21 Μαρτίου, 2023

Το DJI Mini 2 SE πωλείται επίσημα στην Ινδονησία, μπορεί να εγγράψει βίντεο ανάλυσης έως 2,7K

Gadgetren – Ο κατασκευαστής drone DJI έφερε το νεότερο προϊόν του με την επωνυμία Mini 2 SE στην Ινδονησία. Αυτό το νέο κιτ drone διατίθεται σε δύο μοντέλα, συγκεκριμένα Mini 2 SE και Mini 2 SE Fly More Combo.

Οι αγοραστές που ενδιαφέρονται για αυτό το drone μεγέθους παλάμης που ζυγίζει λιγότερο από 249 γραμμάρια μπορούν να το αποκτήσουν στο διαδίκτυο μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου, το οποίο είναι ο επίσημος συνεργάτης της DJI Indonesia στο Tokopedia, το Blibli και το Eraspace.

Επιπλέον, οι αγοραστές μπορούν επίσης να αποκτήσουν το Mini 2 SE drone μέσω του επίσημου Experience Store, της Urban Republic, της Erafone και των επίσημων αντιπροσώπων της DJI. Όσον αφορά την τιμή για το Mini 2 SE, η τιμή είναι περίπου 5.922.000 Rp. και το Mini 2 SE Fly More Combo κυκλοφορεί για 7.909.000 Rp.

Η διαφορά μεταξύ αυτών των δύο μοντέλων είναι ότι υπάρχει επιπλέον υποστήριξη για αξεσουάρ στο πακέτο πωλήσεων. Οι χρήστες που αγοράζουν το μοντέλο Mini 2 SE Fly More Combo θα λάβουν πρόσθετα αξεσουάρ με τη μορφή λαβής προπέλας, τσάντα ώμου και Mini 2 αμφίδρομης φόρτισης Hub.

Εκτός από το συμπαγές και ελαφρύ σώμα του, το Mini 2 SE προσφέρει επίσης αισθητήρα κάμερας CMOS 1/2,3″ που μπορεί να παράγει εγγραφές βίντεο με ανάλυση 2,7K έως 30fps ή Full HD έως 60fps. Στη συνέχεια μπορεί να τραβήξει και φωτογραφίες ανάλυσης 12MP.

Κατά τη λήψη βίντεο, τα αποτελέσματα μπορούν να φαίνονται ομαλά χάρη στο μηχανικό αντίζυμο 3 αξόνων. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 2.250 mAh με μέγιστη διάρκεια ζωής 31 λεπτά. Για την αποθήκευση φωτογραφιών και βίντεο, το Mini 2 SE παρέχει επίσης μια υποδοχή microSD που υποστηρίζει χωρητικότητα έως και 256 GB.

DJI-Mini-2-SE-01

Επιπλέον, υποστηρίζει μετάδοση βίντεο ανάλυσης HD έως και 10 km, η οποία υποστηρίζεται ότι έχει τη δυνατότητα να πετάξει περαιτέρω και μπορεί να καταγράψει καθαρές εικόνες. Ακόμη και το Mini 2 SE υποστηρίζεται ότι μπορεί να πετάξει με σταθερή εικόνα σε περιβάλλον με ανέμους επιπέδου 5 έως και 38 χλμ/ώρα.

Υποστήριξη για άλλες λειτουργίες, όπως το Return To Home (RTH) που επιτρέπει στο Mini 2 SE να μπορεί να επιστρέψει στο σημείο εκκίνησης της πτήσης ή στον ιδιοκτήτη που πετάει όταν αντιμετωπίζει συγκεκριμένες καταστάσεις, όπως εξαντλήση της μπαταρίας ή τυχόν προβλήματα.

Ο Djohan Sutanto ως Διευθύνων Σύμβουλος της Erajaya Active Lifestyle αποκάλυψε ότι το DJI Mini 2 SE είναι η νεότερη οικογένεια της σειράς DJI Mini σε προσιτή τιμή. «Είμαστε πολύ σίγουροι ότι αυτό το προϊόν θα είναι η πρώτη επιλογή για την υποστήριξη του ενεργού τρόπου ζωής των χρηστών», είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *