21 Μαρτίου, 2023

Το MediaTek Helio G99 Chipset προσφέρει γρήγορη απόδοση παιχνιδιού στην κατηγορία του

Gadgetren – Πρόσφατα, πολλά κινητά τηλέφωνα της μεσαίας τάξης τροφοδοτούνται από chipsets MediaTek Helio G99. Ο λόγος είναι ότι το chipset υποστηρίζεται ότι έχει καλές επιδόσεις όσον αφορά την ταχύτερη CPU και GPU στην κατηγορία του ακόμη και σε σύγκριση με άλλους ανταγωνιστές.

Μέσα από συζητήσεις με το πλήρωμα των μέσων ενημέρωσης, η MediaTek μοιράστηκε επίσης τα πλεονεκτήματα αυτού του chipset. Οι βασικές προδιαγραφές αυτού του chipset περιλαμβάνουν τη διαδικασία κατασκευής 6 nm και τη μέγιστη ταχύτητα 2,2 GHz.

Στην παρουσίασή του, ο ChuChuan Yen ως Διευθυντής Προγράμματος, Πελάτης της MediaTek είπε ότι το Helio G99 έχει βαθμολογία AnTuTu έκδοση 9 με ποσοστό 35 τοις εκατό καλύτερο από τους ανταγωνιστές chipset με TMSC 6nm. Στον τομέα των επιδόσεων, η CPU Helio G99 παρουσιάζει επίσης 40 τοις εκατό καλύτερη απόδοση από άλλους ανταγωνιστές.

Εν τω μεταξύ, όσον αφορά την απόδοση της GPU, υποστηρίζεται ότι είναι 75 τοις εκατό καλύτερη από άλλους ανταγωνιστές. Εν τω μεταξύ, για το άνοιγμα εφαρμογών, το Helio G99 είναι 50 τοις εκατό ταχύτερο από άλλους ανταγωνιστές στην κατηγορία του. Από την άλλη πλευρά, η απόδοση παιχνιδιού αυτού του chipset, που αποκαλύπτεται από την ChuChuan Yen, προσφέρει υψηλή απόδοση για βαριά παιχνίδια.

Αυτό αποδεικνύεται σε δημοφιλείς ρυθμίσεις παιχνιδιών όπως το Call of Duty που μπορεί να φτάσει τα 60fps με μεσαία ποιότητα γραφικών και το Honor of Kings φτάνει τα 60fps με υψηλή ποιότητα γραφικών και HD. Στη συνέχεια, για βαριά παιχνίδια όπως το PUBG, η ποιότητα εικόνας φτάνει τα 40 fps σε ισορροπημένα ή ισορροπημένα γραφικά και τα 30 fps σε ομαλά ή ομαλά γραφικά.

Όχι μόνο αυτό, ακόμη και το chipset Helio G99 προβλέπεται να μπορεί να καταβροχθίσει το παιχνίδι Genshin Impact ακόμα και στα 30 fps με μέτρια ποιότητα γραφικών. Σε σύγκριση με άλλους ανταγωνιστές της κατηγορίας της, η MediaTek θεωρεί ότι τα βαριά παιχνίδια με υψηλούς ρυθμούς καρέ και γραφικά ενδέχεται να μην τρέχουν απαραίτητα.

g99-7

Εκτός από την προσφορά gaming υψηλής απόδοσης, το Helio G99 παρέχει επίσης 20 τοις εκατό καλύτερη απόδοση ισχύος από τους ανταγωνιστές της κατηγορίας του. Στη συνέχεια, παρουσιάζει επίσης απόδοση συστήματος 10 τοις εκατό καλύτερη από τους ανταγωνιστές της κατηγορίας του.

Ένα από τα κινητά τηλέφωνα που κυκλοφόρησαν το 2022 χρησιμοποιώντας το chipset Helio G99 είναι το POCO M5. Ο Jeksen ως Product Marketing Manager της POCO Indonesia είπε ότι το κινητό τηλέφωνο POCO M5 με χωρητικότητα 4 GB RAM και 64 GB ROM σύμφωνα με τη δοκιμή μπορεί να τρέξει το παιχνίδι Genshin Impact στις χαμηλότερες ρυθμίσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *