1 Απριλίου, 2023

Το Netflix συνεργάζεται με την Ubisoft για τη δημιουργία του παιχνιδιού Assassin’s Creed στο κινητό

Gadgetren – Η υπηρεσία βίντεο κατ’ απαίτηση του Netflix φέρεται να συνεργάζεται με προγραμματιστές βιντεοπαιχνιδιών, και συγκεκριμένα: Ubisoft για τη δημιουργία δημιουργίας παιχνιδιού Δολοφόνος σε κινητές συσκευές.

εκτός Δολοφόνος Το Creed, το Netflix και η Ubisoft θα κάνουν επίσης άλλα παιχνίδια για φορητές συσκευές που κατασκευάζονται από την Ubisoft, όπως το Valiant Hearts και το Mighty Quest. Και τα τρία παιχνίδια έχουν προγραμματιστεί να είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στην εφαρμογή Netflix παγκοσμίως το 2023 χωρίς διαφημίσεις ή αγορές εντός εφαρμογής.

Το Assassin’s Creed είναι ένα παιχνίδι που είναι γνωστό στους παίκτες στον κόσμο. Αυτό το παιχνίδι περιπέτειας με μια φανταστική ιστορική ιστορία που αφηγείται τη μάχη μεταξύ των Assassins και των Templars κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2007 από την Ubisoft.

Το 2007, το Assassin’s Creed παρουσίασε τον πρώτο χαρακτήρα γνωστό ως Altaïr Ibn-La’Ahad. Είναι Δολοφόνος σε μια εποχή γνωστή ως Η Τρίτη Σταυροφορία (1189 – 1192) όπου τον Μεσαίωνα κυβερνούσε ο ηγέτης των Χριστιανικών Κόσμων για να διεκδικήσει εκ νέου την Αγία Γη της Ιερουσαλήμ.

Στη συνέχεια αυτό το παιχνίδι συνεχίστηκε με τους τίτλους Assassin’s Creed II (2009), Assassin’s Creed: Brotherhood (2010), Assassin’s Creed: Revelations (2011), Δολοφόνος Creed III (2012), Assassin’s Creed IV: Black Flag (2013), Assassin’s Creed: Rogue (2014) και πολλά άλλα.

Μέχρι τώρα το Assassin’s Creed έχει ήδη συνολικά 12 παιχνίδια. Το τελευταίο παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2022 είναι το Assassin’s Creed: Valhalla. Όλα αυτά τα παιχνίδια Assassin’s Creed μπορούν να παιχτούν σε διάφορες συσκευές εκτός από κινητά τηλέφωνα όπως Playstation, Xbox και PC.

Ο Mike Verdu ως Αντιπρόεδρος των Παιχνιδιών, το Netflix δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενος που μπορεί να συνεργαστεί με την Ubisoft, η οποία δεν υστερεί σε κανέναν όσον αφορά τη δημιουργία κόσμων που είναι πραγματικά αξέχαστοι για τους θαυμαστές.

«Αυτή η συνεργασία θα παρέχει στους χρήστες μας αποκλειστική πρόσβαση σε μερικά από τα πιο συναρπαστικά franchise παιχνιδιών, καθώς συνεχίζουμε να δημιουργούμε έναν κατάλογο ποιοτικών παιχνιδιών για κινητά για χρήστες του Netflix σε όλο τον κόσμο», είπε.

Την ίδια ευκαιρία, ο Jean-Michel Detoc ως Chief Mobile Officer της Ubisoft είπε ότι πιστεύει ότι αυτή η συνεργασία θα είναι μια καλή ευκαιρία για τους χρήστες του Netflix να εξερευνήσουν τον κόσμο και το σύμπαν μας περισσότερο μέσω κινητών τηλεφώνων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *