21 Μαρτίου, 2023

Το realme 10 παρουσιάζει έναν ισχυρό συνδυασμό Helio G99 και Super AMOLED 90Hz

Το realme 10 είναι ένα από τα νεότερα προϊόντα της realme το 2022 που προωθεί ακόμη περισσότερο το τι μπορεί να προσφέρει ένα smartphone.

Όσον αφορά τις επιδόσεις σε χαρακτηριστικά, το realme 10 που έχει το σλόγκαν “Beat the Competition” θα προσφέρει μια επαρκή εμπειρία χρήστη στην καθημερινή ζωή μέσω της τελευταίας τεχνολογίας που φέρνει.

Το realme 10 είναι εξοπλισμένο με ανώτερο chipset και τεχνολογία οθόνης, τα οποία γνωρίζουμε ότι είναι σημαντικά στοιχεία για την απόλαυση ψυχαγωγικού περιεχομένου, είτε παίζοντας παιχνίδια είτε παρακολουθείτε βίντεο.

Στο επίκεντρο βρίσκεται το chipset MediaTek Helio G99, το οποίο υποστηρίζεται ότι μπορεί να προσφέρει 40% αύξηση στην απόδοση και 20% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας σε σύγκριση με το realme 9 που είναι ο προκάτοχός του.

Όπως γνωρίζουμε, η σειρά Helio G της MediaTek δημιουργήθηκε για να υποστηρίξει τις ανάγκες της αναπαραγωγής παιχνιδιών. Το Plus Helio G99 περιλαμβάνεται στην κορυφαία σειρά για να είναι αδιαμφισβήτητη η απόδοση του.

Στη συνέχεια, το chipset συνοδεύεται από 8 GB LPDDR4X RAM και 128 GB αποθήκευσης UFS 2.2 που δίνει στο realme 10 πυρομαχικά για να προσφέρει ταχύτερη απόδοση.

realme 10 (4)

Ο λόγος είναι ότι ο χώρος αποθήκευσης UFS 2.2 έχει τη δυνατότητα ανάγνωσης και εγγραφής πολύ πιο γρήγορα από τον τύπο eMMC που εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ευρέως σε smartphone σε αυτό το τμήμα. Έτσι, το realme 10 δεν χρειάζεται πολύ για να ανοίξει εφαρμογές ή παιχνίδια.

Ακόμη και σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά, το realme 10 υποστηρίζεται ότι μπορεί να ανοίγει εφαρμογές έως και 50% πιο γρήγορα ή λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο. Φυσικά αυτό θα είναι πολύ χρήσιμο ειδικά στο άνοιγμα μεγάλων αρχείων.

Εν τω μεταξύ, το realme ενσωματώνει επίσης μια δυνατότητα που ονομάζεται Dynamic RAM, η οποία μπορεί να παρέχει πρόσθετη μνήμη έως και 8 GB (μετά την ενημέρωση OTA). Με αυτόν τον τρόπο η συνολική μνήμη RAM στο realme 10 μπορεί να φτάσει τα 16 GB, κάτι που του επιτρέπει να λειτουργεί ομαλά, παρόλο που ανοίγετε 15 εφαρμογές ταυτόχρονα. Το realme 10 είναι διαθέσιμο στην Ινδονησία με δύο επιλογές μνήμης, συγκεκριμένα 4GB+4GB* | 128GB και 8GB+8GB* | 128 GB.

Η ύπαρξη μνήμης RAM μεγάλης χωρητικότητας θα κάνει σίγουρα πιο ομαλή την εκτέλεση πολλαπλών εργασιών, ώστε να μην ανησυχείτε για το αναγκαστικό κλείσιμο των εφαρμογών όταν πολλές είναι ανοιχτές στο παρασκήνιο.

Realme 10 Προδιαγραφές AnTuTu

Ο συνδυασμός, από ένα ισχυρό chipset έως τη δυνατότητα Dynamic RAM, καθιστά το realme 10 ικανό να προσφέρει μια ομαλή εμπειρία χρήστη. Αυτό φαίνεται επίσης από τη βαθμολογία AnTuTu που πήρε, η οποία έφτασε τους 389.047 βαθμούς για την παραλλαγή realme 10 128 GB. Σχεδόν άγγιξε τους 400 χιλιάδες πόντους.

Αυτός ο αριθμός είναι αρκετά υψηλός για ένα smartphone σε αυτό το τμήμα. Ακόμη και σε σύγκριση με smartphone με Snapdragon 680, η απόδοση που προσφέρει το realme 10 φαίνεται πολλά υποσχόμενη. Ως αποτέλεσμα, το realme 10 είναι βέβαιο ότι θα είναι σε θέση να κάνει μπουλντόζα διάφορους τύπους εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων παιχνιδιών όπως το PUBG Mobile.

Όχι μόνο ομαλό, το realme 10 μπορεί να τρέχει το PUBG Mobile σε υψηλά γραφικά ακόμα και με εύρος 30 fps σταθερά σε όλο το παιχνίδι. Δεν υπήρξε καθόλου μείωση στην απόδοση ή καθυστέρηση κατά τη διάρκεια μιας σκληρής μάχης που φυσικά οφείλεται στην παρουσία του chipset Helio G99.

realme 10 PUBG Mobile

Αυτό αποδεικνύει ότι η απόδοση που προσφέρει το realme 10 δεν χρειάζεται να αμφισβητηθεί αν καλείται να παίξει παιχνίδια ή να τρέξει διάφορες εφαρμογές στην καθημερινή ζωή. Ομοίως, στην περίπτωση του multitasking, η εναλλαγή εφαρμογών μεταξύ συνομιλίας και μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα πραγματοποιηθεί πολύ ομαλά.

Είναι ενδιαφέρον ότι το realme 10 έχει λάβει πιστοποίηση TUV SUD Fluency Rating με βαθμολογία Α στο τμήμα του. Η πιστοποίηση υποδεικνύει ότι το realme 10 πληροί τα υψηλότερα πρότυπα αξιοπιστίας και διασφαλίζει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 3 χρόνια χωρίς διακοπή μετά από αυστηρό έλεγχο μέσω 40 κοινώς χρησιμοποιούμενων εφαρμογών όπως το WhatsApp και το YouTube.

realme 10 (6)

Για περαιτέρω βελτίωση της εμπειρίας χρήστη, το realme 10 είναι επίσης εξοπλισμένο με πάνελ Super AMOLED 6,4 ιντσών με ανάλυση FHD+ 2400×1080 pixels και προστατεύεται από Corning Gorilla Glass 5. Επομένως, η οθόνη δεν είναι μόνο ικανή να εμφανίζει ευκρινείς εικόνες, αλλά επίσης πλούσια χρώματα..

Η απόλαυση περιεχομένου βίντεο ή η προβολή αγαπημένων φωτογραφιών θα είναι σίγουρα πιο διασκεδαστική, επειδή τα χρώματα που παρουσιάζονται μοιάζουν αληθινά. Επιπλέον, η οθόνη έχει επίπεδο φωτεινότητας έως και 1.000 nits για να διασφαλίσει ότι το περιεχόμενο που εμφανίζεται θα εξακολουθεί να είναι ορατό σε όλες τις συνθήκες, ακόμη και κάτω από τον καυτό ήλιο.

Για να μην ξεχνάμε, η οθόνη realme 10 υποστηρίζει επίσης ρυθμό ανανέωσης έως και 90 Hz και ρυθμό απόκρισης αφής έως 360 Hz, έτσι ώστε κάθε άγγιγμα να ανταποκρίνεται αμέσως από το σύστημα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό όταν παίζετε ανταγωνιστικά παιχνίδια όπως το PUBG Mobile.

realme 10 (8)

Συνοδεύοντας τη γοητευτική οθόνη του, το realme 10 έρχεται με ένα πολύ κομψό σχέδιο με μια πίσω επιφάνεια που αστράφτει σαν σωματίδια φωτός που χτυπούν τα αστέρια και στις δύο χρωματικές παραλλαγές Clash White και Rush Black. Ως αποτέλεσμα, το realme 10 φαίνεται ενδιαφέρον και διαφορετικό από τα άλλα.

Ο σχεδιασμός είναι το αποτέλεσμα του συνδυασμού Atom-coating και UV-nano εκτύπωσης για τη δημιουργία ενός τρισδιάστατου ανάγλυφου σχεδίου που έχει δυναμικό φως. Όχι μόνο για την ελκυστική εμφάνιση, το realme 10 έχει επίσης ένα συμπαγές σώμα με πάχος 7,95 mm και βάρος μόλις 178 γραμμάρια.

Με αυτόν τον τρόπο το realme 10 θα εξακολουθεί να αισθάνεται άνετα όταν παίζετε παιχνίδια για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το ελαφρύ και λεπτό βάρος του κάνει τα χέρια σας λιγότερο κουρασμένα, ώστε οι συνεδρίες gaming να είναι μεγαλύτερες.

realme 10 (2)

Είναι ενδιαφέρον ότι, παρόλο που το realme 10 έχει μια ισχυρή πασαρέλα, το τμήμα της φωτογραφίας δεν ξεχνιέται απλά. Στο πίσω μέρος υπάρχει ένας κύριος φακός 50MP και ένας φακός B&W 2MP ενώ στο μπροστινό μέρος υπάρχει ένας φακός 16MP.

Για να βελτιώσει την ποιότητα των φωτογραφιών που προκύπτουν, το realme το εξοπλίζει επίσης με διάφορες προηγμένες δυνατότητες του αλγόριθμου Color AI για να αυξήσει τη φωτεινότητα των χρωμάτων έξυπνα στην τεχνολογία ProLight για καλύτερο φωτισμό τη νύχτα.

Realme 10 Auto Rear Camera Photos (4)

Φωτογραφίες Realme 10 Auto Rear Camera (5)

Φωτογραφίες realme 10 Auto Rear Camera (3)

Φωτογραφία realme 10 Auto Rear Camera (1)

Φωτογραφίες Realme 10 Auto Rear Camera (2)

Το realme 10 κατάφερε να συλλάβει αντικείμενα με λεπτομέρεια στο βέλτιστο φωτισμό. Η αναπαραγωγή χρώματος είναι παρόμοια με την αρχική κατάσταση, έτσι ώστε να μην υπάρχει σημαντική αλλαγή στις πληροφορίες.

Επιπλέον, η κύρια κάμερα από το realme έχει ένα αρκετά καλό δυναμικό εύρος, όπως φαίνεται στη φωτογραφία του καφέ που εξακολουθεί να καταγράφεται στο πλάι του δεύτερου ορόφου, παρόλο που βρίσκεται σε πιο σκοτεινή περιοχή.

Realme 10 Πίσω κάμερα 50MP

Για φωτογραφίες ανάλυσης 50MP, τα αποτελέσματα είναι αρκετά υψηλά στη λεπτομέρεια. Ακόμη και ένα μικρό σκαθάρι σκαρφαλωμένο σε ένα λουλούδι μπορεί ακόμα να φανεί καθαρά όταν η εικόνα μεγεθύνεται. Η ποιότητα είναι επίσης αρκετά συνεπής σε σύγκριση με την αυτόματη λειτουργία, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως οι φωτογραφίες φαίνονται διαφορετικές.

Realme 10 Φωτογραφίες με χαμηλό φωτισμό πίσω κάμερας (1)

Realme 10 Φωτογραφίες με χαμηλό φωτισμό πίσω κάμερας (3)

Realme 10 Φωτογραφίες με χαμηλό φωτισμό πίσω κάμερας (2)

Realme 10 Φωτογραφίες με χαμηλό φωτισμό πίσω κάμερας (5)

Realme 10 Φωτογραφίες με χαμηλό φωτισμό πίσω κάμερας (4)

Για φωτογραφίες χαμηλού φωτισμού, το realme 10 εξακολουθεί να είναι σε θέση να καταγράφει αρκετά καλά τις λεπτομέρειες του αντικειμένου. Ούτε το φως από τη λάμπα είναι υπερβολικά εκτεθειμένο, γεγονός που κάνει τη φωτογραφία καθαρά ορατή σε διάφορες συνθήκες. Το χρώμα που προκύπτει είναι παρόμοιο με το αρχικό.

Realme 10 Φωτογραφίες Μπροστινής Κάμερας (1)

Αυτο

Realme 10 Φωτογραφίες Μπροστινής Κάμερας (2)

Πορτρέτο

Realme 10 Φωτογραφίες Μπροστινής Κάμερας (3)

Αυτο

Realme 10 Φωτογραφίες Μπροστινής Κάμερας (4)

Πορτρέτο

Όσον αφορά τις selfies, η μπροστινή κάμερα του realme 10 καταγράφει πρόσωπα με καλή λεπτομέρεια και υψηλή αντίθεση. Η λειτουργία πορτρέτου καταφέρνει να παρέχει μια τακτοποιημένη διασταύρωση φόντου όπως μια επαγγελματική κάμερα. Ενώ τη νύχτα, η οθόνη θα ανάψει έντονα για να φωτίσει το πρόσωπο, ώστε οι φωτογραφίες να φαίνονται πιο φυσικές.

Με όλες τις προδιαγραφές που φέρει, το realme 10 παραδόξως εξακολουθεί να έχει μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Οπλισμένο με χωρητικότητα 5.000 mAh, το realme 10 υποστηρίζεται ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει έως και 58 ώρες για συνεχή ροή μουσικής χωρίς διακοπή.

Εν τω μεταξύ, όταν δοκιμάστηκε χρησιμοποιώντας το PCMark για Android με επίπεδο φωτεινότητας οθόνης 50%, το realme 10 έλαβε βαθμολογία 16 ώρες 34 λεπτά σε λειτουργία 60 Hz και 15 ώρες 52 λεπτά σε λειτουργία 90 Hz. Αυτός ο αριθμός είναι αρκετά υψηλός, πράγμα που σημαίνει ότι το realme 10 μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλη την ημέρα με ευκολία.

μπαταρία realme 10

Για τους παίκτες που τους αρέσει να παίζουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, το realme 10 είναι επίσης αρκετά ανθεκτικό όταν οδηγείται η απόδοσή του. Η μπαταρία μειώνεται μόνο κατά 10% αφού χρησιμοποιηθεί για αναπαραγωγή PUBG Mobile για 1 ώρα ή περισσότερο ή λιγότερο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περίπου 10 ώρες μέχρι να εξαντληθεί πλήρως η μπαταρία.

Όσον αφορά τη φόρτιση, είναι σίγουρο ότι το realme 10 δεν χρειάζεται πολύ χρόνο χάρη στην τεχνολογία φόρτισης 33W SUPERVOOC που μπορεί να φορτίσει την μπαταρία μέχρι να γεμίσει ξανά από το 19% που απομένει σε μόλις 72 λεπτά.

Η φόρτιση θα είναι επίσης πιο αθόρυβη επειδή είναι εξοπλισμένο με ένα τσιπ πέντε πυρήνων που μπορεί να εντοπίσει έξυπνα προβλήματα κατά τη διαδικασία φόρτισης, όπως υπερφόρτωση. Με αυτόν τον τρόπο η συσκευή θα παραμείνει ασφαλής.

realme 10 (5)

Συνολικά, το realme 10 είναι ένα πολύ αξιόπιστο smartphone για εκτέλεση όλων των ειδών εφαρμογών χάρη στην παρουσία ενός ισχυρού chipset Helio G99 και μιας οθόνης Super AMOLED που είναι πλούσια σε χρώματα.

Επιπλέον υποστήριξη για microSD έως 1 TB, δακτυλικό αποτύπωμα στο πλάι και ήδη τρέχει το realme UI 3.0 με βάση το Android 12, καθιστώντας το realme 10 ένα πλήρες πακέτο για να απολαύσετε τις πιο πρόσφατες δυνατότητες ενός smartphone.

Μαζί με το realme 10, κυκλοφόρησαν και άλλα προϊόντα με τη μορφή πιστολάκι μαλλιών realme TechLife και ρομποτική ηλεκτρική σκούπα realm TechLife. Και οι δύο έχουν εξοπλιστεί με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας που μπορεί να βοηθήσει έξυπνα την καθημερινή ζωή.

Για το πιστολάκι μαλλιών realme TechLife έχει τη δυνατότητα να στεγνώνει γρήγορα και αποτελεσματικά με ισχύ 1.400 W. Αυτή η συσκευή θα παράγει την ιδανική θερμοκρασία στους 55°C, ώστε να διατηρείται η υγεία των μαλλιών. Επιπλέον, υπάρχει και η τεχνολογία αρνητικών ιόντων που μπορεί να κλείσει την επιδερμίδα της τρίχας ώστε τα μαλλιά να φαίνονται φυσικά μετά το στέγνωμα.

Εν τω μεταξύ, το ρομπότ realme TechLife θα κάνει την εργασία πιο πρακτική, επειδή είναι εξοπλισμένο με σύστημα πλοήγησης και χαρτογράφησης LiDAR για τον ταυτόχρονο καθαρισμό και σφουγγάρισμα δαπέδων. Αυτή η συσκευή υποστηρίζει επίσης φωνητικές εντολές μέσω του Google Assistant και της Alexa, ώστε να μπορεί να ενεργοποιηθεί εύκολα χωρίς να χρειάζεται να την αγγίξετε.

Το realme 10 4GB+4GB*/128GB πωλείται στην τιμή των 2.499.000 IDR μέσω Flash Sale στο Shopee και επίσης realme.com αυτή την 11η Νοεμβρίου. Όσον αφορά την παραλλαγή realme 10 8GB+8GB*/128GB, μέσω προπαραγγελιών εκτός σύνδεσης στο Erafone Store και στο realme.com στις 9-17 Νοεμβρίου 2022 στην τιμή των 3.199.000 IDR.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *