25 Μαρτίου, 2023

Το Dedicated Touch Control, Apple AirPods Pro 2ης γενιάς κυκλοφόρησε επίσημα

Gadgetren – Εκτός από την κυκλοφορία των σειρών iPhone 14 και Apple Watch 8, η Apple παρουσίασε επίσης τη δεύτερη γενιά Apple AirPods Pro στην παγκόσμια αγορά. Αυτά τα AirPods Pro μπορούν να αρχίσουν να παραγγέλλονται στις 9 Σεπτεμβρίου 2022 στην τιμή των 249 USD ή ισοδύναμη με 3,7 εκατομμύρια Rp.

Σε γενικές γραμμές, η δεύτερη γενιά των AirPods Pro μοιάζει με την πρώτη ματιά με την προηγούμενη γενιά. Αυτή η συσκευή έχει το σχήμα ενός ακουστικού με τη λαβή να κρέμεται προς τα κάτω όταν εισάγεται στο αυτί και έχει επίσης μια θήκη σε σχήμα κουτιού.

Θήκη κοντέινερ AirPods Pro δεύτερης γενιάς Είναι επίσης αδιάβροχο και εξοπλισμένο με αξεσουάρ για σύνδεση στη θήκη που ονομάζεται θηλιά κορδόνι, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να το μεταφέρουν εύκολα. Επιπλέον, αυτή η δεύτερη γενιά AirPods Pro φέρνει αρκετές ενημερώσεις όσον αφορά τις λειτουργίες ελέγχου, την υποστήριξη chip, τις λειτουργίες ήχου.

Το τμήμα απόδοσης τροφοδοτείται από το τσιπ H2 το οποίο είναι εξοπλισμένο με μια προσαρμοστική δυνατότητα διαφάνειας που είναι σε θέση να εξαλείφει τους εξωτερικούς θορύβους. Χάρη στο τσιπ H2, η δεύτερη γενιά των AirPods Pro υποστηρίζεται ότι μπορεί να παράγει πιο έντονο ήχο μπάσων και επίσης καθαρό ήχο.

Επιπλέον, αυτή η συσκευή ήχου παρέχει μια λειτουργία Ενεργής Ακύρωσης Θορύβου (ANC) για τη μείωση του θορύβου γύρω από τον χρήστη, ώστε οι τηλεφωνικές κλήσεις και οι βιντεοκλήσεις να ακούγονται καθαρές.

Επιπλέον, για να παράγει ήχους που αισθάνονται σαν να βρίσκεστε σε εσωτερικό χώρο, όπως να ακούτε απευθείας, αυτή η συσκευή ήχου είναι επίσης εξοπλισμένη με χωρικό ήχο που μπορεί να συντονιστεί μέσω συσκευών iPhone για ποικίλο περιεχόμενο, όπως μουσική, ταινίες ή τηλεοπτικές σειρές.

Κάθε ένα από αυτά τα ακουστικά AirPods Pro δεύτερης γενιάς παρέχει επίσης ένα ζευγάρι ακουστικών διαφόρων μεγεθών που μπορούν να προσαρμοστούν στο αυτί του χρήστη. Τα παρεχόμενα μεγέθη ακουστικών περιλαμβάνουν XS, S, M και L.

Πλοήγηση Apple-AirPods-Pro-Gen-2.

Στις λαβές των ακουστικών που κρέμονται προς τα κάτω, το τράβηγμα της Apple παρέχει χειριστήρια αφής που λειτουργούν για μείωση ή αύξηση της έντασης ολισθαίνοντας προς τα πάνω ή προς τα κάτω.

Για έλεγχο χωρίς να αγγίζετε τα ακουστικά, το AirPods Pro δεύτερης γενιάς μπορεί επίσης να ελεγχθεί με τον φωνητικό βοηθό Siri. Εν τω μεταξύ, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να φτάσει τις 30 ώρες με το περίβλημα και τη λειτουργία ANC ενεργά.

Η δεύτερη γενιά μπαταριών AirPods Pro μπορεί να φορτιστεί χρησιμοποιώντας τέσσερις μεθόδους, δηλαδή φορτιστή Apple Watch, φορτιστή MagSafe, φορτιστή με πιστοποίηση Qi και καλώδιο Lightning.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *