25 Μαρτίου, 2023

Το OPPO αποκαλύπτει τη σημασία του γράμματος T στην τελευταία σειρά Reno8, τι είναι αυτό;

Gadgetren – Αφού επιβεβαίωσε την παρουσία της νεότερης συσκευής της από τη σειρά Reno8 T στην Ινδονησία, η OPPO αποκάλυψε επίσημα τη σημασία του γράμματος T που είναι ενσωματωμένο στο πίσω μέρος του ονόματός της.

Στην εκδήλωση sneak peek που πραγματοποιήθηκε εκτός σύνδεσης στο OPPO Gallery Gandaria City στις 31 Ιανουαρίου 2023, η OPPO εξήγησε ότι το γράμμα T στη συσκευή είναι συντομογραφία της λέξης Topped Up που σημαίνει μεγάλη βελτίωση.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι σημαντικές βελτιώσεις θα κάνουν τις συσκευές της σειράς OPPO Reno8 T πολύ καλύτερες από πριν, οι οποίες περιλαμβάνουν απόδοση, διαμορφώσεις κάμερας με δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης και πιο ελκυστικό σχεδιασμό αμαξώματος.

Όσον αφορά τις βελτιώσεις απόδοσης, η OPPO εγγυάται την ομαλή λειτουργία της σειράς OPPO Reno8 T σε διάφορα σενάρια για 48 μήνες (4 χρόνια) ή και περισσότερο. Εκτός από αυτό, το OPPO συμπληρώνει επίσης τη συσκευή με ColorOS 13 που βασίζεται στο Android 13 που φέρνει περισσότερες έξυπνες λειτουργίες.

Η βελτιωμένη απόδοση έρχεται επίσης μέσω της υποστήριξης για τη λειτουργία γρήγορης φόρτισης 33W SUPERVOOC, η οποία υποστηρίζεται ότι μπορεί να φορτίζει από 0 τοις εκατό έως 100 τοις εκατό σε 67 λεπτά. Στη συνέχεια, για τη βελτίωση της κάμερας, η σειρά OPPO Reno8 T θα χρησιμοποιεί έναν μεγάλο κύριο φακό 100MP.

OPPO-Reno8-T-Series-8.

Όχι μόνο αυτό, η κάμερα θα είναι επίσης εξοπλισμένη με μια λειτουργία AI Portrait που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη για να μπορεί να εμφανίζει καθαρές και φωτεινές λεπτομέρειες εικόνας, ακόμη και σε συνθήκες ελάχιστου φωτισμού. Ο κύριος φακός θα συνοδεύεται επίσης από μικρο φακό με μεγέθυνση έως και 40 φορές και φακό bokeh ανάλυσης 2MP.

Οι χρήστες θα μπορούν επίσης να τραβούν φωτογραφίες και να καταγράφουν selfie βίντεο χρησιμοποιώντας την μπροστινή κάμερα 32MP. Εκτός αυτού, η σειρά OPPO Reno8 T θα παρουσιάσει επίσης βελτιωμένη σχεδίαση στη διατομή του πίσω αμαξώματος.

Εν τω μεταξύ, η πίσω κάμερα θα έχει έναν δακτύλιο Orbit Light κρυμμένο στη μονάδα κάμερας. Το Orbit Light λαμβάνει επίσης αναβάθμιση μέσω πέντε διαφορετικών ρυθμίσεων ειδοποιήσεων που μπορούν να εξατομικευτούν με μια ποικιλία χρωματικών επιλογών.

Το πίσω αμάξωμα διαθέτει υλικό από δέρμα-υαλοβάμβακα που αναβαθμίστηκε χρησιμοποιώντας μια νέα τεχνική για την αφαίρεση των πλαστικών άκρων και τη δημιουργία ενός ελαφρύτερου και λεπτότερου καλύμματος. Ο σχεδιασμός της σειράς OPPO Reno8 T θα έχει επίσης δερμάτινες ραφές με διαδικασία ανάγλυφης εκτύπωσης για να φαίνεται πολυτελές.

OPPO-Reno8-T-Series-7

Υπάρχουν δύο χρώματα που μπορούν να επιλεγούν για τις συσκευές της σειράς OPPO Reno8 T όταν οι πωλήσεις αργότερα περιλαμβάνουν το Sunset Orange και το Midnight Black. Όσον αφορά το πρόγραμμα κυκλοφορίας, η σειρά OPPO Reno8 T θα είναι παρούσα στην Ινδονησία στις 7 Φεβρουαρίου 2023 στις 12.00 WIB.

Μπορούμε να παρακολουθήσουμε την εκδήλωση έναρξης διαδικτυακά μέσω του επίσημου καναλιού OPPO Indonesia YouTube, Shopee Live, Lazada Live και TikTok Live. Για όσους από εσάς ενδιαφέρεστε για τη σειρά OPPO Reno8 T, μπορείτε επίσης να εγγραφείτε μέσω Επίσημος ιστότοπος OPPO Indonesia για σχετικές προωθητικές πληροφορίες.

Είναι ενδιαφέρον ότι οι αγοραστές που εγγράφονται θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν διάφορα ελκυστικά βραβεία ξεκινώντας από το OPPO Reno8 T, OPPO Band 2, έως εκατοντάδες κουπόνια που μπορούν να ανταλλάσσονται για την αγορά προϊόντων σε συνεργασία με την OPPO Indonesia.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *