1 Απριλίου, 2023

Το πρόγραμμα περιήγησης Chrome παρουσιάζει νέες δυνατότητες Καρτέλες αναζήτησης, σελιδοδείκτες και ιστορικό μέσω της γραμμής διευθύνσεων

Gadgetren – Η Google έχει παράσχει νέες συντομεύσεις για πιο εύκολη πρόσβαση στις καρτέλες, τους σελιδοδείκτες και το ιστορικό. Προηγουμένως έπρεπε να εισάγουμε τις ρυθμίσεις στο κουμπί εικονιδίου με τις τρεις κουκκίδες στη σελίδα του προγράμματος περιήγησης Chrome για να αποκτήσουμε πρόσβαση σε αυτές τις τρεις λειτουργίες.

Τα καλά νέα τώρα είναι να βρούμε κάτι που σχετίζεται με Καρτέλες, Σελιδοδείκτες και Ιστορικό, χρειάζεται μόνο να χρησιμοποιήσουμε τη στήλη της γραμμής διευθύνσεων στο Chrome. Αυτή η νέα δυνατότητα μπορεί επίσης να δοκιμαστεί από τους χρήστες Χρώμιο σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ινδονησίας.

Χρειάζεται μόνο να πληκτρολογήσουμε @tabs, @bookmarks ή @history στη στήλη της γραμμής διευθύνσεων ως γρήγορη συντόμευση, ώστε να μπορούμε αμέσως να αναζητήσουμε κάτι που σχετίζεται με αυτήν τη δυνατότητα. Για παράδειγμα, για να χρησιμοποιήσετε τη συντόμευση @tabs, πληκτρολογώντας @tabs και τον τίτλο της καρτέλας που θέλετε να αναζητήσετε και, στη συνέχεια, πατώντας Αναζήτηση καρτελών, μπορούμε να ανοίξουμε αμέσως αυτήν την καρτέλα.

Αυτό θα βοηθήσει τους χρήστες που έχουν συνηθίσει να ανοίγουν πολλές καρτέλες χωρίς να χρειάζεται να κλείνουν μία καρτέλα και να τις αναζητούν με μη αυτόματο τρόπο, ώστε να εξοικονομηθεί χρόνος και να βοηθήσουν στην αποτελεσματικότερη εργασία και πολλαπλές εργασίες.

Ομοίως με τη συντόμευση @bookmarks, οι χρήστες δεν χρειάζεται πλέον να ανοίγουν το μενού ρυθμίσεων του Chrome στο εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες ή να πατούν το κουμπί Σελιδοδείκτης κάτω από τη γραμμή διευθύνσεων, αλλά οι Σελιδοδείκτες μπορούν επίσης να αναζητηθούν στη στήλη της γραμμής διευθύνσεων πληκτρολογώντας @bookmarks και επιλέγοντας Αναζήτηση σελιδοδεικτών .

Στη συνέχεια, αυτόματα όλοι οι σελιδοδείκτες που έχουν δημιουργηθεί θα εμφανιστούν με ευθεία γραμμή. Αρκεί να το δούμε και να το επιλέξουμε. Η λειτουργία συντόμευσης @bookmarks θα βοηθήσει επίσης τους χρήστες που έχουν ήδη πολλούς σελιδοδείκτες να τους βρίσκουν εύκολα.

Στη συνέχεια, το ίδιο συμβαίνει με τη συντόμευση @history την οποία, αν κάνουμε μη αυτόματη αναζήτηση, πρέπει να πάμε στο εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες στο μενού Ρυθμίσεις, ώστε να μπορούμε να δούμε το ιστορικό ή το ιστορικό αναζήτησης στη σελίδα του προγράμματος περιήγησης Chrome. Πληκτρολογώντας @history και επιλέγοντας Ιστορικό περιήγησης, μπορούμε να αναζητήσουμε το ιστορικό αναζήτησης κατά λέξη-κλειδί.

Google-Αναζήτηση-ιστορικό.

Για παράδειγμα, όπως για ιστότοπους που έχουν επισκεφτεί ή αναζητήσεις με βάση ορισμένα θέματα. Για να μην ξεχνάμε, το Chrome παρέχει επίσης άλλες δυνατότητες για χρήστες που έχουν τους αγαπημένους τους ιστότοπους, ώστε να μπορούν εύκολα να μεταβούν απευθείας στις σελίδες του ιστότοπου όταν αρχίσουν να ανοίγουν το Chrome.

Αυτό το κάνετε ενεργοποιώντας τη συντόμευση αναζήτησης ιστότοπου για να μπορείτε να περιηγηθείτε απευθείας από τη γραμμή διευθύνσεων του Chrome. Για να το ενεργοποιήσουν, οι χρήστες πρέπει να ανοίξουν τις Ρυθμίσεις και μετά να επιλέξουν Μηχανή Αναζήτησης και Αναζήτηση ιστότοπου. Στη συνέχεια, ορίστε τον επιθυμητό προεπιλεγμένο αγαπημένο ιστότοπο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *