1 Απριλίου, 2023

Το OPPO Pad Air στην Ινδονησία εξαντλήθηκε, το OPPO προσθέτει αμέσως διαθεσιμότητα

Gadgetren – Αφού κυκλοφόρησε στις 12 Δεκεμβρίου 2022, το tablet OPPO Pad Air λέγεται ότι έλαβε θετική ανταπόκριση κατά την περίοδο πωλήσεών του. Αυτό φαίνεται από το μεγάλο ενδιαφέρον για την αγορά του tablet μέχρι να εξαντληθεί σε μόλις ένα μήνα.

Toko resmi OPPO ηλεκτρονικό εμπόριο Shopee Παρατηρήθηκε ότι το tablet OPPO Pad Air δεν εμφανιζόταν πλέον. Μόνο η γραφίδα OPPO Pad Air Pen είναι διαθέσιμη στην τιμή των 799.000 IDR. Ομοίως στο κανάλι πωλήσεων της εφαρμογής MyOPPO, Το tablet OPPO Pad Air παρατηρείται ότι είναι εκτός αποθέματος, οπότε οι αγοραστές δεν μπορούν να κάνουν ταμείο.

Σύμφωνα με την OPPO, η εξάντληση των αποθεμάτων για το OPPO Pad Air έχει επίσης αντιμετωπιστεί από επίσημους συνεργάτες της OPPO που είναι κατανεμημένοι σε διάφορες περιοχές της Ινδονησίας.

Ο Patrick Owen ως Chief Marketing Officer της OPPO Indonesia αποκάλυψε ότι το κόμμα του θα ανταποκρινόταν σε συνθήκες υψηλής ζήτησης στην αγορά, ενώ ταυτόχρονα θα ανταποκρινόταν στις ανάγκες των καταναλωτών που θέλουν να έχουν το OPPO Pad Air.

«Στο εγγύς μέλλον προσπαθούμε να αυξήσουμε το απόθεμα και να μεταπωλήσουμε το OPPO Pad Air στην Ινδονησία. «Επειδή η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε περιορισμένη βάση, οι καταναλωτές θα κληθούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους εκ των προτέρων μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της OPPO Indonesia», είπε.

OPPO Pad Air

Ως tablet για αρχάριους, το OPPO Pad Air πωλείται στα 3.999.000 IDR. Στο κανάλι πωλήσεων MyOPPO προσφέρεται με επιπλέον αξεσουάρ, συγκεκριμένα πληκτρολόγια, στυλό γραφίδας και έξυπνα καλύμματα.

Η αγορά αυτών των αξεσουάρ μαζί παρέχει επίσης έκπτωση όπου το στυλό γραφίδας, το έξυπνο πληκτρολόγιο και το Smart Cover Grey λαμβάνουν έκπτωση 100.000 IDR, ώστε το καθένα να μπορεί να αγοραστεί στα 799.000 IDR, 699.000 IDR και 299.000 IDR αντίστοιχα.

Με τιμή 4 εκατομμυρίων IDR, οι χρήστες του OPPO Pad Air μπορούν να απολαύσουν μια ποικιλία ανώτερων δυνατοτήτων που παρέχονται. Ένα από αυτά είναι ότι αυτό το tablet διαθέτει σχεδιασμό που μοιάζει με tablet premium, επειδή το σώμα είναι γυαλισμένο τόσο όμορφα, παρόλο που βασίζεται μόνο σε υλικό αλουμινίου.

Επιπλέον, η οθόνη απλώνει γοητεία με μεγάλο μέγεθος 10,36″, ώστε οι χρήστες να είναι πιο ικανοποιημένοι παρακολουθώντας το περιεχόμενο που εμφανίζεται. Επιπλέον, η οθόνη υποστηρίζει ανάλυση 2K (2000 x 1200 pixel), ρυθμό ανανέωσης 60 Hz και διαθέτει πιστοποίηση Eye Care Display για προστασία των ματιών από την έκθεση στο μπλε φως.

Για να μην αναφέρουμε τις επιδόσεις χρησιμοποιώντας το chipset Qualcomm Snapdragon 680 Octa-core (6nm) Octa-Core 2,4 GHz που συνοδεύεται από 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Στη συνέχεια, υπάρχουν τέσσερα ηχεία που υποστηρίζονται από την τεχνολογία Dolby Atmos, ώστε να μπορούν να παράγουν ήχο surround που ακούγεται ευχάριστα.

Η μπαταρία μπορεί επίσης να ειπωθεί ότι διαρκεί όλη μέρα με χωρητικότητα jumbo 7.100 mAh η οποία είναι εξοπλισμένη με γρήγορη φόρτιση 18 W. Αυτή η συσκευή παρέχει επίσης μια δυνατότητα σύνδεσης πολλαπλών οθονών που μπορεί να συνδεθεί με κινητά τηλέφωνα OPPO για να διευκολύνει τους χρήστες να βλέπουν την οθόνη του κινητού τηλεφώνου στην οθόνη OPPO Pad Air.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *