23 Μαρτίου, 2023

Το Razer Kishi V2 Gamepad για iPhone κυκλοφόρησε επίσημα στην Ινδονησία

Gadgetren – Αφού έφερε το gamepad Razer Kishi V2 για τηλέφωνα Android, τώρα η Razer ανακοίνωσε την παρουσία του gamepad Razer Kishi V2 για συσκευές iPhone.

Όσον αφορά τη διαθεσιμότητα, το gamepad Razer Kishi V2 για συσκευές iPhone που βασίζεται στην παρακολούθηση της ομάδας Gadgetren δεν έχει εμφανιστεί μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου, που είναι ο επίσημος συνεργάτης της Razer Indonesia στην Tokopedia και στο Shopee.

Ωστόσο, η τιμή του Razer Kishi V2 για συσκευές iPhone στην Ινδονησία θα κοστίζει 1.699.000 IDR ίδια με την έκδοση Android. Φυσικά, το gamepad Razer Kishi V2 ζυγίζει 123 γραμμάρια που υποστηρίζει συνδέσεις Lightning και λειτουργεί επίσης ως φορτιστής.

Αυτό το Gamepad για iPhone είναι συμβατό με όλα τα μοντέλα συσκευών iPhone, παλιές και νέες. Οι συσκευές iPhone που υποστηρίζουν iOS 15.4 και νεότερη έκδοση μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το gamepad, συμπεριλαμβανομένων των iPhone 13 series, iPhone 12 series, iPhone 11 series, iPhone X, XS, XS Max, XR, iPhone 8 and 8 Plus, iPhone 7 and 7 Plus, iPhone 6S και 6S Plus, και iPhone SE Πρώτης και Δεύτερης Γενιάς.

Ακριβώς όπως το Razer Kishi V2 για τηλέφωνα Android, gamepad για αυτό το iPhone παρέχει ένα ζεύγος ελεγκτών που μπορούν να καρφιτσωθούν στη δεξιά και την αριστερή πλευρά της συσκευής οριζόντια. Σε αυτό υπάρχουν διαθέσιμα διάφορα κουμπιά για τον έλεγχο του παιχνιδιού στην οθόνη του iPhone.

Τα κουμπιά περιλαμβάνουν δύο αναλογικά μπαστούνια L3 και R3, ένα D-Pad με μηχανικό κλικ, κουμπί ABXY, δύο κουμπιά σκανδάλης L2 και R2, δύο κουμπιά προφυλακτήρα L1 και R1, δύο προγραμματιζόμενα κουμπιά πολλαπλών λειτουργιών L4 και R4, κουμπί μενού και Επιλογές, κουμπί κοινής χρήσης και το κουμπί εφαρμογής Razer Nexus.

Πατώντας ένα κουμπί που μπαίνει απευθείας στην εφαρμογή Razer Nexus, οι παίκτες θα μπορούν αμέσως να έχουν πρόσβαση στα παιχνίδια που είναι ήδη εγκατεστημένα. Επιπλέον, στην εφαρμογή Razer Nexus οι παίκτες μπορούν να εκπέμπουν ζωντανά και μέσω YouTube ή Facebook.

Ο Richard Hashim, Head of Mobile and Console Division της Razer, δήλωσε ότι οι παίκτες σε συσκευές iOS μπορούν να εκφράσουν μια βελτιωμένη premium εμπειρία όταν χρησιμοποιούν το Razer Kishi V2, το οποίο έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για το iPhone.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *