23 Μαρτίου, 2023

Το OPPO A17k κυκλοφόρησε επίσημα στην Ινδονησία με μπαταρία 5.000 mAh και προσιτές τιμές

Gadgetren – Πριν από λίγο καιρό από την άφιξη του OPPO A17, η OPPO Indonesia έφερε πίσω ένα άλλο μοντέλο κινητού τηλεφώνου, συγκεκριμένα το OPPO A17k. Αυτό το κινητό τηλέφωνο είναι μια πιο προσιτή έκδοση με τιμή 1.799.000 IDR για χωρητικότητα 3 GB RAM και 64 GB εσωτερική αποθήκευση.

Το OPPO A17k θα αρχίσει να αγοράζεται στην Ινδονησία στις 12 Νοεμβρίου 2022 μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου που είναι ο επίσημος συνεργάτης της OPPO Indonesia και επίσης του ιστότοπου Κατάστημα OPPO. Επιπλέον, οι αγορές του OPPO A17k μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν εκτός σύνδεσης μέσω των φυσικών καταστημάτων OPPO που βρίσκονται σε όλη την Ινδονησία.

Όσον αφορά τη σχεδίαση, το OPPO A17k και το OPPO A17 έχουν ομοιότητες, αλλά το ίδιο το OPPO A17k έρχεται με μια επιλογή από χρυσό και μπλε ναυτικό. Το OPPO A17k διαθέτει επίσης πλαίσιο με επίπεδες άκρες και καμπύλες γωνίες.

Ζυγίζει περίπου 189 γραμμάρια με πάχος 8,29 χιλιοστά. Σε αντίθεση με το OPPO A17, το OPPO A17k χρησιμοποιεί μια κύρια κάμερα με μικρή ανάλυση 8MP η οποία υποστηρίζεται από έναν αισθητήρα τεχνητής νοημοσύνης (Al). Στη συνέχεια, για την μπροστινή κάμερα, έχει ανάλυση 5MP.

Στον τομέα της οθόνης, αυτό το κινητό τηλέφωνο είναι γεμάτο γοητεία με σχέδιο σταγόνας νερού και διαστάσεων 6,56 ιντσών με ανάλυση HD + (1.600 x 720 pixel) με οθόνη LCD. Η χωρητικότητα της μπαταρίας των 5.000 mAh, η οποία υποστηρίζεται ότι είναι πλήρως φορτισμένη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τηλεφωνικές κλήσεις έως και 20 ώρες ή για παρακολούθηση βίντεο YouTube για 20 ώρες.

Η μπαταρία OPPO A17k παρέχει επίσης βελτιστοποίηση της χρήσης ενέργειας μέσω της λειτουργίας Super Power Saving Mode που θα σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε κάθε ισχύ μπαταρίας, παρόλο που απομένει μόνο το 10%. Όταν ο χρήστης κοιμάται, το κινητό τηλέφωνο μπορεί επίσης να βελτιστοποιήσει την εξοικονόμηση μπαταρίας με τη λειτουργία Super Nighttime Standby.

Αυτή η δυνατότητα θα εκμεταλλευτεί την ικανότητα του AI να μαθαίνει μοτίβα ύπνου των χρηστών και να μειώνει την κατανάλωση ενέργειας, ενώ θα μπορεί επίσης να ελέγχει τη χρήση της μπαταρίας μόνο κατά 2-3% εάν ενεργοποιηθεί κατά λάθος κατά τη διάρκεια της νύχτας.

OPPO-A17k-Μπλε

Ενώ η απόδοση του διαδρόμου OPPO A17k χρησιμοποιεί το ίδιο chipset με το OPPO A17, δηλαδή το MediaTek Helio G35 Octa-Core (12nm) 2,3 GHz. Το chipset διαθέτει επίσης επέκταση μνήμης RAM έως και 4 GB και εάν η χωρητικότητα αποθήκευσης εξακολουθεί να λείπει, υπάρχει υποδοχή microSD έως 1 TB.

Όσον αφορά την ανθεκτικότητα, το OPPO A17k έχει επίσης περάσει από περισσότερες από 130 διαδικασίες δοκιμών και επίσης 320 δοκιμές ποιότητας, όπως υψηλή θερμοκρασία, υψηλή υγρασία, ποιότητα σήματος, γρατσουνιές και άλλες αντοχές. Επιπλέον, είναι επίσης ελεγμένο ότι είναι ανθεκτικό στο πιτσίλισμα χάρη στην πιστοποίηση IPX4.

Η διεπαφή του OPPO A17k τρέχει το ColorOS 12.1.1 με βάση το Android 12. Το ColorOS 12.1.1 παρέχει μια ποικιλία λειτουργιών που μπορεί να είναι χρήσιμες για τους χρήστες, όπως η παρουσία της Μετάφρασης με Τρία Δάχτυλα με το Google Lens που μπορεί να μεταφράσει γρήγορα κείμενο από περισσότερα από 100 γλώσσες μέσω στιγμιότυπων οθόνης.

Επιπλέον, υπάρχει μια λειτουργία FlexDrop που επιτρέπει στους χρήστες να συνεχίσουν να ανοίγουν πρόσθετες εφαρμογές μέσω μικρών παραθύρων και παρέχει μια πιο αποτελεσματική εμπειρία πολλαπλών εργασιών κατά την εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το ColorOS 12.1 περιλαμβάνει επίσης λειτουργίες ασφαλείας, όπως έλεγχος πρόσβασης πέντε επιπέδων και προστασία πληροφοριών φωτογραφιών, για να συμβάλει στη διατήρηση του απορρήτου και της ασφάλειας των χρηστών σχετικά με ευαίσθητες πληροφορίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *