21 Μαρτίου, 2023

Το Dual Orbit Light κάνει το OPPO Reno8 Z 5G ξεχωριστό

Gadgetren – Σε σύγκριση με άλλα τηλέφωνα της σειράς Reno8 που υπάρχουν στην Ινδονησία, το OPPO Reno8 Z 5G φαίνεται ιδιαίτερο επειδή έχει Dual Orbit Light ακριβώς στην άκρη της πίσω κάμερας.

Εκτός από το ότι μπορεί να προσθέσει στην αισθητική αξία του Reno8 Z 5G, το Dual Orbit Light έχει πλήρη λυχνία για να είναι ένδειξη όταν φορτίζει η μπαταρία της συσκευής.

Εν τω μεταξύ, εάν η κατάσταση της μπαταρίας έχει φτάσει στο 100%, το Dual Orbit Light θα σβήσει αυτόματα, ώστε να γνωρίζετε ότι το Reno8 Z 5G είναι έτοιμο να χρησιμοποιηθεί για την υποστήριξη καθημερινών δραστηριοτήτων.

Όταν το OPPO Reno8 Z 5G λάβει μια τηλεφωνική κλήση, η λυχνία Dual Orbit θα αναβοσβήνει γρήγορα. Εν τω μεταξύ, για να το ξεχωρίσετε, το φως θα αναβοσβήνει αργά όταν λαμβάνετε ειδοποιήσεις ή μηνύματα εφαρμογής.

Από προεπιλογή, το Dual Orbit Light για ειδοποιήσεις που αναβοσβήνουν αργά θα ενεργοποιηθεί αμέσως για τις εφαρμογές Τηλέφωνο (αναπάντητη κλήση) και SMS. Αλλά σας δίνεται επίσης η ελευθερία να επιλέξετε ποιες εφαρμογές μπορούν να έχουν το εφέ τρεμοπαίσματος των φώτων.

OPPO-Reno8Z-5G-TwoColor

Επιπλέον, το Dual Orbit Light μπορεί επίσης να αναβοσβήνει για λίγο όταν εκτελείται ένα νέο παιχνίδι. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι η λειτουργία φωτισμού δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί όταν εκτελείται η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας ή η λειτουργία Super Saving Mode στο Reno8 Z 5G.

Λάβετε υπόψη ότι το ρολόι Dual Orbit Light μπορεί επίσης να ρυθμιστεί, για παράδειγμα από τις 06:00 έως τις 20:00 μόνο έτσι ώστε η λάμπα να μην ανάβει εκτός αυτής της ώρας.

Ενώ συνολικά, οι χρήστες του Reno8 Z 5G μπορούν να ενεργοποιήσουν ή να απενεργοποιήσουν τη λειτουργία Dual Orbit Light μέσω του μενού Breathing Light που βρίσκεται στη σελίδα Ρυθμίσεις.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα Dual Orbit Light

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις
  2. Διάλεξε μια επιλογή Εξατομικεύσεις
  3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα και επιλέξτε Φως αναπνοής
  4. Ενεργοποίηση και ρύθμιση συνθηκών Φως διπλής τροχιάς φωτίσουν
    OPPO Reno8 Z 5G - Ρυθμίσεις φωτός διπλής τροχιάς
  5. Αφού ρυθμιστούν όλα, το φως διπλής τροχιάς θα ανάψει σύμφωνα με τις επιλεγμένες συνθήκες

Για τη σειρά Reno8 που δεν έχει υποστήριξη Dual Orbit Light, το OPPO παρουσιάζει τη λειτουργία Edge Light που θα εμφανίζει ένα φως στην άκρη της οθόνης όταν λαμβάνετε μια τηλεφωνική κλήση ή λαμβάνετε ειδοποιήσεις εφαρμογής.

Φυσικά, η παρουσία του Dual Orbit Light είναι κάτι που μπορεί να προσελκύσει την προσοχή των ανθρώπων, επειδή τα κινητά τηλέφωνα από άλλες μάρκες σπάνια έχουν κινητά τηλέφωνα που έχουν αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό.

Το OPPO Reno8 Z 5G πωλήθηκε στην τιμή των 5.999.000 Rp. στην Ινδονησία μέσω καναλιών εκτός σύνδεσης και online. Επιπλέον, αυτό το προϊόν είναι εξοπλισμένο με συνδυασμό chipset Qualcomm Snapdragon 695 Octa-Core, 8 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου που μπορεί να το κάνει να εκτελεί ομαλά εφαρμογές πολλαπλών εργασιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *