27 Μαρτίου, 2023

Το Dyson Supersonic and Airwrap Multi-styler έρχεται τώρα σε νέα χρώματα

Η Gadgetren – Ο κατασκευαστής οικιακών ηλεκτρονικών ειδών, Dyson, ενημέρωσε το στεγνωτήρα μαλλιών Dyson Supersonic και το πιστολάκι μαλλιών Dyson Airwrap Multi-styler προσθέτοντας νέα χρώματα Vinca Blue & Rosé.

Το νέο χρώμα είναι διαθέσιμο σε περιορισμένη έκδοση για να καλωσορίσει τον εορτασμό του νέου έτους 2022 έως 2023 ως αναφορά δώρου ή ανταλλαγή ελκυστικών δώρων για τους χρήστες του.

Αυτή η περιορισμένη έκδοση Vinca Blue & Rosé έγχρωμο προϊόν Dyson μπορεί τώρα να αγοραστεί στο πλησιέστερο κατάστημα επίδειξης της Dyson ή ηλεκτρονικά στον ιστότοπο αγορών. Dyson.co.id μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου που είναι ο επίσημος συνεργάτης της Dyson στο Shopee, Tokopediaκαι Λαζάδα.

Όσον αφορά την τιμή, ένα σετ σεσουάρ Dyson Supersonic σε χρώμα Vinca Blue & Rose κοστίζει 7.599.000 Rp. Ενώ ένα σετ Dyson Airwrap Multi-styler Το χρώμα Vinca Blue & Rose κυκλοφορεί στην τιμή των 9.599.000 Rp.

Το αξιοθέατο αυτού του προϊόντος έκδοσης δώρου για το τέλος του έτους από τη Dyson για το στεγνωτήρα μαλλιών Dyson Supersonic είναι ότι το προϊόν είναι εξοπλισμένο με μια θήκη παρουσίασης που μπορεί να εξατομικευτεί με τα αρχικά του παραλήπτη. Εν τω μεταξύ, το κομμωτήριο Dyson Airwrap Multi-styler παρέχει επίσης πρόσθετα αξεσουάρ με τη μορφή θήκης ταξιδιού.

Όσον αφορά τα πλεονεκτήματα αυτού του προϊόντος ειδικής έκδοσης, η Dyson Supersonic προσφέρει αξιόπιστο στέγνωμα έτσι ώστε τα μαλλιά να στεγνώνουν γρήγορα. Αυτό το πιστολάκι μαλλιών επίσης δεν παράγει υπερβολική θερμότητα, παρόλο που τροφοδοτείται από έναν ισχυρό κινητήρα.

Αυτό συμβαίνει επειδή το εργαλείο χρησιμοποιεί ροή αέρα που μπορεί να εισέλθει στα μαλλιά που είναι δύσκολο να διαχειριστεί. Όταν είναι ενεργοποιημένο, αυτό το πιστολάκι μαλλιών της Dyson προσφέρει έναν ήσυχο ήχο εξοπλισμένο με έξυπνες ρυθμίσεις θερμοκρασίας για να προστατεύουν τα μαλλιά από την υπερβολική ζέστη.

Dyson-Supersonic-νέο-χρώμα

Σε σύγκριση με τα συνηθισμένα πιστολάκια μαλλιών, το πιστολάκι μαλλιών Dyson Supersonic υποστηρίζεται ότι μπορεί να μετρήσει τη θερμοκρασία του αέρα περισσότερες από 40 φορές σε ένα δευτερόλεπτο για να ρυθμίσει τη θερμοκρασία που βγαίνει. Με αυτόν τον τρόπο τα μαλλιά του χρήστη μπορούν να αποφύγουν τη φθορά των μαλλιών λόγω υπερβολικής ζέστης. Επιπλέον, μπορεί να βοηθήσει να διατηρηθούν τα μαλλιά λαμπερά και απαλά.

Από την άλλη πλευρά, το κομμωτήριο Dyson Airwrap Multi-styler, το οποίο κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούλιο του 2022, μόλις κυκλοφόρησε στην Ινδονησία, είναι ένα ευέλικτο εργαλείο για τη διευθέτηση των μαλλιών με διάφορα σχέδια ή χτενίσματα που θέλουν οι χρήστες.

Όχι μόνο αυτό, το κομμωτήριο Dyson Airwrap Multi-styler έχει επίσης προσαρμοστεί για να παράγει μια ποικιλία στυλ για διαφορετικούς τύπους μαλλιών. Ακριβώς όπως το πιστολάκι μαλλιών Dyson Supersonic, ο στυλίστας δεν παράγει υπερβολική θερμότητα στον κινητήρα.

Dyson-Airwrap-Multi-styler-νέο-χρώμα

Για να μπορείτε να χτενίζετε μαλλιά με διάφορα στυλ, το Dyson Airwrap Multi-styler είναι επίσης εξοπλισμένο με βαρέλι κομμωτικής νέας γενιάς που μπορεί να περιστραφεί για να διευκολύνει και να επιταχύνει τη διαδικασία σχηματισμού μπούκλες και κυμάτων είτε δεξιόστροφα είτε αριστερόστροφα χωρίς να χρειάζεται αλλαγή. αξεσουάρ ενώ φτιάχνετε τα μαλλιά σας.

Αυτή η μηχανή styling μαλλιών παρέχει επίσης ένα αξεσουάρ χτένας που μπορεί να διαμορφώσει τα μαλλιά χάρη στην βελτιωμένη λειτουργία Coanda. Τώρα δύο αξεσουάρ χτένας μπορούν να γίνουν ένα για να εξομαλύνουν τα λεπτά, ατίθασα μαλλιά σε μία χτένα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *