23 Μαρτίου, 2023

Το Netflix επεκτείνει τα προγράμματα συνδρομής με διαφημίσεις και χαμηλότερες τιμές

Gadgetren – Το Netflix φημολογείται ότι κυκλοφόρησε ένα νέο πακέτο συνδρομής με διαφημιστικό περιεχόμενο, το «Basic with Ads». Αυτό το νέο πακέτο προσφέρει χαμηλότερη τιμή από άλλα πακέτα που ήταν διαθέσιμα στο παρελθόν.

Το πακέτο “Βασικό με διαφημίσεις” ανακοινώθηκε στην πραγματικότητα στα μέσα του περασμένου έτους. Ωστόσο, μόλις στις 13 Οκτωβρίου 2022, το Netflix ανακοίνωσε επίσημα τις τιμές και τις περιοχές που θα μπορούσαν να απολαύσουν τη νέα υπηρεσία.

Όσον αφορά τη διαθεσιμότητα, το Netflix θα παρουσιάσει το πακέτο «Basic with Ads» από τον Νοέμβριο του 2022. Υπάρχουν μόνο 12 χώρες που μπορούν να απολαύσουν το νέο πακέτο και η κυκλοφορία θα πραγματοποιηθεί σταδιακά, τα οποία θα είναι παρόντα πρώτα στον Καναδά και το Μεξικό την 1η Νοεμβρίου 2022. Στη συνέχεια, στις 3 Νοεμβρίου 2022 για χρήστες Netflix στην Ιαπωνία, την Αυστραλία, τη Βραζιλία , Νότια Κορέα, Γαλλία. , Γερμανία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Η τελευταία χώρα για αυτό το πακέτο είναι η Ισπανία στις 10 Νοεμβρίου. Δυστυχώς, η υπηρεσία πακέτου “Βασικά με διαφημίσεις” δεν είναι ακόμη διαθέσιμη για την Ινδονησία. Το Netflix λέει ότι το πακέτο με αυτήν τη διαφήμιση ξεκινά από 6,99 USD ανά μήνα για τις Ηνωμένες Πολιτείες, ή περίπου 108 χιλιάδες Rp.

Οι δυνατότητες που θα έχουν οι χρήστες από το πακέτο “Βασικό με διαφημίσεις” είναι σχεδόν οι ίδιες με το Βασικό πακέτο που υπήρχε πριν. Απλώς το Basic πακέτο με διαφημίσεις είναι φθηνότερο και οι χρήστες δεν μπορούν να κατεβάσουν περιεχόμενο ταινίας στην υπηρεσία Netflix.

Επιπλέον, δεν είναι δυνατή η παρακολούθηση ορισμένου περιεχομένου βίντεο ή ταινίας με το πακέτο “Βασικό με διαφημίσεις” λόγω της πολιτικής περιορισμών αδειοδότησης. Για τη σύνθεση διαφημίσεων σε αυτό το πακέτο σε μια μέση ώρα θα έχει συνολική διάρκεια διαφήμισης 4-5 λεπτά κατά μέσο όρο.

Εν τω μεταξύ, κάθε διαφήμιση θα εμφανίζεται με διάρκεια 15 ή 30 δευτερολέπτων, η οποία θα αναπαράγεται πριν και κατά τη διάρκεια του περιεχομένου βίντεο του Netflix. Στο περιεχόμενο βίντεο Netflix που παρακολουθείται, οι χρήστες δεν θα βλέπουν τις ίδιες διαφημίσεις, αλλά θα προβάλλονται διαφημίσεις από διαφορετικές επωνυμίες.

Ωστόσο, οι χρήστες που αγοράζουν το πακέτο “Βασικό με διαφημίσεις” μπορούν να απολαύσουν περιεχόμενο με ανάλυση HD και να το παρακολουθήσουν σε όλες τις συσκευές, όπως κινητά τηλέφωνα, φορητούς υπολογιστές, τηλεοράσεις και tablet. Αυτό το πακέτο μπορεί επίσης να αλλάξει ελεύθερα από τον χρήστη ανά πάσα στιγμή και οι χρήστες που έχουν εγγραφεί εδώ και καιρό στο Basic ή άλλα πακέτα μπορούν επίσης να μεταβούν σε αυτό το πακέτο “Βασικό με διαφημίσεις”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *