21 Μαρτίου, 2023

Το Apple Watch Series 8, Watch SE και Watch Ultra κυκλοφόρησε επίσημα με διάφορα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά

Gadgetren – Μέσω της ετήσιας τεχνολογικής της εκδήλωσης που ονομάζεται Apple Event αυτόν τον Σεπτέμβριο, η Apple αποκάλυψε την τελευταία σειρά προϊόντων smartwatch, δηλαδή το Apple Watch.

Αυτή τη φορά το Apple Watch έρχεται σε τρεις παραλλαγές που στοχεύουν σε τρία διαφορετικά τμήματα της αγοράς, συμπεριλαμβανομένων των Apple Watch Series 8, Apple Watch Special Edition (SE) και η έκπληξη είναι το Apple Watch Ultra.

Όσον αφορά τις διαστάσεις, τα Apple Watch Series 8 και Apple Watch SE διατίθενται σε δύο μεγέθη. Το Apple Watch Series 8 έχει μεγέθη 41mm και 45mm ενώ το Apple Watch SE έχει μεγέθη 40mm και 44mm. Ενώ το Apple Watch Ultra έχει μόνο ένα μέγεθος, το οποίο είναι 49 χιλιοστά.

Το Apple Watch SE κατασκευάζεται σκόπιμα από την Apple για να στοχεύει χρήστες που απλώς προσπαθούν να φορέσουν ένα smartwatch κατασκευασμένο από την Apple. Στη συνέχεια, το Apple Watch Series 8 στοχεύει σε χρήστες που θέλουν ολοκληρωμένα χαρακτηριστικά καρπού τόσο από άποψη σχεδίασης όσο και λειτουργικότητας για να συνοδεύουν αθλήματα για την παρακολούθηση δεδομένων υγείας.

Για το Apple Watch Ultra, παρουσιάζει μια οθόνη που θα ικανοποιήσει τους χρήστες, ιδίως τη δυνατότητα εμφάνισης της νυχτερινής λειτουργίας. Ως εκ τούτου, η Apple λέει ότι αυτό το premium ρολόι είναι φτιαγμένο για χρήστες που έχουν πολύ extreme αθλητικές δραστηριότητες, όπως ορειβάτες που πηγαίνουν σε αποστολές σε παγωμένα βουνά ή δρομείς μέσα σε δάση.

Όταν συγκρίνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το Apple Watch Series 8 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έως και 18 ώρες. Ενώ το Apple Watch Ultra μπορεί να φτάσει τις 60 ώρες, επειδή υποστηρίζει τη χρήση στη φύση, η οποία μπορεί να είναι δύσκολη η φόρτιση της μπαταρίας.

Apple Watch SE

Apple Watch SE

Σε γενικές γραμμές, αυτά τα τρία έξυπνα ρολόγια υποστηρίζονται ήδη από χαρακτηριστικά υγείας του σώματος, όπως η δυνατότητα άμεσης ανίχνευσης της θερμοκρασίας του σώματος, παρακολούθησης εμμηνορροϊκών κύκλων, ανίχνευσης τροχαίων ατυχημάτων και σύνδεσης σε κλήσεις έκτακτης ανάγκης, μέτρησης επιπέδων οξυγόνου στο αίμα (εκτός από το Watch SE), παρακολούθησης της καρδιάς καρδιακός ρυθμός και παρακολούθηση της ποιότητας ύπνου των χρηστών.

Και τα τρία έχουν επίσης αντοχή με υψηλή αντοχή, όπως η δυνατότητα πρόσκλησης για κολύμπι, ανθεκτικά στη σκόνη και σε περιβάλλοντα κρούσης. Η διεπαφή έχει ενημερωθεί χρησιμοποιώντας το Watch OS 9.

Για Apple Watch Ultra η ίδια προσφέρει ανώτερες λειτουργίες που είναι χρήσιμες για συνοδευτικές δραστηριότητες εξερευνητών στη φύση, όπως GPS με υποστήριξη διπλής συχνότητας L1 και L5 που θα παρακολουθεί την τοποθεσία του χρήστη με μεγαλύτερη ακρίβεια με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης (AI).

Επιπλέον, παρέχει λειτουργίες Compass Waypoints και Backtrack που είναι σε θέση να εμφανίζουν την προηγούμενη διαδρομή κατά την αναχώρηση, κάτι που επιτρέπει στους χρήστες να μην χάνουν το δρόμο τους ή να χαθούν. Για τους δύτες, το Apple Watch Ultra υποστηρίζεται επίσης από την εφαρμογή Oceanic+ που θα βοηθήσει τους δύτες να πλοηγηθούν στα βάθη του ωκεανού με ασφάλεια και να επιστρέψουν με ασφάλεια.

Apple Watch Ultra

Apple Watch Ultra

Τα δεδομένα που θα εμφανίζονται στην εφαρμογή Oceanic+ περιλαμβάνουν χρόνο, απόσταση βάθους σε πραγματικό χρόνο, θερμοκρασία νερού, διάρκεια στο νερό και το μέγιστο βάθος που μπορεί να καταδυθεί.

Όσον αφορά τη διαθεσιμότητα, τα Apple Watch Series 8, Apple Watch SE και Apple Watch Ultra είναι πλέον διαθέσιμα για προπαραγγελία παγκοσμίως. Τόσο το Apple Watch Series 8 όσο και το Apple Watch SE θα είναι διαθέσιμα για αγορά στις 16 Σεπτεμβρίου 2022. Εν τω μεταξύ, το Apple Watch Ultra μπορεί να αγοραστεί δωρεάν στις 23 Σεπτεμβρίου 2022.

Κάθε αγορά των τριών νέων ρολογιών της Apple θα παρέχει επίσης μια μπόνους εφαρμογή Fitness+ για τρεις μήνες. Όσον αφορά τις λεπτομέρειες τιμής καθενός από τα νέα ρολόγια που κατασκευάζει η Apple, μπορείτε να δείτε στον παρακάτω πίνακα.

Harga Apple Watch Series 8, Apple Watch SE, και Apple Watch Ultra

Varian Τιμή
Apple Watch Series 8 399 USD ή 5,9 εκατομμύρια IDR
Apple Watch SE 249 USD ή 3,7 εκατομμύρια IDR
Apple Watch Ultra 799 USD ή 11,9 εκατομμύρια IDR

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *