1 Απριλίου, 2023

Το OPPO φτάνει στο Νο. Μερίδιο αγοράς smartphone 1 στην Ινδονησία, αυτή είναι η στρατηγική τους

Gadgetren – Σύμφωνα με έκθεση της εταιρείας IDC, η OPPO αναφέρεται ότι έλεγχε το μερίδιο αγοράς κινητών τηλεφώνων στην Ινδονησία το δεύτερο τρίμηνο του 2022. Στην έκθεση, η OPPO κατέγραψε αύξηση στο μερίδιο αγοράς κατά 1,5 τοις εκατό σε σύγκριση με το δεύτερο πριν από τρίμηνο του 2021 με μερίδιο αγοράς 20,6%.

Αυτό το ίδιο το επίτευγμα οφείλεται στην υποστήριξη από την παραγωγή συσκευών OPPO μεσαίας κατηγορίας, οι οποίες πρόσφατα ήταν απασχολημένες τόσο στην παγκόσμια αγορά όσο και στην Ινδονησία. Επιπλέον, για συσκευές μεσαίας κατηγορίας, το OPPO λέγεται ότι είναι αρκετά ισχυρό για να κυριαρχήσει στην αγορά της Ινδονησίας με εύρος τιμών από 2,9 εκατομμύρια Rp. έως 5,9 εκατομμύρια Rp.

Οι συνολικές αποστολές κινητών τηλεφώνων OPPO το 2022 για τη μεσαία κατηγορία κινητών στην Ινδονησία είναι 46,9 τοις εκατό με βάση τα αρχεία της IDC. Επί του παρόντος, μέσω της σειράς OPPO Reno8, η οποία κυκλοφόρησε στην Ινδονησία τον Αύγουστο του 2022, η OPPO ελπίζει επίσης να αυξήσει την αγορά 5G της OPPO στην Ινδονησία το επόμενο τρίμηνο.

Εκτός από την παρουσία της σειράς OPPO Reno8, η OPPO Indonesia θα χρησιμοποιήσει επίσης άλλες στρατηγικές, όπως η παρουσίαση πολλών νέων συσκευών IoT για την υποστήριξη του οικοσυστήματος. Αυτές οι νέες συσκευές IoT περιλαμβάνουν το OPPO Enco Buds2 True Wireless Stereo (TWS) και το OPPO Enco Air2 Pro.

Θα κυκλοφορήσουν επίσης και άλλες συσκευές, όπως το βραχιόλι υγείας OPPO Band 2 και η πρώτη συσκευή tablet OPPO Pad Air που αναμένεται να παρουσιαστεί το τελευταίο τρίμηνο του 2022. Για να διατηρήσει την ισχυρή θέση της στη μεσαία τάξη, η OPPO είναι επίσης φέρεται να προσπαθεί να συνεχίσει να παρουσιάζει νέες συσκευές και το υποστηρικτικό οικοσύστημα IoT.

OPPO-Gallery-Gandaria-City-front

Ο Aryo Meidianto A ως Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων της OPPO Indonesia είπε ότι αυτό που η εταιρεία IDC ανέφερε ήταν πολύ σύμφωνο με τα εσωτερικά του δεδομένα. Επιπλέον, βλέπει επίσης αύξηση στο μερίδιο αγοράς των συσκευών 5G χάρη στην παρουσία της σειράς Reno7, όπου υπάρχουν δύο συσκευές 5G στη σειρά.

«Το τμήμα της μεσαίας τάξης είναι πράγματι μία από τις μεγαλύτερες συνεισφορές της OPPO στην πατρίδα αγορά smartphone, παρέχοντας σχεδόν το 30-40 τοις εκατό της συνεισφοράς. Σε αυτό το δεύτερο τρίμηνο καταγράψαμε το ίδιο πράγμα με την IDC. Εκτός από τη σειρά Reno7, το OPPO A96 συνεισφέρει επίσης ένα αρκετά υψηλό μερίδιο αγοράς», είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *