1 Απριλίου, 2023

Το Lenovo Legion Gaming Community Festival θα πραγματοποιηθεί σύντομα με διάφορες ελκυστικές προσφορές

Gadgetren – Καλωσορίζουμε το τέλος του 2022, Lenovo Ινδονησίας θα πραγματοποιήσει μια κοινοτική εκδήλωση με τίτλο Legion Gaming Community Festival.

Το φεστιβάλ, το οποίο θα συγκεντρώσει θαυμαστές και πελάτες της Lenovo Legion, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022, στο Live House, M Bloc Space, Νότια Τζακάρτα από τις 09:30 WIB το πρωί έως τις 19:30 WIB το βράδυ.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν μια σειρά από ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που ετοίμασε η Lenovo Indonesia ξεκινώντας από το Community Battle and Cosplay Competition που παρέχουν συνολικό έπαθλο εκατομμυρίων ρουπίων.

Στη συνέχεια, υπάρχει ένα Talk Show με την κοινότητα που παρέχει πληροφορίες για ενδιαφέροντα θέματα σχετικά με το gaming, το cosplay και το anime. Όχι μόνο αυτό, για τους επισκέπτες που θέλουν να αγοράσουν προϊόντα φορητών υπολογιστών Lenovo Legion, αυτό μπορεί επίσης να γίνει σε αυτό το φεστιβάλ.

Οι επισκέπτες μπορούν ταυτόχρονα να δοκιμάσουν την πιο πρόσφατη σειρά προϊόντων gaming laptop Lenovo Legion προτού αποφασίσουν να την αγοράσουν. Μπορούν να ρωτήσουν την ομάδα Lenovo Legion που θα βοηθήσει στην παροχή πληροφοριών σχετικά με το προϊόν.

Ακόμη και οι επισκέπτες που θέλουν να αγοράσουν φορητούς υπολογιστές σε αυτό το φεστιβάλ μπορούν να έχουν την ευκαιρία να λάβουν ελκυστικές προσφορές από τις 11 έως τις 18 Δεκεμβρίου 2022. Πρόκειται για την αγορά προϊόντων φορητών υπολογιστών Lenovo IdeaPad Gaming 3i, Legion 5i και Legion 5i Pro μέσω του επίσημου ηλεκτρονικού εμπορίου της Lenovo Ινδονησίας Ο συνεργάτης της Tokopedia θα λάβει υπόλοιπο Gopay έως 500.000 IDR, εκτυπωτή και κουπόνι Tokopedia έως 2.000.000 IDR.

Ο Santi Nainggolan ως Επικεφαλής Καταναλωτών της Lenovo Indonesia είπε ότι το κόμμα του προσκαλεί όλους να συμμετάσχουν στο Legion Gaming Community Festival και να απολαύσουν μια σειρά από εκδηλώσεις που έχει προετοιμάσει ειδικά για τις κοινότητες.

«Από την άλλη πλευρά, ελπίζουμε επίσης ότι όλοι μπορούν να απολαύσουν την εμπειρία φορητού υπολογιστή Lenovo Legion που είναι Stylish Outside, Savage Inside. Το Legion Gaming Community Festival πραγματοποιήθηκε με στόχο τη δημιουργία ενός χώρου όπου οι δημιουργοί περιεχομένου, οι παίκτες και οι λάτρεις των cosplay και των anime μπορούν να συγκεντρωθούν σε ένα πνεύμα και να εκφραστούν ελεύθερα», είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *