21 Μαρτίου, 2023

Το Erajaya Active Lifestyle παρουσιάζει επίσημα Nothing Ear (ραβδί) στην Ινδονησία, Ποια είναι τα πλεονεκτήματα;

Gadgetren – Μετά την παρουσίαση του προϊόντος TWS Nothing ear (1), η Erajaya Active Lifestyle επέστρεψε στην αγορά της νεότερης συσκευής ήχου από την Nothing που ονομάζεται Nothing Ear (stick) στην Ινδονησία.

Το Nothing Ear (stick) μπορεί να αγοραστεί στην τιμή των 1.699.000 IDR. Οι αγοραστές που ενδιαφέρονται να κατέχουν αυτήν τη συσκευή ήχου TWS μπορούν να την αποκτήσουν διαδικτυακά μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου Urban Republic στο Tokopedia και στο Shopee καθώς και στα επίσημα καταστήματα της Urban Republic, iBox και Εραφόνηκαθώς και ΑΝΗΚΤΗ.

Ο κατασκευαστής τεχνολογίας Nothing από το Λονδίνο παρουσιάζει συχνά καινοτόμα gadgets με μοναδικά σχέδια. Διά μέσου Τίποτα αυτί (ραβδί)Τίποτα δεν έχει εφεύρει εκ νέου τη συσκευή ήχου TWS με μοντέλο θήκης και ακουστικά που δεν είναι κοινά.

Φυσικά, το βάρος των ακουστικών είναι περίπου 4,4 γραμμάρια ενώ το ίδιο το περίβλημα είναι περίπου 46,3 γραμμάρια. Το σχήμα του ακουστικού Nothing Ear (stick) έχει μια μαύρη λαβή που κρέμεται προς τα κάτω και το τμήμα του ηχείου είναι λευκό. Στην εξωτερική πλευρά του ηχείου υπάρχει μια κόκκινη και λευκή κουκκίδα και κατά μήκος της εξωτερικής πλευράς της λαβής αναγράφεται το ραβδί αυτιού.

Ενώ το ίδιο το δοχείο είναι ένα ορθογώνιο που φαίνεται διαφανές. Όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το Nothing Ear (stick) για μία μόνο φόρτιση φέρεται να χρησιμοποιείται έως και 7 ώρες για ακρόαση μουσικής και έως 3 ώρες για τηλεφωνικές κλήσεις.

Στη συνέχεια, η φόρτιση με το περίβλημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ακούτε μουσική έως και 29 ώρες. Η ίδια η μπαταρία φορτίζεται χρησιμοποιώντας φορτιστή USB Type C.

Για τα ηχεία, το Nothing Ear (stick) χρησιμοποιεί ένα πρόγραμμα οδήγησης 12,6 mm εξοπλισμένο με κωδικοποιητές ήχου AAC και SBC. Αυτό το νέο ηχείο προϊόντος TWS παρέχει επίσης μια λειτουργία Bass Lock που θα μπορεί να προσαρμόζει τις ρυθμίσεις ήχου στο αυτί του χρήστη για να παρέχει την καλύτερη εμπειρία σε κάθε περίσταση.

Όταν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε, το Nothing Ear (stick) μπορεί να συνδεθεί αυτόματα σε μια κινητή συσκευή για άμεση σύζευξη. Επιπλέον, αυτό το προϊόν TWS διαθέτει πιστοποίηση IP54, η οποία υποδεικνύει ότι η συσκευή είναι ανθεκτική στα πιτσιλίσματα και τη σκόνη.

Τίποτα-Αυτί-ραβδί-2

Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα, το Nothing Ear (stick) υποστηρίζει Bluetooth 5.2 για ομαλή μετάδοση μουσικής. Αυτή η συσκευή TWS είναι συμβατή με κινητά τηλέφωνα που βασίζονται σε Android 5.1 και νεότερη έκδοση και iOS 11 και νεότερη έκδοση.

Για τη λειτουργία του, προσφέρονται διάφορες λειτουργίες, όπως ένα πάτημα για αναπαραγωγή και διακοπή του τραγουδιού, καθώς και απάντηση και τερματισμός κλήσεων.

Δίπλα στο διπλό πάτημα για αλλαγή τραγουδιών και απόρριψη κλήσεων και τριπλό πάτημα για επανάληψη. Στη συνέχεια, για να μειώσετε την ένταση, απλώς πατήστε παρατεταμένα το αριστερό ακουστικό και αυξήστε την ένταση πατώντας παρατεταμένα το δεξί ακουστικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *