21 Μαρτίου, 2023

Το OPPO Reno8 T 5G έχει ισχυρή απόδοση χάρη στον Snapdragon 695 και τα 8 GB RAM

Ως ένα από τα κορυφαία κινητά τηλέφωνα 5G μεσαίας κατηγορίας της OPPO στην Ινδονησία, το Reno8 T 5G έρχεται με την υποστήριξη ισχυρών προδιαγραφών υλικού.

Ο διάδρομος της κουζίνας του Reno8 T 5G έχει ανατεθεί στο chipset Qualcomm Snapdragon 695 (6nm) Octa-Core 2,2 GHz, το οποίο η OPPO ισχυρίζεται ότι μπορεί να εκτελεί ομαλά εφαρμογές και παιχνίδια, αλλά εξοικονομεί ενέργεια από την κατανάλωση μπαταρίας.

Το chipset Snapdragon 695 έχει αυξήσει την απόδοση της CPU κατά 15% και την GPU κατά 30% σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά Snapdragon 690. Η GPU Adreno 619 που υπάρχει στον Snapdragon 695 υποστηρίζεται επίσης ότι μπορεί να παρέχει πλούσια χρώματα και ομαλές κινήσεις όταν εκτελούνται κινούμενα σχέδια παιχνιδιών στο κινητό τηλέφωνο OPPO Reno8 T 5G.

OPPO Reno8 T 5G Πίσω

Αυτό είναι επίσης σύμφωνο με το OPPO Reno8 T 5G που χρησιμοποιεί οθόνη τεχνολογίας AMOLED και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, ώστε να μπορεί να εμφανίζει παιχνίδια με ομαλά γραφικά και κινούμενα σχέδια που χαλούν τα βλέμματα όσων τα βλέπουν.

Επιπλέον, υπάρχει ένας ρυθμός δειγματοληψίας αφής που φτάνει τα 360 Hz, κάνοντας το άγγιγμά μου στην οθόνη να αποκρίνεται. Εκτός από την πλοήγηση μεταξύ των μενού, η απόκριση αφής στην οθόνη μπορεί να κάνει τον έλεγχο των εικονικών κουμπιών για οδηγίες, λήψεις και δεξιότητες στα παιχνίδια άνετο.

Η οθόνη διαθέτει επίσης πλάτος 6,7 ιντσών και 3D Curved σχεδιασμό που μπορεί να κάνει περιεχόμενο, όπως ροή βίντεο ή παιχνίδια, να προβάλλεται ευρέως χωρίς σχεδόν άκρα στεφάνης, ώστε να μπορώ να βλέπω το περιεχόμενο που εμφανίζεται.

Επιπλέον, ο Snapdragon 695 συνοδεύεται επίσης από 8 GB μνήμης RAM, η οποία είναι πραγματικά ικανή να εκτελεί ομαλά διάφορες εφαρμογές πολλαπλών εργασιών. Επιπλέον, υπάρχει μια δυνατότητα επέκτασης RAM που επιτρέπει τον δανεισμό ελεύθερου εσωτερικού χώρου αποθήκευσης για να γίνει Εικονική RAM με δυνατότητα επιλογής 4 GB, 6 GB ή 8 GB.

OPPO-Reno8-T-5G-CODMmobile-Battle

Ως μέγιστο, το OPPO Reno8 T 5G θα λάβει υποστήριξη για 8 GB φυσική RAM + 8 GB εικονική RAM που μπορεί να υποστηρίξει πιο ομαλές δραστηριότητες πολλαπλών εργασιών. Ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος που ανήκει σε αυτό το κινητό τηλέφωνο έρχεται με δύο επιλογές που αποτελούνται από 128 GB ή 256 GB.

Με εσωτερική αποθήκευση που έχει τόσο μεγάλη χωρητικότητα, φυσικά, η δυνατότητα επέκτασης RAM μπορεί να λειτουργήσει ομαλά. Αργότερα, αυτή η εικονική μνήμη RAM θα ​​χρησιμοποιηθεί από το σύστημα Reno8 T 5G όταν η φυσική RAM εξαντληθεί.

Συνεχίζοντας στο επόμενο στάδιο, τρέχω επίσης αρκετά δημοφιλή παιχνίδια, όπως το Call of Duty Mobile, το Mobile Legends, το Pokemon Unite, το Arena of Valor και το Pokemon Go.

OPPO-Reno8-T-5G-CODMmobile-Ρυθμίσεις

Με το Snapdragon 695, το σύστημα στο παιχνίδι Call of Duty Mobile μου επιτρέπει να ορίσω την υψηλότερη ρύθμιση μεταξύ Πολύ υψηλά γραφικά + Υψηλός ρυθμός καρέ ή Υψηλή γραφικά + Πολύ υψηλός ρυθμός καρέ.

Και στις δύο ρυθμίσεις, τα περιβαλλοντικά γραφικά, οι χαρακτήρες, τα όπλα και τα μενού είναι μια πανδαισία για τα μάτια. Εν τω μεταξύ, η κίνηση κατά τη διάρκεια της μάχης είναι ομαλή, παρόλο που πολλοί χαρακτήρες συναντώνται στην περιοχή.

Ακόμα κι έτσι, η ταχύτητα και η σταθερότητα του δικτύου διαδικτύου εξακολουθούν να είναι απαραίτητες, ώστε οι αγώνες στο Call of Duty Mobile να τρέχουν ομαλά. Εν τω μεταξύ, τα εικονικά κουμπιά για κατεύθυνση, επιλογή όπλων, στόχων, βολές και επαναφόρτωση σφαιρών μπορούν να ανταποκριθούν καλά στο δάχτυλό μου.

OPPO-Reno8-T-5G-PokemonUnite-Game

Για παιχνίδια τύπου MOBA (Mobile Online Battle Arena), όπως τα Mobile Legends, Pokemon Unite και Arena of Valor, μπορείτε να ορίσετε αμέσως τις ρυθμίσεις γραφικών σε υψηλούς ρυθμούς καρέ.

Εκτός από τα γραφικά που εμφανίζονται καλά, μπορώ επίσης να δω την κίνηση των χαρακτήρων που τρέχουν ομαλά. Ενώ τα εικονικά κουμπιά κατεύθυνσης και δεξιοτήτων μπορούν να αγγίζονται με απόκριση.

Ενώ το παιχνίδι Pokemon Go εμφανίζει αμέσως καλά γραφικά. Επιπλέον, η κίνηση των χαρακτήρων και των Pokemon σε αυτό το παιχνίδι είναι πολύ ομαλή όταν ενεργοποιώ τη λειτουργία Native Refresh Rate.

OPPO-Reno8-T-5G-PerformanceBenchmark

Εν τω μεταξύ, για δοκιμή χρησιμοποιώντας την εφαρμογή AnTuTu Benchmark v9.5.6, το OPPO Reno8 T 5G κατάφερε να πάρει βαθμολογία 404.374 πόντων. Κατά τη δοκιμή με το Geekbench 6.0.0, τα κινητά τηλέφωνα λαμβάνουν βαθμολογία 899 βαθμών για Single-Core και 1.986 βαθμούς για Multi-Core.

Με βάση τα παραπάνω τεστ, μπορεί να φανεί ότι το OPPO Reno8 T 5G έχει τη δυνατότητα να εκτελεί εφαρμογές πολλαπλών εργασιών και να παίζει παιχνίδια με γραφικά και υψηλούς ρυθμούς καρέ ομαλά.

Επιπλέον, αυτή η συσκευή κατάφερε να λάβει υψηλό δείκτη απόδοσης για ένα κινητό τηλέφωνο 5G μεσαίας κατηγορίας. Το ίδιο το OPPO Reno8 T 5G είναι διαθέσιμο στην Ινδονησία με τιμές που φτάνουν τα 5.999.000 IDR για 8 GB RAM + 128 GB ROM και 6.499.000 IDR για 8 GB RAM + 256 GB ROM.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *