27 Μαρτίου, 2023

Το Indihome παρουσιάζει τώρα πακέτα συνδρομής στο Διαδίκτυο και στο Netflix

Gadgetren – Η υπηρεσία βίντεο κατά παραγγελία του Netflix λέγεται ότι είναι διαθέσιμη μέσω του πακέτου συνδρομής Internet IndiHome της Telkom. Προηγουμένως, το Netflix μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μόνο με ανεξάρτητη συνδρομή εάν χρησιμοποιούσε το IndiHome.

Τώρα οι χρήστες του IndiHome μπορούν επίσης να απολαμβάνουν απεριόριστη πρόσβαση στο Netflix μέσω Συνδρομητικό πακέτο IndiHome με μία μόνο συναλλαγή. Εκτός από το Netflix, το IndiHome έχει επίσης συνεργαστεί με αρκετές υπηρεσίες βίντεο κατ’ απαίτηση, ώστε να είναι προσβάσιμες μέσω πακέτων πελατών, όπως το Disney Plus Hotstar και το Vidio.

Ως ελκυστική προσφορά έως τις 31 Δεκεμβρίου 2022, οι χρήστες που θέλουν να εγγραφούν στο IndiHome με πρόσβαση στο Netflix θα λάβουν ένα επιπλέον μπόνους ποσόστωσης 50 GB.

Με την εγγραφή σε αυτό το πακέτο Διαδικτύου IndiHome και Netflix, οι χρήστες μπορούν ήδη να παρακολουθούν διάφορες εκπομπές από το Netflix μέσω διαφόρων συσκευών, όπως φορητούς υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και tablet.

Για να εγγραφούν, οι χρήστες που έχουν εγγραφεί στο IndiHome πρέπει πρώτα να το ενεργοποιήσουν μέσω του συνδέσμου που αποστέλλεται από το Netflix στο email που είναι καταχωρημένο στην εφαρμογή myIndiHome ή μέσω του συνδέσμου που αποστέλλεται από το IndiHome στα εισερχόμενα στην εφαρμογή myIndiHome. Ωστόσο, οι χρήστες που δεν έχουν εγγραφεί μπορούν να εγγραφούν μέσω του ιστότοπου IndiHome.

Όσον αφορά τα πακέτα συνδρομής IndiHome και Netflix, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν δύο τύπους πακέτων, δηλαδή το Πακέτο 3P (Internet + TV + Phone) και το Πακέτο 2P (Internet + TV).

Πίνακας τιμοκαταλόγου πακέτων Indihome Netflix

Όλα τα προγράμματα συνδρομής IndiHome με πρόσβαση στο Netflix περιλαμβάνουν επίσης την παροχή πρόσβασης σε τηλεοπτικά κανάλια και το τηλεοπτικό περιεχόμενο του U See. Πιο αναλυτικά, για το Πακέτο 3P, η ίδια η τιμή κυμαίνεται από τα φθηνότερα Rp. 475.000 και Rp. 495.000 για 30Mbps που ήδη λαμβάνει 50 λεπτά δωρεάν αστικών και υπεραστικών κλήσεων. Για την τιμή του πακέτου 3P των 495.000 IDR, είναι ενδιαφέρον ότι μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε το Disney Plus Hotstar.

Ενώ το πακέτο 3P με ταχύτητα 50Mbps κοστίζει 600.000 Rp. και 100Mbps 950.000 Rp. Και οι δύο είναι δωρεάν για 100 λεπτά τοπικής και υπεραστικής κλήσης, 112 καναλιών και Disney Plus Hotstar. Στη συνέχεια το πακέτο 2P ξεκινά να κυκλοφορεί για 415.000 IDR και 435.000 IDR για ταχύτητα 30Mbps που περιλαμβάνει 32 κανάλια.

Μην ξεχνάτε, για την τιμή του πακέτου 2P των 435.000 IDR, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στο Disney Plus Hotstar. Ομοίως, η τιμή του πακέτου 2P είναι 510.000 IDR με ταχύτητα 50Mbps και 735.000 IDR για ταχύτητα 100Mbps συμπεριλαμβανομένου του Disney Plus Hotstar.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *