27 Μαρτίου, 2023

Το Corning Gorilla Glass Victus 2 θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά στη σειρά Galaxy S23

Gadgetren – Καλωσορίζοντας την εκδήλωση Galaxy Unpacked 2023 στις 2 Φεβρουαρίου 2023, η Samsung Electronics παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις νέες δυνατότητες που θα υποστηρίζουν τη ναυαρχίδα της σειράς κινητών τηλεφώνων Galaxy S23.

Αυτή τη φορά, η Samsung θα παρουσιάσει μια νέα γενιά ανθεκτικής στις γρατσουνιές επίστρωσης που ονομάζεται Corning Gorilla Glass Victus 2. Προηγουμένως, οι συσκευές της σειράς Galaxy S22 χρησιμοποιούσαν το Corning Gorilla Glass Victus στρώμα ανθεκτικό στις γρατσουνιές, το οποίο προστατεύει την οθόνη από γρατσουνιές με σκληρό τρόπο αντικείμενα.

Τώρα με τη χρήση του Corning Gorilla Glass Victus 2 στη σειρά Galaxy S23, η Samsung παρέχει επίσης ακόμη πιο αξιόπιστη αξιοπιστία. Στην επίσημη δήλωσή της, η αντιχαρακτική επίστρωση από την Corning Incorporated υποστηρίζεται ότι είναι πιο σκληρή από την προκάτοχό της, επειδή μπορεί να προστατεύσει τις κρούσεις από τραχιές επιφάνειες όπως το σκυρόδεμα χάρη στη νεότερη σύνθεση γυαλιού της.

Η τεχνολογία επίστρωσης Gorilla Glass Victus 2 κυκλοφόρησε αρχικά τον Νοέμβριο του 2022. Αυτό το ανθεκτικό στις γρατσουνιές στρώμα έχει καλύτερη αντοχή στην αντιμετώπιση κραδασμών σε τραχιές επιφάνειες και άλλα υλικά που βρίσκονται γύρω μας.

Το Gorilla Glass Victus 2 σχεδιάστηκε επίσης με έμφαση στο περιβάλλον. Αυτό μπορεί να φανεί μέσω της εκπλήρωσης του προτύπου επικύρωσης περιβαλλοντικών αξιώσεων λόγω του επιπέδου περιεκτικότητας σε ανακυκλωμένα υλικά από μεταποιητικές δραστηριότητες που ανέρχεται κατά μέσο όρο στο 22%.

Τα προϊόντα που λαμβάνουν το πρότυπο σήμα επικύρωσης περιβαλλοντικής αξίωσης από την UL θα υποβάλλονται σε τακτικούς ελέγχους και δοκιμές για να διατηρήσουν την κατάστασή τους, έτσι ώστε η Corning να διασφαλίζει ότι το Gorilla Glass Victus 2 είναι σε θέση να μειώσει τις βιώσιμες περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Ο David Velasquez ως Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Gorilla Glass αποκάλυψε ότι οι σημερινοί καταναλωτές θέλουν οθόνες smartphone που είναι πιο ανθεκτικές σε διάφορες μορφές ζημιάς. «Για περισσότερο από μια δεκαετία, το Gorilla Glass ανταποκρίνεται στις ανάγκες των χρηστών smartphone θέτοντας τα πρότυπα για σκληρά προστατευτικά υλικά», είπε.

Την ίδια ευκαιρία, η Stephanie Choi ως Executive Vice President and Chief Marketing Officer, Mobile eXperience Business, Samsung Electronics είπε ότι η τελευταία γενιά του κορυφαίου smartphone Samsung Galaxy είναι η πρώτη συσκευή που χρησιμοποιεί Corning Gorilla Glass Victus 2 για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και μεγαλύτερη βιωσιμότητα καλύτερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *