1 Απριλίου, 2023

Το ταχύτερο, νέας γενιάς Apple iPad Pro Tablet με τσιπ M2 κυκλοφόρησε επίσημα

Gadgetren – Η Apple φημολογείται ότι παρουσίασε το tablet iPad Pro τελευταίας γενιάς με το chipset M2. Αυτό το tablet έχει αρχίσει να παραγγέλνεται στην παγκόσμια αγορά και στις 26 Οκτωβρίου 2022 θα είναι διαθέσιμο στα επίσημα καταστήματα της Apple.

Το iPad Pro με το chipset M2 διατίθεται σε μοντέλα δύο μεγεθών, συγκεκριμένα 11 ιντσών και 12,9 ιντσών, και τα δύο προσφέρουν ασημί και διαστημικά γκρι χρώματα. Ο παρεχόμενος αποθηκευτικός χώρος ποικίλλει, συμπεριλαμβανομένων 128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB, έως 2 TB.

Όσον αφορά την τιμή, το iPad Pro με chipset M2 11 ιντσών ξεκινά από 799 $ ή το ισοδύναμο των 12,3 εκατομμυρίων Rp. για την παραλλαγή WiFi και για την παραλλαγή WiFi + Cellular, κοστίζει 999 $ ή περίπου 15,4 εκατομμύρια Rp. Όσο για το μέγεθος 12,9 ιντσών, ξεκινά από 1.099 $ ή το ισοδύναμο των 17 εκατομμυρίων Rp. για την παραλλαγή WiFi και η παραλλαγή WiFi + Cellular κοστίζει 1.299 $ ή 20 εκατομμύρια Rp.

Το iPad Pro με το chipset M2 παρέχει επίσης πρόσθετα αξεσουάρ που μπορούν να αγοραστούν ξεχωριστά, όπως το Apple Pencil και το Magic Keyboard δεύτερης γενιάς. Το Apple Pencil κοστίζει 129 $ ή ισοδύναμο με 1,9 εκατομμύρια Rp., ενώ το Magic Keyboard κοστίζει 299 $ ή 4,6 εκατομμύρια Rp για το μέγεθος 11 ιντσών και 349 $ ή 5,4 εκατομμύρια Rp για το μέγεθος 12,9 ιντσών.

Το chipset M2 στο iPad Pro παρέχει CPU 8 πυρήνων και GPU 10 πυρήνων καθώς και Neural Engine 16 πυρήνων. Με το chipset M2, το νέο tablet iPad Pro υποστηρίζεται ότι έχει ταχύτερη απόδοση από το M1 κατά 15%. Τότε η κάρτα γραφικών είναι ταχύτερη από την προηγούμενη γενιά φτάνοντας το 35 τοις εκατό. Το chipset συνδυάζεται επίσης με 8GB ή 16GB RAM.

Apple-iPad-Pro-Chip-M2-Magic-Keyboard.

Αυτό το chipset M2 είναι σε θέση να παρέχει ισχυρή απόδοση για το tablet iPad Pro όσον αφορά την εργασία πολλαπλών εργασιών για το άνοιγμα βαριών εφαρμογών όπως επεξεργασία βίντεο, φωτογραφίες, γραφικό σχέδιο, παιχνίδια με ομαλά οπτικά στοιχεία και μπορεί να εγγράψει βίντεο ProRes για παραγωγή βίντεο υψηλής ποιότητας.

Στον τομέα της φωτογραφίας, το tablet iPad Pro με το chipset M2 χρησιμοποιεί δύο πίσω κάμερες με τη μορφή ενός ευρυγώνιου φακού 12MP και ενός ευρυγώνιου φακού 10MP. Αυτό το tablet είναι επίσης εξοπλισμένο με ταχύτερη σύνδεση με τη μορφή WiFi 6E, το οποίο υποστηρίζεται ότι μπορεί να κατεβάσει σε ταχύτητες έως και 2,4 Gbps.

Apple-iPad-Pro-Chip-M2-2

Όσον αφορά την εμφάνιση, η οθόνη iPad Pro με chipset M2 11 ιντσών φέρει πάνελ Liquid Retina. Όσο για το μέγεθος 12,9 ιντσών, χρησιμοποιεί ένα πάνελ Liquid Retina XDR. Το λειτουργικό σύστημα τρέχει το iPadOS 16 το οποίο παρέχει επίσης νέες δυνατότητες όπως Stage Manager, υποστηρίζει εξωτερικές οθόνες, εφαρμογές κλάσης επιτραπέζιου υπολογιστή και λειτουργίες αναφοράς.

Μην ξεχνάτε ότι η αναγνώριση προσώπου ή το Face ID είναι διαθέσιμα για γρήγορη εισαγωγή περιεχομένου χωρίς κωδικό πρόσβασης. Επιπλέον, παρέχει θύρα Thunderbolt για γρήγορη μεταφορά δεδομένων, Bluetooth 5.3, υποστηρίζει δίκτυα 5G και είναι εξοπλισμένο με τέσσερα ηχεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *