστου 2022 στο Razer.com, στο RazerStores και στους επίσημους διανομείς στην Ινδονησία σε τιμή που φτάνει τα 2.670.000 IDR.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *