27 Μαρτίου, 2023

Το ASUS Zenfone 9 θα κυκλοφορήσει σύντομα στην Ινδονησία την επόμενη εβδομάδα. Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά που διέρρευσαν!

Gadgetren – Αφού περπατήσει στην παγκόσμια αγορά, η Ινδονησία θα ζωντανέψει σύντομα από το πιο πρόσφατο high-end κινητό τηλέφωνο της ASUS, το Zenfone 9.

Το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει ASUS στην Ινδονησία στις 17 Νοεμβρίου 2022, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω ζωντανών μεταδόσεων στα κανάλια YouTube και Facebook της ASUS Indonesia. Είναι ενδιαφέρον ότι κατά την κυκλοφορία του αργότερα, οι θεατές μπορούν να έχουν την ευκαιρία να έχουν ένα κινητό τηλέφωνο Zenfone 9 δωρεάν.

Δεδομένου ότι την παρουσία του Zenfone 9 μπορούν να απολαύσουν οι χρήστες σύντομα, η ASUS αποκάλυψε επίσης μερικές από τις εξαιρετικές δυνατότητες που θα προσφέρει το κινητό τηλέφωνο. Διαφορετικά από πριν, αυτή τη φορά η ASUS σχεδίασε το κινητό τηλέφωνο Zenfone 9 με μικρό μέγεθος οθόνης και συμπαγές σώμα.

Το Zenfone 9 θα φέρει οθόνη μόνο 5,9 ιντσών, έτσι ώστε αν το κρατάτε στο ένα χέρι να μην φαίνεται πολύ μεγάλο. Το πλαίσιο αυτού του κινητού τηλεφώνου έχει επίπεδες άκρες, αλλά εξακολουθεί να έχει καμπύλες στο πίσω μέρος του σώματος, έτσι ώστε να φαίνεται να έχει τρισδιάστατο σχήμα.

Θα υπάρχουν τέσσερις χρωματικές παραλλαγές από τις οποίες θα μπορούν να επιλέξουν οι χρήστες, όπως μαύρο, λευκό, κόκκινο και μπλε. Αυτό το νέο κινητό τηλέφωνο θα εξαπλώσει τη γοητεία του με ένα σχέδιο οπής διάτρησης ενσωματωμένο στα αριστερά της οθόνης ως θέση για την μπροστινή κάμερα.

ASUS-Zenfone-9-5

Ενώ το πίσω σώμα θα χρησιμοποιεί δύο διαμορφώσεις κάμερας με ευρυγώνιο φακό 50MP που είναι γραμμένος κάτω από τη μονάδα κάμερας. Η πίσω κάμερα του Zenfone 9 θα είναι επίσης εξοπλισμένη με δυνατότητα σταθεροποίησης ή αντίζυμο για πιο σταθερή και ομαλή εγγραφή βίντεο.

Όπως και η παγκόσμια έκδοση, το Zenfone 9 στην Ινδονησία θα τροφοδοτείται από το chipset Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 Octa-Core (4nm). Το chipset θα είναι επίσης εξοπλισμένο με σύστημα ψύξης με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένου ενός θαλάμου ατμού που φημολογείται ότι βελτιστοποιεί την κατανομή θερμότητας στη CPU, ώστε η συσκευή να παράγει υψηλή απόδοση χωρίς υπερβολικές αυξήσεις θερμοκρασίας.

Το σώμα της συσκευής Zenfone 9 διαθέτει επίσης την πιστοποίηση IP68 που υποδεικνύει ότι αυτό το κινητό τηλέφωνο θα μπορεί να επιβιώσει όταν εκτίθεται σε πιτσιλίσματα νερού μέχρι να βυθιστεί σε καθαρό νερό με βάθος 1 μέτρου για 30 λεπτά. Επιπλέον, θα είναι ανθεκτικό στη σκόνη, επομένως έχει ανθεκτικότητα και σκληρή αντοχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *