1 Απριλίου, 2023

Το OPPO Band 2 θα παρουσιαστεί σύντομα στην Ινδονησία. Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά που διέρρευσαν!

Gadgetren – Αφού παρείχε μια ανώτερη διαρροή του κινητού τηλεφώνου OPPO A77s, η OPPO Indonesia φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα ένα από τα νεότερα προϊόντα της. Το προϊόν είναι το OPPO Band 2, ένα smartwatch που θα συμπληρώσει τη σειρά IoT της OPPO.

Σύμφωνα με γραπτή δήλωση που έλαβε η ομάδα Gadgetren, το OPPO Band 2 θα παρουσιαστεί πρώτα μαζί με την κυκλοφορία του OPPO A77 στην Ινδονησία στις 13 Οκτωβρίου 2022.

Μαζί με την ανακοίνωση της παρουσίας του OPPO Band 2, η OPPO Indonesia αποκάλυψε επίσης χαρακτηριστικά που διέρρευσαν που θα ενσωματωθούν στο έξυπνο ρολόι. Σε γενικές γραμμές, το OPPO Band 2 θα φέρει βελτιώσεις από τον προκάτοχό του μέσω νέων χαρακτηριστικών, όπως η παρακολούθηση ύπνου, πιο ποικίλες επιλογές άσκησης, σε καλύτερες λειτουργίες υγείας.

Επιπλέον, όσον αφορά την εμφάνιση, το OPPO Band 2 θα σκορπίσει επίσης γοητεία με μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά. Το μέγεθος της οθόνης θα έχει άνοιγμα 1,57 ιντσών που είναι 1,1 ίντσες μεγαλύτερο από OPPO Band.

Αυτό το ευρύτερο μέγεθος οθόνης θα κάνει το OPPO Band 2 χαρακτηριστικά εμφάνισης και λειτουργίες μενού που θα χαλάσουν τα μάτια του χρήστη. Εκτός από το μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης, η οθόνη OPPO Band 2 θα έχει επίσης υψηλότερη φωτεινότητα οθόνης.

Με αυτόν τον τρόπο το περιεχόμενο που εμφανίζεται θα είναι πολύ πιο καθαρό τόσο στον ήλιο όσο και τη νύχτα. Κατευθυνόμενοι προς το τμήμα του ιμάντα, το OPPO Band 2 θα φέρει έναν ιμάντα δύο χρωμάτων.

Η αθλητική υποστήριξη θα είναι εξοπλισμένη με περισσότερες από 100 λειτουργίες άσκησης που μπορούν να συνοδεύουν τους χρήστες για να διατηρήσουν τη φυσική τους κατάσταση καθημερινά. Υπάρχει επίσης μια βελτιωμένη λειτουργία σπορ τρεξίματος. Ωστόσο, το OPPO δεν ανέφερε λεπτομερώς ποια μέρη βελτιώθηκαν στη λειτουργία λειτουργίας του OPPO Band 2.

OPPO-Band-2-1

Ωστόσο, το OPPO Band 2 θα εξακολουθεί να φέρει διάφορα χαρακτηριστικά υγείας που παρείχαν προηγουμένως, όπως αισθητήρα καρδιακών παλμών, μετρητή οξυγόνου αίματος και παρακολούθηση ποιότητας ύπνου.

Όσον αφορά τη φόρτιση της μπαταρίας, το OPPO Band 2 θα είναι εξοπλισμένο με μαγνητική γρήγορη φόρτιση όπως ο προκάτοχός του. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας αυτού του smartwatch υποστηρίζεται ότι έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, ώστε οι χρήστες να μην χρειάζεται να ανησυχούν για τις ρουτίνες επαναφόρτισης.

Ο Aryo Meidianto A ως Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων της OPPO Indonesia είπε ότι το κόμμα του θα ανανεώσει τη γραμμή IoT το τέταρτο τρίμηνο με την παρουσία του OPPO Band 2.

«Το OPPO Band 2 δημιουργήθηκε με βάση τη συμβολή των χρηστών που θέλουν μια έξυπνη ζώνη με πολύ μεγαλύτερη οθόνη και πλούσια σε χαρακτηριστικά, αλλά εξακολουθεί να παρέχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, φυσικά σε πιο προσιτή τιμή. Το OPPO Band 2 είναι μια συσκευή που καλύπτει το κενό μεταξύ του OPPO Band και του OPPO Watch Free», εξήγησε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *