1 Απριλίου, 2023

Το OPPO Reno8 T παρουσιάζει μια κάμερα που μπορεί να κρυφοκοιτάξει τον Micro World, Εδώ είναι η εικόνα!

Εκτός από το ότι είναι ανώτερο με την κύρια κάμερα με αισθητήρα 100 MP, το OPPO Reno8 T είναι επίσης μοναδικό με την παρουσία μιας μικροκάμερας 2 MP που μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες πολύ μικρών αντικειμένων με μεγέθυνση έως και 40x, όπως χρησιμοποιώντας μικροσκόπιο.

Η παρουσία αυτής της μικροκάμερας επιτρέπει στους χρήστες του OPPO Reno8 T να μπορούν να παράγουν φωτογραφίες πολύ μικρών αντικειμένων που είναι δύσκολο να δει κανείς με γυμνό μάτι. Θα μπορούσατε να πείτε ότι οι χρήστες μπορούν να απαθανατίσουν μοναδικές στιγμές από μικροκόσμους που σπάνια εμφανίζονται σε καθημερινή βάση.

Σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά μικροκαμερών Reno8, οι οποίες μπορούσαν να μεγεθύνουν 15x ή 30x, αυτή τη φορά, η OPPO προσφέρει αύξηση παρουσιάζοντας μεγέθυνση 20x ή 40x στη μικροκάμερα του Reno8 T.

Φυσικά, αυτό αναφέρεται στην ετικέτα T, που σημαίνει ότι η Topped Up Camera έχει αυξήσει τις δυνατότητες της κάμερας Reno8 T σε σύγκριση με τη Reno8, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας της κάμερας macro.

OPPO Reno8 T

Πώς να δημιουργήσετε φωτογραφίες με τη Micro Camera OPPO Reno8 T

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ προεπιλογή OPPO Reno8 T
  2. Στην εφαρμογή ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ, σύρετε το μενού προς τα δεξιά μέχρι να βρείτε το μενού Περισσότερο
  3. Στη σελίδα Περισσότερο, μενού επιλογής Μικροσκόπιο
  4. Αφού μπείτε στη σελίδα Μικροσκόπιο, θα φανεί κλίμακα χιλιοστού
  5. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε τη μεγέθυνση 20x ή 40x
  6. πάτα το κουμπί Παραθυρόφυλλο berikon λευκός κύκλος
  7. Τα αποτελέσματα μικροφωτογραφιών φαίνονται απευθείας στην εφαρμογή Φωτογραφίες ή Τα αρχεία μου

Όσο μεγαλύτερη είναι η μεγέθυνση, τόσο μεγαλύτερη είναι η περιοχή με δυνατότητα επισήμανσης, ώστε οι χρήστες να μπορούν να λάβουν ακόμη πιο λεπτομερή μέρη. Ωστόσο, ο χρήστης πρέπει να σηκώσει το άκρο του κινητού τηλεφώνου και να μετακινήσει την κάμερα εμπρός και πίσω για να εστιάσει το εξάρτημα.

Αφού η περιοχή αντικειμένου που προβάλλεται στην εφαρμογή Κάμερα φαίνεται εστιασμένη, το χέρι πρέπει να κρατηθεί για λίγο, ώστε να μπορεί να παράγει μια καλή φωτογραφία. Με αυτή τη μεγάλη κλίμακα μεγέθυνσης, φυσικά, η κίνηση ή η δόνηση από το χέρι θα κάνουν τη φωτογραφία θολή.

OPPO Reno8T - Kamera 12 - Daun

Αυτο

OPPO Reno8T - Kamera 12 - Mikro x20

Micro – 20x

OPPO Reno8T - Kamera 12 - Mikro x40

Mikro – 40x

OPPO Reno8 T - Camera 14 - Flea Comb

Αυτο

OPPO Reno8T - Kamera 14 - Mikro x20

Micro – 20x

OPPO Reno8T - Kamera 14 - Mikro x40

Mikro – 40x

Όταν προβάλλονται από τα αποτελέσματα των μικροφωτογραφιών που παράγονται από το Reno8 T, μπορεί να φανεί ότι πολύ μικρές ίνες και υφές στο αντικείμενο που φωτογραφίζεται μπορούν να παρουσιαστούν καθαρά μέσω των λειτουργιών 20x και 40x.

Εν τω μεταξύ, για να γίνουν καθαρές οι φωτογραφίες, το φλας που βρίσκεται κοντά στη μικροκάμερα θα ενεργοποιηθεί αυτόματα, ώστε να μπορεί να φωτίζει όλα τα μέρη του αντικειμένου ώστε να φαίνεται ομοιόμορφα φωτισμένο.

Φυσικά, οι χρήστες μπορούν να πειραματιστούν με διάφορα αντικείμενα γύρω τους για να παράγουν δημιουργικές μικροφωτογραφίες. Επιπλέον, τα αποτελέσματα αυτής της φωτογραφίας δεν φαίνονται με γυμνό μάτι.

Θα μπορούσατε να πείτε ότι η ικανότητα αυτής της μικροκάμερας είναι μία από τις προστιθέμενες αξίες που προσφέρει το OPPO Reno8 T. Αν σας ενδιαφέρει να την κατέχετε, τότε μπορείτε να την παραγγείλετε μέσω προπαραγγελίας έως τις 13 Φεβρουαρίου 2023 σε τιμή IDR 4.899.000 στην Ινδονησία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *