1 Απριλίου, 2023

Το OPPO A77s προσφέρει ομαλή απόδοση για παιχνίδια

Gadgetren – Εκτός από την προσφορά ελκυστικών σχεδίων και χαρακτηριστικών, το OPPO A77s που είναι παρόν στην Ινδονησία υποστηρίζεται από το chipset Snapdragon 680 4G (6nm) Octa-Core 2,4 GHz, το οποίο έχει ισχυρή απόδοση για μεγέθη συσκευών μεσαίας κατηγορίας.

Ζητήθηκαν επίσης 8 GB μνήμης RAM από την OPPO για να συνοδεύσουν την απόδοση του chipset της Qualcomm, ώστε να μπορεί να χειρίζεται ομαλά τις δραστηριότητες πολλαπλών εργασιών στο OPPO A77s. Επιπλέον, υπάρχει μια δυνατότητα επέκτασης RAM που μπορεί να δανειστεί κενή χωρητικότητα από την εσωτερική αποθήκευση για να γίνει Εικονική RAM έως 8 GB.

Θεωρητικά, ο συνδυασμός του παραπάνω υλικού είναι σε θέση να τρέξει ομαλά εφαρμογές και παιχνίδια. Εν τω μεταξύ, για να αποδείξει το γεγονός, η ομάδα Gadgetren έπαιξε αμέσως το παιχνίδι Pokemon Unite τύπου MOBA (Mobile Online Battle Arena) για να δοκιμάσει την απόδοση του OPPO A77s.

Οι ρυθμίσεις γραφικών και ρυθμού καρέ έχουν οριστεί στο υψηλότερο επίπεδο στο παιχνίδι Pokemon Unite για να μάθετε πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η απόδοση του OPPO A77.

OPPO A77s - Pokemon Unite - 60fps

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, η ομάδα Gadgetren παρατήρησε ότι η κίνηση των χαρακτήρων ήταν ομαλή επειδή μπορούσαν να τρέξουν σταθερά στα 60 fps περίπου. Ενώ τα περιβαλλοντικά γραφικά, οι χαρακτήρες, τα εφέ και τα μενού που εμφανίζονται στο παιχνίδι Pokemon Unite μπορούν να χαλάσουν τα βλέμματα.

Τα εικονικά κουμπιά κατεύθυνσης και δεξιοτήτων στο Pokemon Unite μπορούν να ανταποκρίνονται καλά στα δάχτυλα, ώστε να διευκολύνουν το παιχνίδι που βρίσκεται σε εξέλιξη, ειδικά όταν κυνηγάτε τέρατα, τσακώνεστε με άλλους χαρακτήρες, και εισάγετε Pokeballs στο Ring.

Για να μην ξεχνάμε, πραγματοποιήθηκαν δοκιμές με χρήση εφαρμογών συγκριτικής αξιολόγησης, όπως το AnTuTu Benchmark V9.4.6 και το Geekbench 5.4.4, προκειμένου να διαπιστωθεί πόσο μακριά θα μπορούσε να είναι η βαθμολογία απόδοσης.

Σε δοκιμή με το AnTuTu Benchmark V9.4.6, το OPPO A77s κατάφερε να πάρει βαθμολογία 277.223 πόντων. Ενώ βρισκόταν στο Geekbench 5.4.4, αυτή η συσκευή σημείωσε 363 βαθμούς για Single-Core και 1.471 πόντους για Multi-Core.

OPPO A77s - Σημείο αναφοράς απόδοσης

Με βάση την εμπειρία χρήσης του OPPO A77 από κοντά παίζοντας το παιχνίδι Pokemon Unite και δοκιμάζοντας εφαρμογές αναφοράς, φαίνεται ότι αυτό το προϊόν έχει ομαλή απόδοση, ώστε να μπορεί να ανταγωνιστεί άλλες ανταγωνιστικές συσκευές της ίδιας κατηγορίας.

Τώρα το ίδιο το OPPO A77s βρίσκεται στην περίοδο προπαραγγελίας που λαμβάνει χώρα από τις 17 έως τις 26 Οκτωβρίου 2022 στην Ινδονησία. Ενώ αυτό το προϊόν έχει επίσημη τιμή στην Ινδονησία που φτάνει τα 3.499.000 Rp.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *