27 Μαρτίου, 2023

Το Indosat IM3 eSIM μπορεί πλέον να αγοραστεί σε ολόκληρη την Ινδονησία

Gadgetren – Μετά από περιορισμένη παρουσία σε έξι μόνο καταστήματα σε όλη την πόλη της Τζακάρτα στα τέλη του 2022, τώρα η υπηρεσία eSIM από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας Indosat Ooredoo Hutchison φέρεται να είναι διαθέσιμη για αγορά σε καταστήματα IM3 σε όλη την Ινδονησία.

Η ίδια η eSIM είναι μια μη φυσική κάρτα SIM που λειτουργεί το ίδιο με μια συνηθισμένη φυσική κάρτα SIM που μπορεί να αποθηκεύσει αριθμούς τηλεφώνου, να αποκτήσει πρόσβαση σε πακέτα συνδρομής και να φτάσει στο δίκτυο.

Τα πλεονεκτήματα της κάρτας eSIM θεωρούνται πιο εξελιγμένα, εύκολα και πρακτικά επειδή βελτιστοποιεί τη δυνατότητα διπλής SIM στις τηλεπικοινωνιακές συσκευές και ταυτόχρονα συνδέεται στο δίκτυο Indosat Ooredoo Hutchison χωρίς την ανάγκη φυσικής κάρτας SIM.

Μέσω της υπηρεσίας eSIM, την οποία μπορείτε πλέον να αποκτήσετε σε όλα τα καταστήματα της Ινδονησίας, η Indosat παρέχει προϊόντα eSIM για προπληρωμένη. Εν τω μεταξύ, οι υπηρεσίες eSIM είναι διαθέσιμες σε έξι καταστήματα στην Τζακάρτα, όπως τα Central Outlets, Kota Kasablanka, Roxy, Pondok Indah, Mall Ambassador και Mangga Dua, ειδικά για προϊόντα PostPaid eSIM.

Η διαφορά μεταξύ Prepaid και PostPaid είναι μόνο στο σύστημα πληρωμών, όπου το Prepaid πληρώνεται πριν από τη χρήση του προϊόντος του πακέτου συνδρομής, ενώ το PostPaid πληρώνεται μετά τη χρήση του πακέτου.

Εκτός από τα καταστήματα Indosat που διαδίδονται σε όλη την Ινδονησία και τα έξι σημεία πώλησης, η eSIM μπορεί επίσης να ληφθεί διαδικτυακά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας Indosat Ooredoo Hutchison και την εφαρμογή MyIM3.

Ωστόσο, προτού αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε μια κάρτα eSIM ή να αλλάξετε από μια φυσική κάρτα SIM Indosat σε μια Indosat eSIM, καλό είναι να δώσετε προσοχή σε συσκευές που υποστηρίζουν υπηρεσίες eSIM.

Υπάρχουν τέσσερις κατασκευαστές κινητών συσκευών που υποστηρίζουν κάρτες eSIM, συμπεριλαμβανομένων των OPPO, Apple, Samsung και Huawei. Οι συσκευές OPPO που είναι συμβατές με eSIM είναι οι Oppo Find X5 και Find X5 Pro. Για Huawei, συγκεκριμένα Huawei P40, P40 Pro και Mate P40 Pro.

Πώς να αγοράσετε μια Indosat eSIM - Κεφαλίδα

Εν τω μεταξύ, η Apple και η Samsung σχεδόν όλες οι νέες κορυφαίες συσκευές τους υποστηρίζουν eSIM. Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε μια λίστα μοντέλων συσκευών από αυτούς τους κατασκευαστές στον επίσημο ιστότοπο eSIM Indosat IM3.

Εκτός από την εξυπηρέτηση αγορών eSIM για νέους χρήστες, η Indosat παρέχει επίσης υπηρεσίες για αναβάθμιση φυσικών καρτών SIM σε eSIM, μετακίνηση παλαιών προφίλ καρτών eSIM σε νέα ή αντίστροφα αλλαγή καρτών eSIM σε SIM.

Όσον αφορά τις τιμές, τα πακέτα Prepaid και PostPaid eSIM ποικίλλουν από 25.000 IDR για το προϊόν Freedom Internet Prime Card χωρητικότητας 3GB έως το πακέτο Freedom U Jumbo + 5GB με τιμή 172.000 IDR. Αφού επισκεφτείτε το πλησιέστερο κατάστημα για να αγοράσετε ένα πακέτο εκκίνησης και ένα πακέτο eSIM, συνήθως θα σας ζητηθεί να επαληθεύσετε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Στη συνέχεια, θα λάβει ένα QR eSIM και θα του ζητηθεί να εκτελέσει μια σάρωση στο ληφθέν QR eSIM. Αφού ολοκληρωθούν όλα, μπορείτε να απολαύσετε τις υπηρεσίες eSIM.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *